Yarın ameliyatım var yanıma neler almalıyım?

Su vs içmek için pipet al diyen olmamış, bende demiycem :) burnun acısından içine çekemiyosun zaten biz özellikle aldırttık ama kullanamamıştım kesinlikle ilk gün.
Hastanede pijama vermiyorlar rahat bişiyler al çokta kalın olmasın.

Narkozdan çıkınca ben bi 45 dk falan titremiştim o çok kötüydü hastanede yorgan yoktu 5-6 tane pikeye sardılar, yanınızda battaniye bulundurabilirsin bu yüzden.

Düşünüyorum ama çokta bişiy gerekmiyo yani

Su vs içmek için pipet al diyen olmamış, bende demiycem :) burnun acısından içine çekemiyosun zaten biz özellikle aldırttık ama kullanamamıştım kesinlikle ilk gün.
Hastanede pijama vermiyorlar rahat bişiyler al çokta kalın olmasın.

Narkozdan çıkınca ben bi 45 dk falan titremiştim o çok kötüydü hastanede yorgan yoktu 5-6 tane pikeye sardılar, yanınızda battaniye bulundurabilirsin bu yüzden.

Düşünüyorum ama çokta bişiy gerekmiyo yani
O titreme olayı muhtemelen bende de olacak:( çünkü bende meme ameliyatımda titremiştim cok bana 3-4 tane battaniye sarmışlardı. :D

Pipetli bardak almayı düşünüyordum aslında yanıma ama siz öyle diyince simdi almasam mı dedim

O titreme olayı muhtemelen bende de olacak:KK43: çünkü bende meme ameliyatımda titremiştim cok bana 3-4 tane battaniye sarmışlardı. :KK70:

Pipetli bardak almayı düşünüyordum aslında yanıma ama siz öyle diyince simdi almasam mı dedim
Ne olur ne olmaz yanına al derim Ameliyat saat kaçta dua edelim senin için :KK66:

pipetli bardak değil de pipet daha doğru olur bence çünkü ağzını rahatça büzemeyebilirsin ben pipeti dişlerimin arasında sıkıştırarak içiyordum ilk gece

Benim dudağım yoktu resmen yani hissettiğim , bardakla içemem diye pipet aldık ama kesinlikle içemedim, zaten burna baskı yaptığından doğru olmazmış diye de duymuştum sonra, tabi ki sen yinede al bulunsun canım.
Bide dudağın üstüne bandaj yapıyolar ya gazlı bez O ıslanıyo içerken bardaktan, bende onu çıkarıp öyle içiyodum tekrar yapıştırıyodum.

Zaten hemşirelere söylediğinde istediğin an yenisini yapıyolar gazlı bezli yapıştırıcıyı.

Sağolun kızlar yanıma pijama,pipet,lipbalm, minik ayna aldım. Birazdan çıkcağım evden hayırlısıyla.

Ya ilk gece benim zor geçmişti:( 5 er dk uyuyup uyanıyosun , buz koyması lazım mesela sen uyurken onun hiç uyumaması lazım
Yani acaba bi kadın daha mı yardımcı olur diye düşündümde sevgilim yapar diyosan yapar :)
Benim kayınvalide kalmıştı sağolsun

Ya ilk gece benim zor geçmişti:KK43: 5 er dk uyuyup uyanıyosun , buz koyması lazım mesela sen uyurken onun hiç uyumaması lazım
Yani acaba bi kadın daha mı yardımcı olur diye düşündümde sevgilim yapar diyosan yapar :)
Benim kayınvalide kalmıştı sağolsun
Yok yok canım benimki çok fedakar zaten büyük ihtimalle bende uyuyamayacağım. Meme ameliyatımda uyuyamamıştım bütün gece, annem yanımda horul horul uyumuştu. Sıkıntıdan patlamıştım bende:)

Yok yok canım benimki çok fedakar zaten büyük ihtimalle bende uyuyamayacağım. Meme ameliyatımda uyuyamamıştım bütün gece, annem yanımda horul horul uyumuştu. Sıkıntıdan patlamıştım bende:)

Hahahahhaha tamam o zaman anneyi alma bence de :D

Back
X