yarin ameliyat oluyorumm

guruttuyar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2015
106
51
13
27
2 hafta once cene ameliyati oldum yuzum hala sis ve yarinda burun estetigi oluyorum insallah . yarinda dahil buraya gungun yazip acisi agrisi ne kadar anlatmak istedimm. burnum kemikli ve buyuk . doktorum genelde duz ve dogal burunlar yaoiyor bende duz ama birazcik kalkik istedigimi soyledim.. oncesi sonrasi yapacagim hem cene hem burun icinn

merhaba kizlarr ameliyatimi oldum 3.5 saat surmus 12den beri kendimdeyim gayet iyiyim 1 de ayaga kalktim serumumu cikarttirdim suan baya rahatim cok sukur yuzume buz tirbasi koyuyoruz sisim yok gibi morlugum hic yoktu yavas yavas artmaya basliyir sanirim biraz bogazim kurudu burnumdan nefes alamadigim icin ama ilik seyler ictim suan bogazim rahat gayet iyiyim cok sukur yarin cikacagim hastanedem. yuzumde atel var valla masallah diyim suandan sekli guzel duruyor epey kalkik baya kalkik biraz inicek tabi ama zaten kalkik istemistimm cumartesi atelim cikicak ve bantlarim takilcak insallah haftayada onlar cikcak . tampon var ama eriyen tamponmus carsambayka birlikte gidermis dedi doktorum

merhaba bugun ameliyt gununu saymassak 1.gunum benim tamponum kendksi eriyen yani alinmayacak tampondu doktorum bugun biraz temizliyim rahatla dedi suan sag burnum tamamen acik cok rahatim ama temizlerken gercekten cok canin yandi anlik birsey tabi ama sonrasinda acidan basim dondu gozum karardi tansyonum 8e 5 olmus diger ameliyatimdada boyle oluo bayilmistim sanirim benle ilgili bu . suanlik rahatim cok sukur burnumun orta ve altindaki dikisler baya can acitcak gibi plastik gibiler alinicak mi bilmiyorum . sorulariniz varsa cevaplayabilirim . cene ameliyatimdan kalan sisligimin ustune cok fazla bir sislik gelmedi dogrusu goz cevrem morardi ve gozlerim ufaldi ama gececekler tabi

Hiçte zor değil silikon tampondu benimki hiç ama hiç acımadı
merhaba benim burnumun alt ve orta kisminda siyah plastik gibi bir iple dikis var sizce bunlar alinir mi eriri mi doktorumla henuz gorusmedm soramiyorum ve aliniyorsa cok aciyor mu

merhaba benim burnumun alt ve orta kisminda siyah plastik gibi bir iple dikis var sizce bunlar alinir mi eriri mi doktorumla henuz gorusmedm soramiyorum ve aliniyorsa cok aciyor mu
Benimde vardı senin gibi çok korkuyordum ınan alınırken koltuğun kenarlarına sımsıkı tutndum bekliyorum dr um çıkarmıştı bile
Yalnız burun altındaki dik isler alınırken biraz acıdı

Benimde vardı senin gibi çok korkuyordum ınan alınırken koltuğun kenarlarına sımsıkı tutndum bekliyorum dr um çıkarmıştı bile
Yalnız burun altındaki dik isler alınırken biraz acıdı
offf off gulunce bile sizliyor cok korkuyorumm anestezi verseler bayilsam ahah . kacinci gun aldilar peki benim 5, gunde atelim 10.gun gibide bandajim alincakmis

bu arada siz ameliyat olal ne kadar oldu insallah memnunsunuzudrr ? birde ben suan kalkikligini cok sevdim biraz fazla tabi ama ne kadar duser acabaa

Burun içindeki dik isler eriyen dikislerdi ucundaki alınıyor orası acıyor. Benim burnumun ustunde de ip vardı sanirim kalkikligi ayarlamak için o hiç acimiyor

Burun içindeki dik isler eriyen dikislerdi ucundaki alınıyor orası acıyor. Benim burnumun ustunde de ip vardı sanirim kalkikligi ayarlamak için o hiç acimiyor
oy o disardaki korkutuyor zaten beni ama neyse bakalim 2 ameliyat atlattim oda gecer insallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…