Benımki sprey canım . Yanı basınclı şişede fıslatıyosun. Enjektör falan yok :/Ben kafamı öne egerek yaptim canım ama sen nasil istersen yap o sorun olmaz enjektörde verdimi canım doktorun okyanus suyunun yaninda sana hastanede nasil yapilcagini anlatmalari gerekiyordu ben enjektöre 4 sisi aliyodum iki tarafada yari yariya sıkıyodum onu enjektörle
Hımmm kullan canım sen onu zararı olmaz daha cok faydası olur burnun icin ama dedigim gibi darbe alma sakın sadece o konuda dikkat et kendine hastalarla cok yakın temas kurmaBenımki sprey canım . Yanı basınclı şişede fıslatıyosun. Enjektör falan yok :/
Tamam canım sağol ..Hımmm kullan canım sen onu zararı olmaz daha cok faydası olur burnun icin ama dedigim gibi darbe alma sakın sadece o konuda dikkat et kendine hastalarla cok yakın temas kurma
Allahın izniyle oda gecer canımTamam canım sağol ..
Birde şu uzaylı görünümlü gözlerim yanaklarım dudaklarım inse daha iyi olacağım. İnsan icine cıkacak halim yok suan
Gecmis olsun tatlim fistigimKötü değildi kuzum önden eğriliğim bide et vardı burnumda . Sağol bu arada
Sağol bebeğim benımGecmis olsun tatlim fistigim
Bir zararı olmuyor okyanus suyunun günde 2 defa yapman yeterli olurBu okyanus suyunun bir zararı olmuyor dimi istediğimiz kadar kullanabilir miyiz bir sınırı var mı yoksa
aaa kimde karar kıldınız?Merhaba hanımlar yarın kısmetse burun ameliyatım var.. Çantama neler koymalıyım pratiklik açısından? Ameliyat olan hanımların tavsiyelerini bekliyorum.
Benimde 3. Gunum ve gercekten hiic ama hiiic agrim olmadi. Evet agir hissediyosun kendini oda narkozun verdigi bi uyusukluk ve burnumdan nefes alamadigim icin. Bunyeden bunyeye, dr dan dr a degisiyor bence bu durum. Cok sukur agri ne bilmedim. Sdece arada hapsurdugumda burun ucumda bi sizi oluo, oda bikac saniyelik.Ağrım olmadı diyenlere inanmıyorum ben.
İlk bir haftayı nasıl atlattım bilmiyorum.
Burnum sürekli sızlıyodu, damak ve dişlerim zonkluyodu, başım ağrıyodu , dudaklarım yoktu hem arveles hem parol içiyodum ama etkisi oluyo muydu bilmem. Sonraları sadece birini içmeye başladım
Öf valla çekilcek çile değil:)
Bora Karaaliye oldum ameliyatımı.:)aaa kimde karar kıldınız?
Bence tamamiyle ağrı eşiği ile alakalı bi durum. Benım ilk 2 gün çok ağrım oldu. Ağrıdan kastım burun içim cayır cayur yanıyor gibiydi. Şimdi ise suratımda oluşan ödemlerden dolayı baş ağrısı var. Birkaç güne oda geçecek inşallah.Benimde 3. Gunum ve gercekten hiic ama hiiic agrim olmadi. Evet agir hissediyosun kendini oda narkozun verdigi bi uyusukluk ve burnumdan nefes alamadigim icin. Bunyeden bunyeye, dr dan dr a degisiyor bence bu durum. Cok sukur agri ne bilmedim. Sdece arada hapsurdugumda burun ucumda bi sizi oluo, oda bikac saniyelik.
geçmişler olsun :) biz randevu tarihini biraz daha ileriye attık ne yazık kiBora Karaaliye oldum ameliyatımı.:)
aldım cevabımıBence tamamiyle ağrı eşiği ile alakalı bi durum. Benım ilk 2 gün çok ağrım oldu. Ağrıdan kastım burun içim cayır cayur yanıyor gibiydi. Şimdi ise suratımda oluşan ödemlerden dolayı baş ağrısı var. Birkaç güne oda geçecek inşallah.
Doktor beyle yüz yüze görüştükten sonra hızlıca karar verdim canım. Biraz öyle oldu:)aldım cevabımıuff ödemlerde iner inşallah en kısa zmanda içinize de siner :)) çok ani oldu sizin ameliyat ya biz daha muayene olup size haber vericektik filan ne ara karar verdiniz baya hızlısınız
bende 2 yıl once arkadasın oldugu doktora oldum ve hiçç agrım olmadı :) amelıyat sonrası bı agrı kesıcı ıgne vurduar ben ıstemeden sadece o .onun dısında 1 tane bıle agrı kesıcı almadım cok rahat gectı benım amelyatım sanırım kısıden kısıye degısıyor canım.benım en cok canımı amelıyat hanede elımın ustunden yapılan ıgne yakmıstı.tum damarlarımda hısseıyordum onu sonrada bayıldım zaten :)Ağrım olmadı diyenlere inanmıyorum ben.
İlk bir haftayı nasıl atlattım bilmiyorum.
Burnum sürekli sızlıyodu, damak ve dişlerim zonkluyodu, başım ağrıyodu , dudaklarım yoktu hem arveles hem parol içiyodum ama etkisi oluyo muydu bilmem. Sonraları sadece birini içmeye başladım
Öf valla çekilcek çile değil:)
Ayy o benımde cok canımı yaktı. Narkozu damar yolundan verdiler kolumdan vücuduma yanarak yayıldı böyle hissettim. En son "çok acıyor ne zaman bitecek" dediğimi hatırlıyorum. Biri de " evrt biraz acıtabilir geçicek simdi" dedi sonra film koptu zatenbende 2 yıl once arkadasın oldugu doktora oldum ve hiçç agrım olmadı :) amelıyat sonrası bı agrı kesıcı ıgne vurduar ben ıstemeden sadece o .onun dısında 1 tane bıle agrı kesıcı almadım cok rahat gectı benım amelyatım sanırım kısıden kısıye degısıyor canım.benım en cok canımı amelıyat hanede elımın ustunden yapılan ıgne yakmıstı.tum damarlarımda hısseıyordum onu sonrada bayıldım zaten :)
o ne pis birsey öyle bende sanıyorum kı maske takcaklar narkoz vercekler .meger narkoz çoktan verılmıs en son omzumda hıssettım sonra bayılmısım :)Ayy o benımde cok canımı yaktı. Narkozu damar yolundan verdiler kolumdan vücuduma yanarak yayıldı böyle hissettim. En son "çok acıyor ne zaman bitecek" dediğimi hatırlıyorum. Biri de " evrt biraz acıtabilir geçicek simdi" dedi sonra film koptu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?