Aynen benim meme ameliyatında cesaret iğnesi vurmuşlardı. O yüzden narkozu hiç hissetmeden bayılmıştım. Ama bunda vurmadılar vallahi cok fena hissettim.o ne pis birsey öyle bende sanıyorum kı maske takcaklar narkoz vercekler .meger narkoz çoktan verılmıs en son omzumda hıssettım sonra bayılmısım :)
Hangisi?Kızlar bora bey instagramında paylaşmış burnumu, bakmak isteyen bakabilir.
En son eklediği:)Hangisi?
Çok güzel olmuş.En son eklediği:)
Kızlar ilk günler çok ağladım ama hepsi şişliktenmiş meğersem. Bugün 9. Günüm ve 6.günüme göre şişliklerim baya indi burnum en azından şekle girdi. Şuan cok mutluyum nazar değmesin
Öncesi sonrası fotoğrafım Bora hocanın instagram sayfasında var. Ama tabi ben sana özelden şuanki halimi atarım görürsün:)canım fotoğraf paylaşır mısın öncesi ve şuanki halii
Soylemistim :))Kızlar ilk günler çok ağladım ama hepsi şişliktenmiş meğersem. Bugün 9. Günüm ve 6.günüme göre şişliklerim baya indi burnum en azından şekle girdi. Şuan cok mutluyum nazar değmesin
Evet canım sizler sayesinde sakinliğimi bir nebze de olsa koruyabildim o günlerde :)) teşekkür ederimSoylemistim :))
Masallah.
Öncesi sonrası fotoğrafım Bora hocanın instagram sayfasında var. Ama tabi ben sana özelden şuanki halimi atarım görürsün:)
Tabii ki atıyrum özeldenÇok sevindim
Şimdiki halini bende görebilirmiyim ?
Tabii ki atıyrum özelden
Çok teşekkür edeirm canım
1000 kere maşallah
Gerçekten çok güzel olmuş
Benimde bugün 10.günüm bende görebilir miyim burnunu?Tabii ki atıyrum özelden
Tabiki.)Benimde bugün 10.günüm bende görebilir miyim burnunu?
Sen kime oldun canım?Benimde bugün 10.günüm bende görebilir miyim burnunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?