Yarin arkadasim ilk kez evime geliyor

Gelen misafir sizin için geliyor. Odanızda ne kadar eşya olduğunun bir önemi yok rahat olun bu konuda. Önemli olan muhabbet.

En basitinden bir kek veya patates salatası yapın yanına çay verin. Yufka varsa tepside böğrekde çok pratik olur.

Ne ikram edeceğinizde çok önemli olmamalı aslında, ancak o size ikram etmiş, evinize de ilk kez geliyor, emeğinizi eklediğiniz bir iki tabak daha özenli olur ona verdiğiniz değer açısından.

Yapacağınızı basit tutun ve beceremem demeyin. İlkler her zaman daha güzel olur.

Amma tepki gösterdiniz yahuuu, yemeğe gelinmiyorsa, 2 taraf da gençse olabilir yani hemen taşlamayın siz de
Ay teşekkür ederim . Ay bi gerildim başkasına kek börek yaptığım zaman elim ayağıma dolaşır ya beğenmezse diye . Elimdeki olan birşey de değil . Biri diyor evlisin biri diyor nasıl yapmazsın ... Herkes günün yorgunluğunu benim üstümden attı.

Bu saatte haber verdiyse yapacak bişey yok.uygun bı dille anlatırsınız anlar

E köyde yaşıyorsan elbet o evde yemek pişiren biri vardır. O açsın iki börek, çay yapın yiyin.

18 yaşında gençlermişsiniz, birden ortaya çıkan misafirmiş. Olur neden olmasın ama bir şeyler yapabilirsen daha iyi olur. Ne bileyim köyde bile olsan bir kek yapacak malzemeniz vardır diye düşünüyorum evde, internetten bakıp hemencecik yapabilirsin. Veya evde patates vardır mutlaka, yanına patates salatası veya makarna salatası yapabilirsin. Araştır bak az malzeme ile atıştırmalıklar diye çıkar bir sürü şey.

Misafiriniz yarın geliyorsa bu saate kadar hazırlığınızı yapmış olmaliydiniz zaten. Elinizden gelmiyorsa hazır alın cips cola ayıp olur. Her zaman lazım videolardan bakarak öğrenin yavaş yavaş.

Canım benim en basiti kek, kek kalıbında beceremem diyorsan dikdörtgen borcam ya da tepside yapabilirsin, yanına makarna salatası yap ya da patates salatası o da basit. Bir de muhallebi kıvamında sütlü tatlı yap olsun bitsin. 1 lt süte 9 kaşık irmik 9 kaşık şeker koy bir iki kere fokurdayınca altını kapat üstüne bir kaşık tereyağ yoksa margarin ekle karıştır. Daha önce ıslatıp suyunu süzdüğün borcama koy at dolaba soğuduktan sonra bitti gitti mis gibi irmik tatlısı

Geçen sene oğlumun arkadaşları geldi 12-13 yaşında
Kız erkek karışık kalabalık
Ben de bu kadar kalabalık ilk defa geliyorlar diye bişeyler hazırlayayım dedim
Portakal soslu ıslak kek yaptım bizim yaşıtımızdakiler bilir cino diye bir çikolata vardı tadı ona benzemişti yani bence çok güzel
Sonra kurabiye
Tavuk kovası ve pizza yapmıştım
Cips filan da aldım tabi
Sonra geldıler hatta masaya şaşırdılar fılan

Gelirken de cips abur cubur almışlar
Masaya oturdular bir iki pizzadan ısırıp getırdıklerı cipsleri ve abur cuburları yıyıp gittiler

18 yaşındaymışsınız olur sanki cips kola
En kötü bir kek yapın

Kek yapabilirsiniz aslında çok kolay. Yapamam derseniz anneniz yada bir büyüğünüzden yardım isteyin. Yanınada cips, patlamış mısır ve çay yaşınıza göre gayet uygun olur.

Marketten hazır sigara böreği al, üç tane pohaça al pastaneden 4 parçaya böl kes browninin düz keki var onu al üzerini istediğin gibi süsle söyleme marketten aldığını annem yaptı dersin bide büyük hazır yapılmış puding var bimde onu al şık kaselere bölüştür üzerine hindistan cevizi serpiştir geldiğinde önüne ser minnoş

Kek yapıp üzerine bi sos veya krem şantiye ile süsleyebilirsin. Birde kısır yap, yanına da çerez kraker içecek vs

Yooo sadece çekirdek de çıtlayabilirsiniz. Bu işin şakası da pastanelerde ev yapımı dahil yok yok. O şekilde de ağırlayabilirsiniz.

Abla evli değilim baba evim
E annenize sorsanıza anne ne yapabiliriz diye?
Kadın belki size yardım eder birlikte hazırlarsınız kek ,börek falan.
Biz ne diyebiliriz anlamadım.
Pastane yok diyorsunuz markette mi yok,ne bileyim bir dolu dondurulmuş börek ceşidi var artık marketlerde,en kötü oradan alır pişirir ikram edersiniz.

Ben bazen gelenlere hazır mantı yogurtluyorum yanına kola miss o cips dediğin ancak çayın yanına olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…