- 17 Ağustos 2015
- 106
- 51
- 13
- 27
- Konu Sahibi guruttuyar
-
ali mezdegi . evet ceneyide ali bey yaptiDoktorunuz Kim ? Iki ameliyatida ayni doktormu yapiyor ?
hayir asimetri vardi canim . alt cenem geriye ve saga alindicanım çenende ne sorun vardı ve ne yapıldı implant mı
benimki cikan tampon degildi sadece temizledi ama o bile zordu sanirim tampon cikmasi epey zor olur ama sizide korkutmak istemem silikonlar rahat diyprlarTampon çıkması cok mu zor ya offfff
Hiçte zor değil silikon tampondu benimki hiç ama hiç acımadıTampon çıkması cok mu zor ya offfff
insallah olmaz ben suanlik hapsurmadim ama tamponum var mi yok mu anlamiyorum eriyor sanirim zamanlaHapşurunca bir şey olur m u ki
merhaba benim burnumun alt ve orta kisminda siyah plastik gibi bir iple dikis var sizce bunlar alinir mi eriri mi doktorumla henuz gorusmedm soramiyorum ve aliniyorsa cok aciyor muHiçte zor değil silikon tampondu benimki hiç ama hiç acımadı
Dr hap veriyor 10 gün hapsirmamaya çalış teknikleri varHapşurunca bir şey olur m u ki
Benimde vardı senin gibi çok korkuyordum ınan alınırken koltuğun kenarlarına sımsıkı tutndum bekliyorum dr um çıkarmıştı bilemerhaba benim burnumun alt ve orta kisminda siyah plastik gibi bir iple dikis var sizce bunlar alinir mi eriri mi doktorumla henuz gorusmedm soramiyorum ve aliniyorsa cok aciyor mu
offf off gulunce bile sizliyor cok korkuyorumm anestezi verseler bayilsam ahah . kacinci gun aldilar peki benim 5, gunde atelim 10.gun gibide bandajim alincakmisBenimde vardı senin gibi çok korkuyordum ınan alınırken koltuğun kenarlarına sımsıkı tutndum bekliyorum dr um çıkarmıştı bile
Yalnız burun altındaki dik isler alınırken biraz acıdı
oy o disardaki korkutuyor zaten beni ama neyse bakalim 2 ameliyat atlattim oda gecer insallah :)))Burun içindeki dik isler eriyen dikislerdi ucundaki alınıyor orası acıyor. Benim burnumun ustunde de ip vardı sanirim kalkikligi ayarlamak için o hiç acimiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?