Yarın ameliyatım var yanıma neler almalıyım?

Silikon dedi ama hiç alamıyorum nefes kandan :KK43:

canım geçmiş olsun. iyileşeceksin 2 3 gün sık dişini :) bi de pipet falan yazmışlar kızlar burada ama şöyle bişi söylemek istiyorum. ben de hep pipetle içtim ağzımı açamıyorum diye ama tamponların çıkacağı gün ufak bi sorun oldu bende. dolan kan çok baskı yapmış burnuma. doktora pipetle su içtiğimi söyledim. tühh keşke kullanmasaydın o daha çok baskı yapar burnuna dedi. yudum yudum bardaktan içmekte fayda var sanırım.

canım geçmiş olsun. iyileşeceksin 2 3 gün sık dişini :) bi de pipet falan yazmışlar kızlar burada ama şöyle bişi söylemek istiyorum. ben de hep pipetle içtim ağzımı açamıyorum diye ama tamponların çıkacağı gün ufak bi sorun oldu bende. dolan kan çok baskı yapmış burnuma. doktora pipetle su içtiğimi söyledim. tühh keşke kullanmasaydın o daha çok baskı yapar burnuna dedi. yudum yudum bardaktan içmekte fayda var sanırım.
Canım bardaktan iciyorum zaten. Ağrı kesici hap icmek zorunda kaldım cok ağrım oldu. O yüzden bardak kullanmam şarttı :)

Yok yok canım benimki çok fedakar zaten büyük ihtimalle bende uyuyamayacağım. Meme ameliyatımda uyuyamamıştım bütün gece, annem yanımda horul horul uyumuştu. Sıkıntıdan patlamıştım bende:)
geçmiş olsun canım
senin burnun çok güzeldi diye hatırlıyordum ama

Kızlar bu arada burun deliklerim kan doldu onları nasıl temizleyeceğim?

yaaaa benim de burnum kan doldu ve kurudu orada. burnuma zarar vermeye korkuyorum onları temizliycem diye

nasıl bir duygudur acaba Allahım bana da nasip eder inşallah o kadar çok istiyorumkii.... bende fikir veremicem ama inşallah istediğin gibi olur Allah kolaylık versin

nasıl bir duygudur acaba Allahım bana da nasip eder inşallah o kadar çok istiyorumkii.... bende fikir veremicem ama inşallah istediğin gibi olur Allah kolaylık versin
Ameliyat sonrası süreç cok zorr :( hiç öyle anlatıldığı gibi değil..2 gündür yaşadığımı ben bilirim yani.

ameliyattan sonra ne zaman sigara içilebiliyor biliyor musunuz? 7. günüm çıldırıyorum resmen

ameliyattan sonra ne zaman sigara içilebiliyor biliyor musunuz? 7. günüm çıldırıyorum resmen
Canım dikişler eriyene kadar içme.. Sigara yaraların iyileşmesini engelliyor.
Ben içmediğim icin o konuya değinmedim hiç doktorla..
Benım ağrım cok var yalnız. Senın bu kadar ağrın olmuş muydu

Canım dikişler eriyene kadar içme.. Sigara yaraların iyileşmesini engelliyor.
Ben içmediğim icin o konuya değinmedim hiç doktorla..
Benım ağrım cok var yalnız. Senın bu kadar ağrın olmuş muydu
tutmaya çalışıyorum kendimi, bu akşam doktorla konuşacağım çok zor çok.
benim de ağrım vardı çok kötü değildi ama ağrı kesici vermişti zaten doktorum parol vermişti ilk iki gün parol aldım üçüncü gün kesmedi arveles aldım bir daha ağrım olmadı. ben de ağrıya çok şaşırdım herkes ağrım olmadı diyordu çünkü ama geçiyor biraz dişini sıkman gerek. ağrıkesici almak için doktoruna danış ama yine de

Back
X