Yarın ameliyat oluyorum:)

kızlar selam.22.günüm....

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 186
Kızlar bende 20. Gündeyimde doktor ödemim oldugunu söyledi ama vücudum kendi atıcakmıs masaj vermedi. Ödem kalıcı olur mu ya bazı ark neden masaj vermedi dediğin beri için içimi yiyior. Top gibi ucu birazda kenarlarda var. Ödem kalır mı

Kızlar bende 20. Gündeyimde doktor ödemim oldugunu söyledi ama vücudum kendi atıcakmıs masaj vermedi. Ödem kalıcı olur mu ya bazı ark neden masaj vermedi dediğin beri için içimi yiyior. Top gibi ucu birazda kenarlarda var. Ödem kalır mı
Bana da masaj vermedi her doktor vermiyor gerekli görmüyor tabiki inecek canını sıkma

yandan genelde herkesinki güzel oluyor bence on profil daha onemli. kalın durmuyor onden kibar duruyor gayet guzel yuzunuze uymus
Katılıyorum size on görünüş benim için ameliyat öncesi daha önemli ayrıntıydi çok teşekkür ediyorum

Dudaktada bir operasyon var sanırım. Doğru mudur? Bende burun ameliyatı oldum dudağa karar veremedim :(

Dudaktada bir operasyon var sanırım. Doğru mudur? Bende burun ameliyatı oldum dudağa karar veremedim :KK43:
Zaten dudaklarım büyük olduğu için en kötü burun bile çıksa fena durmaz yüz hattımda dudaklarım sayesinde rahatlığıyla girdim

estetik olduğu belli olsun istemiştiniz sanırım.çok doğal olmamış çünkü.
Evet doğal olsun istemedim. Zaten ameliyat öncesi burnumda normaldi kötü değildi etlerimi aldırdığım için değişik bir şey olsun istedim tam da istediğim gibi yaptı güzel doktorum

Kızlar bnde ameliyat oldum 3. Günüm bugün yüzüm çok sis doktor buz koymami istemedi ilk çıktığımda vardı aldırdı.2 farklı tampon koymuş bana böle birşey hic duymadım bilgisi olan varmi O ozzgee5

Kızlar bnde ameliyat oldum 3. Günüm bugün yüzüm çok sis doktor buz koymami istemedi ilk çıktığımda vardı aldırdı.2 farklı tampon koymuş bana böle birşey hic duymadım bilgisi olan varmi O ozzgee5
Buzu koymanda bir sakinca yokki hepsi buz önerir seninki neden öyle birsey demis anlamadim

İnan bilmiyorum yüzünde buz vardı çıktığımda onu aldırdı buz koy mayın dedi. Çok sorunlu bi Burnum yoktu ..bana 2 tampon koyduğunu söylüyor? Sizin bi bilginiz varmı bu konuda.? Herkese birtane konulurken bana neden 2 tane koydu anlmdim sordum söylemedi de sebebini?

Back
X