YARIN AMELİYATIM VAR

Buda ameliyattan önceki hali fikir olsun diye yüklüyorum ben cok memnunum doktorumu herkese öneririm :)
önceki halini yüklemen iyi oldu insan tam anlayabiliyor o zaman ortaya çıkan sonucu. Vallahi süper mutlu mutlu dolan dur bence minik burnunla :)

ya böyle sonuçlar görünce ben de iyice cesaretleniyorum çok korkuyorum çünkü :KK43: 8 gün için süper durumdasın, burnun da güzel görünüyor maşallah :)
ilk 3-4 gün sıkıntı çekiyosun ama tamponlar çıkınca sıkıntı kalmıyo,tabi benim hala sızlıyo arada ama değermi şimdiden değer :KK3:

önceki halini yüklemen iyi oldu insan tam anlayabiliyor o zaman ortaya çıkan sonucu. Vallahi süper mutlu mutlu dolan dur bence minik burnunla :)

çook teşekkür ederim :) ilk günlerim çok sıkıntılı geçti ama bugün kesinlikle anladım ki değmiş. iyi ki yaptırmışım diyorum:nazar:

Kızlar öncesi halini görmek bile istemiyorum artık ama fikir olsun diye yüklüyorum.
kırık vardı kemerli ucu düşük bir burun.
Vee şuan 16 günlük burnumm çok mutluyum iyi ki olmuşum bu ameliyatı. herşeyden önce özgüvenim yerine geldi:nazar::KK9:

Eklentiler

• FullSizeRender.webp
    FullSizeRender.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 255
Kızlar öncesi halini görmek bile istemiyorum artık ama fikir olsun diye yüklüyorum.
Vee şuan 16 günlük burnumm çok mutluyum iyi ki olmuşum bu ameliyatı. herşeyden önce özgüvenim yerine geldi:nazar::KK9:
süperrrrrr :) çok da yakışmış güzel günler görün burnuşunla :KK9:

Bugün 4. Günüm kontrole gittim doktor burnumun içini temizledi ama bittim o temzleyene kadar ztn kan göremiyorum tansiyonum falan düştü. Tamponları almadı 9 veya 10. Günümde alıcak. Burnumun içi çok şiş buyüzden tamponlar bi süre daha kalıcak. Hiç buldr uzun süre tamponu alınmayan olmuşmuydu?

Bugün 4. Günüm kontrole gittim doktor burnumun içini temizledi ama bittim o temzleyene kadar ztn kan göremiyorum tansiyonum falan düştü. Tamponları almadı 9 veya 10. Günümde alıcak. Burnumun içi çok şiş buyüzden tamponlar bi süre daha kalıcak. Hiç buldr uzun süre tamponu alınmayan olmuşmuydu?
Benim bildiğim 2 gün yani 48 saat sonra alınmalı tamponlar normalde acaba sende ki normal tampon değilde iki tane plastik mi var burun içinde?

Çok güzel olmuş burnun maasallah

Yalnız o doktorun da estetige ihtiyacı var baktim da :)

valla ben kaç doktorla görüştüysem hepsinin estetiğe ihtiyacı var gibiydi :)
hatta erkek arkadaşımın bile dikkatini çekmişti. niye bu doktorların hepsi önce kendine estetik yapmıyo demişti:)
kendini bilmem ama yaptıkları muhteşem tavsiye eederim :KK73:

Kızlar instagram da muhammetdilber adlı doktorun sayfasına bakın bi yaptığı burunlar hoşuma gitti doğal duruyor.

Slm kizlar bende istiyorum burnumdaki kemeri aldirmayi.ama cok moraracak diye de odum kopuyor bide burun deliklerim hepinizi yutacam tarzi bisey olursa diye jorkuyorum. Dr konyada hakan cepni olacak insallah. Yaz gelmeden bi ane vvel yaptirmayi istiyorum. Morarmamasi icin ozel bi krem yontem vs inerisi olan var mi. Cunku bu operasyon biraz gizli kalmasini istiyorum da

Eğer 2 gün boyunca buz uygularsan ne morarma olur ne şişme kimse anlamaz
Tesekkur ediyorum aslinda arstirdim baya ozellikle su hilotherapy maskesini ama hakan bey kullanmiyormus bildigim kadariyla. Artik bizde buz bezelye soguk ne varsa artik iki uc gun koyacam . ilgin icin tesekkur ederim . ayin 16 sinda dusunuyorum insallah. :KK71:

Bu arada konyada hiloterapy maskesi kullanan var mi acaba bu konuda bilgisi olan varsa ve paylasirsa minnettar kalacam. Resmen birun amaliyatini hiloterapy bagladim :KK34:

Back
X