E annende mi bilmiyor bi kısır kek yapmayı canım?Abla evli değilim baba evim
Cips kola ayıp olur köyde yaşıyorum demişsin köy kadınlarına hep imrenirim birinden rica etsen yaparlar pasta börek şart değil kısır köfte vs yapMerhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
nefis yemek tariflerini açın 1 mayasız poğaça bir ağlayan pasta yapın oldu bitti ve çok kolay artık erişim yapamıyorum diyeni anlamıyorumMerhaba . Daha önce arkadaslarim evime sadece 1 kez geldi onun üzerinden de yıllar geçti. Şimdiki arkadaşım ilk kez geliyor evime . Çekiniyorum odamda biraz fazla eşya var ve pasta börek yapmasını da beceremem . Normal cips kola çay şeklinde takılsam sorun olur mu sizce . Bej onlara gittiğimde baya pasta börek yapmıştı çünkü biraz utanıyorum.
Yani abla şimdi söyledi zaten üniye gidiyor bulusamiyoruz gelsin cips kola takılırız dedim sonra baktım çok mu sadece kaçar diye . Simdi gelme de diyemem geleceği saat de belli değil pazara gideceğim falan diyor o yüzden. Ben sorun olmaz diye düşündüm kaç yıllık arkadaşız sonuçta ama evime hiç gelmemistiAnneniz yapsın yada komşudan falan rica edin.köydeyim diyosunuz küçük marketse dediklerimizi alamayacaksiniz zaten.ilceye gidip önceden alsaydiniz keske
Ay iyi bari ben niye evli sandım hhahaha cips kola iyidir boşver :)Abla evli değilim baba evim
Ay Allah korusun gözümün önümü göremem dahaAy iyi bari ben niye evli sandım hhahaha cips kola iyidir boşver :)
Evli olduğunu nerden çıkardınız yahuCips vs tabi ki olmaz. Yemek yapın. Çaya değiş yemeğe bekliyorum deyin ve yemekten sonr çayın yanına da çerez koyarsınız.
Ah 18 yaşında kim neden evladını evlendirir ah ah!
Marketlerde çok güzel hazır kurabiyeler oluyor. Onlardan alabilirsiniz.Yani abla şimdi söyledi zaten üniye gidiyor bulusamiyoruz gelsin cips kola takılırız dedim sonra baktım çok mu sadece kaçar diye . Simdi gelme de diyemem geleceği saat de belli değil pazara gideceğim falan diyor o yüzden. Ben sorun olmaz diye düşündüm kaç yıllık arkadaşız sonuçta ama evime hiç gelmemisti
Bu arada şaşırma cümlesi olarak kullandınız ilk cümleyi ama böyle yerler var.dağ başında mı yaşıyorsun yavrum? Pastane fırın yok mu? Yoksa bile market de mi yok? Hazır kurabiye donmuş börek al geç. Cips kola ne
Evime ilk defa gelecekler falan deyince evli sandım ne bileyim ya hu!Evli olduğunu nerden çıkardınız yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?