Selenay92 Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2009 623 407 303 Ankara 6 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #121 chanelchance11 .!.: Sen kime oldun canım? Genişletmek için tıkla... Emre ilhana oldum
chanelchance11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2013 66 12 38 - Yurtdışı 6 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #122 merweee_ .!.: Emre ilhana oldum Genişletmek için tıkla... Bende düşünmüştüm onu. Fakat bu kadar uzun bekleyemedim
merweee_ .!.: Emre ilhana oldum Genişletmek için tıkla... Bende düşünmüştüm onu. Fakat bu kadar uzun bekleyemedim
Selenay92 Guru Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2009 623 407 303 Ankara 6 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #123 chanelchance11 .!.: Bende düşünmüştüm onu. Fakat bu kadar uzun bekleyemedim Genişletmek için tıkla... Evet ben 1 yıl bekledim Emre beyi ultrasonik yöntemle ameliyat olmak istedim.Sen memnun musun burnundan
chanelchance11 .!.: Bende düşünmüştüm onu. Fakat bu kadar uzun bekleyemedim Genişletmek için tıkla... Evet ben 1 yıl bekledim Emre beyi ultrasonik yöntemle ameliyat olmak istedim.Sen memnun musun burnundan
chanelchance11 Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Mayıs 2013 66 12 38 - Yurtdışı 6 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #124 merweee_ .!.: Evet ben 1 yıl bekledim Emre beyi ultrasonik yöntemle ameliyat olmak istedim.Sen memnun musun burnundan Genişletmek için tıkla... Pek alışamadım. Burun ucu uzun gibi duruyor. Şu şişlikler insede bi sonuç belli olsa. Insan hata mı Yaptım diye düşünüyor. Bir gün beğeniyorum öbür gün hiç Hoşuma gitmiyor. O zaman da keşke İstanbul'a gidip olsaydım diye pişman oluyorum.
merweee_ .!.: Evet ben 1 yıl bekledim Emre beyi ultrasonik yöntemle ameliyat olmak istedim.Sen memnun musun burnundan Genişletmek için tıkla... Pek alışamadım. Burun ucu uzun gibi duruyor. Şu şişlikler insede bi sonuç belli olsa. Insan hata mı Yaptım diye düşünüyor. Bir gün beğeniyorum öbür gün hiç Hoşuma gitmiyor. O zaman da keşke İstanbul'a gidip olsaydım diye pişman oluyorum.
S sedaseren Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 96 37 3 45 14 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #125 Canım geçmiş olsun,nasıl oldu burnun?@Janna
S sedaseren Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 5 Kasım 2015 96 37 3 45 14 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #126 - Janna - .!.: Merhaba hanımlar yarın kısmetse burun ameliyatım var.. Çantama neler koymalıyım pratiklik açısından? Ameliyat olan hanımların tavsiyelerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Canım geçmiş olsun,kurtuldun sende,nasıl oldu burnun?
- Janna - .!.: Merhaba hanımlar yarın kısmetse burun ameliyatım var.. Çantama neler koymalıyım pratiklik açısından? Ameliyat olan hanımların tavsiyelerini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Canım geçmiş olsun,kurtuldun sende,nasıl oldu burnun?
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.709 498 30 14 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #127 sedaseren .!.: Canım geçmiş olsun,kurtuldun sende,nasıl oldu burnun? Genişletmek için tıkla... Sağol canım evet cok şükür burnum güzel ama ucu cok şiş şuan büyük gelşyor biraz
sedaseren .!.: Canım geçmiş olsun,kurtuldun sende,nasıl oldu burnun? Genişletmek için tıkla... Sağol canım evet cok şükür burnum güzel ama ucu cok şiş şuan büyük gelşyor biraz
ulasimiz Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim.. Pro Üye 4 Mart 2012 15.893 36.949 798 14 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #128 Rica etsem bana da önceki ve sonraki fotoğrafınızı atabilir misiniz? Ben de ameliyat olmak istiyorum.Bana da bir fikir olur .Şimdiden sağolun
Rica etsem bana da önceki ve sonraki fotoğrafınızı atabilir misiniz? Ben de ameliyat olmak istiyorum.Bana da bir fikir olur .Şimdiden sağolun
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.709 498 30 14 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #129 ulasimiz .!.: Rica etsem bana da önceki ve sonraki fotoğrafınızı atabilir misiniz? Ben de ameliyat olmak istiyorum.Bana da bir fikir olur .Şimdiden sağolun Genişletmek için tıkla... Tabiki
ulasimiz .!.: Rica etsem bana da önceki ve sonraki fotoğrafınızı atabilir misiniz? Ben de ameliyat olmak istiyorum.Bana da bir fikir olur .Şimdiden sağolun Genişletmek için tıkla... Tabiki
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.709 498 30 18 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #130 Kızlar 22. Günümdeyim ve hala nefes doğru düzgün alamıyorum. Ne zaman geçecek bu durum?
M MiuLego -be a fire- Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Şubat 2016 48.744 226.339 598 18 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #131 - Janna - .!.: Kızlar 22. Günümdeyim ve hala nefes doğru düzgün alamıyorum. Ne zaman geçecek bu durum? Genişletmek için tıkla... nasıl oldu burnun? fotoğraf atabilir misin çok merak ettim
- Janna - .!.: Kızlar 22. Günümdeyim ve hala nefes doğru düzgün alamıyorum. Ne zaman geçecek bu durum? Genişletmek için tıkla... nasıl oldu burnun? fotoğraf atabilir misin çok merak ettim