Köyde yaşıyorum abla ne pastanesiYapamıyorsanız pastaneden alın. Cips kola nedir 17 yaşında mısınız
Yani genelde toplaşıp gidiyorduk onlara 3 4 kisiYapamıyorsan hazır kuru pasta alabilirsin , sana yapıyormuş pasta , cips biraz basit kaçar bence.
Bu arada 18 yaşındayımKöyde yaşıyorum abla ne pastanesi
Pastane yoksa yapın o zaman. Bizde köyde yaşadık ilçe de mi yok pastane. Sipariş verin giden biri getirsin atla deve değilKöyde yaşıyorum abla ne pastanesi
Abla sen niye bu kadar gerildin beni de geriyorsun haPastane yoksa yapın o zaman. Bizde köyde yaşadık ilçe de mi yok pastane. Sipariş verin giden biri getirsin atla deve değil
18 yaş tam pasta börek mantı açma yaşı zaten. Marketten kurabiye al yanına cips kola tamam.Bu arada 18 yaşındayım
Hazir börekler var onlardan alın bir yas pasta evdede bi salata yapan mis gibiMerhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
Senin cevabına istinaden o şekilde cevap verdim yoksa gergin değilim niye gerileyim misafir senin ev seninAbla sen niye bu kadar gerildin beni de geriyorsun ha
Abla evli değilim baba evimCips vs tabi ki olmaz. Yemek yapın. Çaya değiş yemeğe bekliyorum deyin ve yemekten sonr çayın yanına da çerez koyarsınız.
Ah 18 yaşında kim neden evladını evlendirir ah ah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?