Yarin arkadasim ilk kez evime geliyor

Cips kola ayıp olur köyde yaşıyorum demişsin köy kadınlarına hep imrenirim birinden rica etsen yaparlar pasta börek şart değil kısır köfte vs yap

O sana yaptıysa sen de yap. Cips kola falan çok basit kaçar. Enazından bir kek, makarna ya da patates salatası, hazır yufkadan ya da milföyden börek yapabilirsin. Basitler gerçekten. Yarım saatini anca alır hazırlaması. Sana hazırlık yapan insana hazırlık yapmamak ayıp olur

nefis yemek tariflerini açın 1 mayasız poğaça bir ağlayan pasta yapın oldu bitti ve çok kolay artık erişim yapamıyorum diyeni anlamıyorum

Anneniz yapsın yada komşudan falan rica edin.köydeyim diyosunuz küçük marketse dediklerimizi alamayacaksiniz zaten.ilceye gidip önceden alsaydiniz keske
Yani abla şimdi söyledi zaten üniye gidiyor bulusamiyoruz gelsin cips kola takılırız dedim sonra baktım çok mu sadece kaçar diye . Simdi gelme de diyemem geleceği saat de belli değil pazara gideceğim falan diyor o yüzden. Ben sorun olmaz diye düşündüm kaç yıllık arkadaşız sonuçta ama evime hiç gelmemisti

Ayıp olur tabi ki .size ikramlik hazırlamış siz yapmazsaniz önemsiz görüyor beni diye dusunur haklı olarak . Annenize gititigmde ikramliklar hazırlamıştı yapalım diye söyle. Annenle beraber öğrenmişte olursun .

Cips vs tabi ki olmaz. Yemek yapın. Çaya değiş yemeğe bekliyorum deyin ve yemekten sonr çayın yanına da çerez koyarsınız.
Ah 18 yaşında kim neden evladını evlendirir ah ah!
Evli olduğunu nerden çıkardınız yahu

Marketlerde çok güzel hazır kurabiyeler oluyor. Onlardan alabilirsiniz.

dağ başında mı yaşıyorsun yavrum? Pastane fırın yok mu? Yoksa bile market de mi yok? Hazır kurabiye donmuş börek al geç. Cips kola ne
Bu arada şaşırma cümlesi olarak kullandınız ilk cümleyi ama böyle yerler var.
Arkadaşımın köyü merkeze 1 saat uzaklıkta özel arabayla, köye araba çıkmıyor başka, market yok bakkal bile yok. Herkesin her yere ulaşımı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…