gecmis olsun.... yarin daha iyi olacaksiniz insallahVar agrı sızı canım sanki bir sürü deniz suyu burnuma kaçmış gibi yanıyor. Birde hiç nefes alamıyorum burnumdan
dr beyin sayfasinda acaba resminiz varmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmis olsun.... yarin daha iyi olacaksiniz insallahVar agrı sızı canım sanki bir sürü deniz suyu burnuma kaçmış gibi yanıyor. Birde hiç nefes alamıyorum burnumdan
Yarın koyar herhalde suan yok :)gecmis olsun.... yarin daha iyi olacaksiniz insallah
dr beyin sayfasinda acaba resminiz varmi ?
Bu akşamı atlan daha iyi olacaksın inşallah tampon normal mi silikon mu acabaVar agrı sızı canım sanki bir sürü deniz suyu burnuma kaçmış gibi yanıyor. Birde hiç nefes alamıyorum burnumdan
Silikon dedi ama hiç alamıyorum nefes kandanBu akşamı atlan daha iyi olacaksın inşallah tampon normal mi silikon mu acaba
Silikon dedi ama hiç alamıyorum nefes kandan![]()
Canım bardaktan iciyorum zaten. Ağrı kesici hap icmek zorunda kaldım cok ağrım oldu. O yüzden bardak kullanmam şarttı :)canım geçmiş olsun. iyileşeceksin 2 3 gün sık dişini :) bi de pipet falan yazmışlar kızlar burada ama şöyle bişi söylemek istiyorum. ben de hep pipetle içtim ağzımı açamıyorum diye ama tamponların çıkacağı gün ufak bi sorun oldu bende. dolan kan çok baskı yapmış burnuma. doktora pipetle su içtiğimi söyledim. tühh keşke kullanmasaydın o daha çok baskı yapar burnuna dedi. yudum yudum bardaktan içmekte fayda var sanırım.
geçmiş olsun canımYok yok canım benimki çok fedakar zaten büyük ihtimalle bende uyuyamayacağım. Meme ameliyatımda uyuyamamıştım bütün gece, annem yanımda horul horul uyumuştu. Sıkıntıdan patlamıştım bende:)
Kötü değildi kuzum önden eğriliğim bide et vardı burnumda . Sağol bu aradageçmiş olsun canım
senin burnun çok güzeldi diye hatırlıyordum ama
Peki okyanus suyu yakıyor mu burnmuzun içine sıktığımızda? Korkuyorum birazKulak çubuğu ile Demişti bana Dr
Benımkler kurumadı henüz sürekli sızıyor .. Bu yüzden açamadım önünü.yaaaa benim de burnum kan doldu ve kurudu orada. burnuma zarar vermeye korkuyorum onları temizliycem diye
Ameliyat sonrası süreç cok zorrnasıl bir duygudur acaba Allahım bana da nasip eder inşallah o kadar çok istiyorumkii.... bende fikir veremicem ama inşallah istediğin gibi olur Allah kolaylık versin
Canım dikişler eriyene kadar içme.. Sigara yaraların iyileşmesini engelliyor.ameliyattan sonra ne zaman sigara içilebiliyor biliyor musunuz? 7. günüm çıldırıyorum resmen
tutmaya çalışıyorum kendimi, bu akşam doktorla konuşacağım çok zor çok.Canım dikişler eriyene kadar içme.. Sigara yaraların iyileşmesini engelliyor.
Ben içmediğim icin o konuya değinmedim hiç doktorla..
Benım ağrım cok var yalnız. Senın bu kadar ağrın olmuş muydu