Yarın ameliyatım var yanıma neler almalıyım?

tutmaya çalışıyorum kendimi, bu akşam doktorla konuşacağım çok zor çok.
benim de ağrım vardı çok kötü değildi ama ağrı kesici vermişti zaten doktorum parol vermişti ilk iki gün parol aldım üçüncü gün kesmedi arveles aldım bir daha ağrım olmadı. ben de ağrıya çok şaşırdım herkes ağrım olmadı diyordu çünkü ama geçiyor biraz dişini sıkman gerek. ağrıkesici almak için doktoruna danış ama yine de
Sorma a herkes yazmış ağrısız sızısız diye.. Amanın bir çıktım üstümden kamyon geçmiş sanki :D şuanda sanki tekrardan beni ameliyat ediyorlar gibi acıyor sızlıyor.. Benı apranax dan başkası kesmez ağrı kesici olarak :D o bile tam kesmiyo hafifletiyo

Merhaba ben burnumdan ameliyat olfum kasım ayında çantana en önemlisi buz koy gecelik terlik birde platsik tabak kasık koy benim burnumdan kemik büyümesiyle et vardı bir gece hastanede yattım ama genede hepsi lazım oldu en cokta buz lazım oldu ameliyat sonrası 1 saat arayla burnunun sagına ve soluna 5 er dakika tutarsin morluk şislik falan olmuyor birde ameliyat oldugun gece hic uyuyamicaksin bu gece uykunu cok iyi al benden sana tavsiyeler simdiden gecmis olsun :)

Merhaba ben burnumdan ameliyat olfum kasım ayında çantana en önemlisi buz koy gecelik terlik birde platsik tabak kasık koy benim burnumdan kemik büyümesiyle et vardı bir gece hastanede yattım ama genede hepsi lazım oldu en cokta buz lazım oldu ameliyat sonrası 1 saat arayla burnunun sagına ve soluna 5 er dakika tutarsin morluk şislik falan olmuyor birde ameliyat oldugun gece hic uyuyamicaksin bu gece uykunu cok iyi al benden sana tavsiyeler simdiden gecmis olsun :)
Canım ben dün oldum ameliyatı:)) evet uyuyamadım ilk gecemde. Bide ben hastanede kalmadım.. Evde daha rahat edeceğim için serumum bitince eve gittim.
Şuan ağrılarım çok var, morluk pek yok ama şişliğim var.. Burun kenarlarım ,göz kenarlarım, dudaklarım , yanaklarım balon gibi oldular:)
Bazen kızıyorum dertsiz başıma dert açtım diye.. Ne kadar zaman agrayacak böyle.. Birde sürekli burnumdan sıvı sızıyor kan ile birlikte.. Baş ağrsı falan var. Kısacası çekilecek dert değil. Çok korktum ağrılı gececek diye korktuğum başıma geldi :(

Canım buz takviyesi yap sen 1 saatte bir benim yuzumde sismisti evet haklisin agrisi oluyor birde sakın ama sakın hapşırma agrilarin dahada artar senin burnunda ne vardı neyden ameliyat oldun sen

Canım buz takviyesi yap sen 1 saatte bir benim yuzumde sismisti evet haklisin agrisi oluyor birde sakın ama sakın hapşırma agrilarin dahada artar senin burnunda ne vardı neyden ameliyat oldun sen
Önden eğrilik vardı, et vardı bide çok hafif bir kemer vardı.
Hapşırmamaya calısıyorum canım.. Ağrılarım ağrı kesiciyle hafifliyor ama ne yazıkki tam anlamıyla geçmedi. Bide burnum tıkandı sanki grip olmuşum gibi baya.. Ama ara ara kan sızıntım falan oluyor. Acaba okyanus spreyini sıksam yakar mı ki? Korkumdan sıkamadım..

