Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bende de var canım:) ama güzel görünüyor seninkikızlar selam.22.günüm....
Bana da masaj vermedi her doktor vermiyor gerekli görmüyor tabiki inecek canını sıkmaKızlar bende 20. Gündeyimde doktor ödemim oldugunu söyledi ama vücudum kendi atıcakmıs masaj vermedi. Ödem kalıcı olur mu ya bazı ark neden masaj vermedi dediğin beri için içimi yiyior. Top gibi ucu birazda kenarlarda var. Ödem kalır mı
Katılıyorum size on görünüş benim için ameliyat öncesi daha önemli ayrıntıydi çok teşekkür ediyorumyandan genelde herkesinki güzel oluyor bence on profil daha onemli. kalın durmuyor onden kibar duruyor gayet guzel yuzunuze uymus
Hayır dudaklarım doğal canım kendi dudaklarımDudaktada bir operasyon var sanırım. Doğru mudur? Bende burun ameliyatı oldum dudağa karar veremedim![]()
Zaten dudaklarım büyük olduğu için en kötü burun bile çıksa fena durmaz yüz hattımda dudaklarım sayesinde rahatlığıyla girdimDudaktada bir operasyon var sanırım. Doğru mudur? Bende burun ameliyatı oldum dudağa karar veremedim![]()
Evet doğal olsun istemedim. Zaten ameliyat öncesi burnumda normaldi kötü değildi etlerimi aldırdığım için değişik bir şey olsun istedim tam da istediğim gibi yaptı güzel doktorumestetik olduğu belli olsun istemiştiniz sanırım.çok doğal olmamış çünkü.
şişlikleriniz ne durumda ? önden nasıl görünüyor Özge hanım?Bana da masaj vermedi her doktor vermiyor gerekli görmüyor tabiki inecek canını sıkma
Cok indigini soyleyemem yandan sorun yok ama onden sis olduğu belli :)şişlikleriniz ne durumda ? önden nasıl görünüyor Özge hanım?