Ay teşekkür ederim . Ay bi gerildim başkasına kek börek yaptığım zaman elim ayağıma dolaşır ya beğenmezse diye . Elimdeki olan birşey de değil . Biri diyor evlisin biri diyor nasıl yapmazsın ... Herkes günün yorgunluğunu benim üstümden attı.Amma tepki gösterdiniz yahuuu, yemeğe gelinmiyorsa, 2 taraf da gençse olabilir yani hemen taşlamayın siz de
Bu saatte haber verdiyse yapacak bişey yok.uygun bı dille anlatırsınız anlarYani abla şimdi söyledi zaten üniye gidiyor bulusamiyoruz gelsin cips kola takılırız dedim sonra baktım çok mu sadece kaçar diye . Simdi gelme de diyemem geleceği saat de belli değil pazara gideceğim falan diyor o yüzden. Ben sorun olmaz diye düşündüm kaç yıllık arkadaşız sonuçta ama evime hiç gelmemisti
Misafiriniz yarın geliyorsa bu saate kadar hazırlığınızı yapmış olmaliydiniz zaten. Elinizden gelmiyorsa hazır alın cips cola ayıp olur. Her zaman lazım videolardan bakarak öğrenin yavaş yavaş.Merhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
Kek yapıp üzerine bi sos veya krem şantiye ile süsleyebilirsin. Birde kısır yap, yanına da çerez kraker içecek vsMerhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
Yooo sadece çekirdek de çıtlayabilirsiniz. Bu işin şakası da pastanelerde ev yapımı dahil yok yok. O şekilde de ağırlayabilirsiniz.Merhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
Canım YouTube da dünya kadar tarif var, ben hicbirsey bilmiyordum, YouTube videoları izleyerek çok şey öğrendim.Abla sen niye bu kadar gerildin beni de geriyorsun ha
E annenize sorsanıza anne ne yapabiliriz diye?Abla evli değilim baba evim
Evli değil bekarmış..18 yaşında evlenmeyi biliyorsun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?