Canım burnunda plastik tampon varmı eğer varsa normaldir olanlar bu arada sadece doktorun verdigi ilaclari kullan baska ilac kullanipta burnunu daha cok zedeleme ayrıca ayağa kalkma sadece lavabo ihtiyacin icin ayaga kalk yemek yerken oturursun ama onun disinda kalkma yataktan kanaman olur dinlen bol bo

Canım burnunda plastik tampon varmı eğer varsa normaldir olanlar bu arada sadece doktorun verdigi ilaclari kullan baska ilac kullanipta burnunu daha cok zedeleme ayrıca ayağa kalkma sadece lavabo ihtiyacin icin ayaga kalk yemek yerken oturursun ama onun disinda kalkma yataktan kanaman olur dinlen bol bo
Evet kalktıgım an kan geliyor zaten. Canım silikondu benım tamponum zaten o varken gram nefes alamıyordum. Şimdiye yine biraz alabiliyorum. Cok agır bir grip geciriyomuş gibi nefes alabiliyorum. Doktor verdi okyanus suyunu. Ama benım kanamam hala devam ettiğinden korktum biraz

Ayağa kalkmamaya özen göster canım o okyanus suyunu kullan sen sorun cıkarmaz o ben toparlandim hala devam diyorum okyanus suyuna ondan bir zarar gelmez bitene kadar kullanicam onu

Ağrım olmadı diyenlere inanmıyorum ben.
İlk bir haftayı nasıl atlattım bilmiyorum.
Burnum sürekli sızlıyodu, damak ve dişlerim zonkluyodu, başım ağrıyodu , dudaklarım yoktu hem arveles hem parol içiyodum ama etkisi oluyo muydu bilmem. Sonraları sadece birini içmeye başladım
Öf valla çekilcek çile değil:)

Benim bugün alçım da çıktı ya burun temizliği ne zormuş ameliyattan sonra. Kulak çubuğuyla yapıyorum ama korkuyorum deliklerim genişliycek diye çok pimpirikliyim nolcak böyle

Benim bugün alçım da çıktı ya burun temizliği ne zormuş ameliyattan sonra. Kulak çubuğuyla yapıyorum ama korkuyorum deliklerim genişliycek diye çok pimpirikliyim nolcak böyle
Doktorun sana burnunun icini temizlemek icin serum vermedimi kulak pamugu zarar verebilir

Doktorun sana burnunun icini temizlemek icin serum vermedimi kulak pamugu zarar verebilir
Hayır vermedi kulak papiksine bepanthene kremi batırıp onunla temizleyebilirsin dedi:( ama kurumuş kanlar cok zor cıkıyor :( ben biraz dokubmaya korkuyorum

Evet kuruyan kanlar cok zor oluyor ya bana okyanus suyu vermisti ben onu kullandim kuru kanlarda yumusadi akti kendi sanada okyanus suyu vermesi gerekiyordu aslında

Evet kuruyan kanlar cok zor oluyor ya bana okyanus suyu vermisti ben onu kullandim kuru kanlarda yumusadi akti kendi sanada okyanus suyu vermesi gerekiyordu aslında
Verdi canım sık dedi ama korkuyorum ben ya yanarsa burnumun ici yara ya hep :(

Verdi canım sık dedi ama korkuyorum ben ya yanarsa burnumun ici yara ya hep :KK43:
bisey olmaz canım ondan yara olması normal bişey ama sakın parmagini icine sokup o yaralarla oynama benim 2 ay oldu hala burnumun icinde azda olsa yaralar var ve en onemlisi sakın ama sakın burnuna darbe alma bu konuda cok dikkat et kendine

bisey olmaz canım ondan yara olması normal bişey ama sakın parmagini icine sokup o yaralarla oynama benim 2 ay oldu hala burnumun icinde azda olsa yaralar var ve en onemlisi sakın ama sakın burnuna darbe alma bu konuda cok dikkat et kendine
Yok sokamıyorum canım zaten korkdan daha okyanus suyunu bile sıkamadım acıcak diye :(

Okyanus suyu canını yakmaz canım sen onu kullan kac saat ameliyathanede kaldin sen
2 saat falan canım.. Sonra 3 saat yattım odada serum buz falan. Ondan sonra da eve gittim.
Okyanus suyunu nasıl sıkacağım? Yatar pozisyonda mı yoksa kafamı öne eğerek mi?

2 saat falan canım.. Sonra 3 saat yattım odada serum buz falan. Ondan sonra da eve gittim.
Okyanus suyunu nasıl sıkacağım? Yatar pozisyonda mı yoksa kafamı öne eğerek mi?
Ben kafamı öne egerek yaptim canım ama sen nasil istersen yap o sorun olmaz enjektörde verdimi canım doktorun okyanus suyunun yaninda sana hastanede nasil yapilcagini anlatmalari gerekiyordu ben enjektöre 4 sisi aliyodum iki tarafada yari yariya sıkıyodum onu enjektörle

Back
X