• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın arkadaşımla gideyim mi sizce?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
[B]kızlar benim 2 tane çok yürekten dostlarım var 4-5 yıldır birbirimizi tanırız en ufak hakkımızda dedikodu bile yapmamışızdır allah bozmasın.

.biraraya gelince hep beraber oluruz ayrı gayrılık olmaz..arkadaşımdan bir tanesi bir yerde çalşıor diğeride ev kızı ve tarla işleriyle uğraşıyorlar hepimizin evide birbirimize oldukça uzak.

.ama çalışan arkadaşın işyeri bizim eve bayağa yakın..öğlen 1 de molaya çıkıyolar yarım saatliğine falan bende giderim arada yanına yarım saat görüşürüz gelirim eve..bigün yine çağardı ama öğleden sora salarlar bizi eve ordan bize gideriz dedi 1gün önce ben okey dedim..diğer arkadaşa haber vermedim çünkü erken kalkıcaktım akşam ailece biyere gidecektik ..arkadaşla 2 de geldik eve 3,5 da kalktım öle yani..

oyüzden diğer arkadaşıda ayaklandırmak istemedim zaten gelmiceni düşündüm işleri oluyor die ..sonra diğer arkadaşa dediğim ya kızı çağırmadım aypı olurmuki dedim o da sen çağırısın sandım die bende çağarmadım dedi..

sonra ben arkadaşıma msj attım böle böle gelmessin işiniz vardır die ve erken kalkcam die seni çağarmadım az bi oturdum geldim kızma olurmu falan dedim o da saolsun anlayışla karşıaldı yok canım ne kızması başka zamanda beraber gideriz dedi..ama ben kendmi kötü hissettim sanki onları görüştürmek istemediğim için çağımadım durumuna düşmüşümdür acaba bunu düşünüyom çünkü etrafdan gördüğüm şeyler var yani böle olayları gördüm ondan aklıma geliyor şimdi ..arkadaş bugün aradı yarın gidelim falan dedi bende ben sana haber veririm dedim daha bişey demedi benden haber beklio daha gideli bir hafta oldu ben oyüzden gitsemmi gitmesemmi die kararsız kaldım..buarada diğer arkadaşın yanından gelince bana 1-2 gün sora mesaj attı yine gel nolur ok özledim seni diye...şimdi ben düşünüorum ki gitsem derlermi acaba" kendi yalnız gelio ama bizi hiç başbaşa bırakmıyor"diye...gitmesem gitmemek için sebebim yok nie gelmioki acaba die düşündürümüyüm onları sizce..gideyimmi yarın gitmeyeyimmi çok kafam karışık ya..basit bişey gibi görünüor ama bilmiyorum onları çok sevdiğim için çok ince düşünüyorum en ufak kırgınlık olsun istemiyorum..[/B]

Son düzenleme:
Siz yakın arkadaşmışsınız hem de davet edilmişsiniz. Gidin bence. Gitmemeniz kırıcı olabilir belki.

Siz yakın arkadaşmışsınız hem de davet edilmişsiniz. Gidin bence. Gitmemeniz kırıcı olabilir belki.

canım benim öylemi dersin
hani 1hafta olduya gideli birde diğer arkadaşı çağırmadım şimdi yüzsüzlük gibi olurmu acaba die düşündüm bi bahane bulsammi die düşündüm ama bilmiyorum kız haber beklio buakşam benden

bence git sonuçta çağırmışlar yani gitmessen ayıp olur hem anlayışla karşılamış arkadaşın zaten

canım benim öylemi dersin
hani 1hafta olduya gideli birde diğer arkadaşı çağırmadım şimdi yüzsüzlük gibi olurmu acaba die düşündüm bi bahane bulsammi die düşündüm ama bilmiyorum kız haber beklio buakşam benden

Diğer arkadaşın zaten sorun etmemiş, anlayışla karşılamış. Ayrıca yaptığınızda kötü bir şey de yok siz sadece arkadaşlarınızı kırmamak adına hassas davranıyorsunuz. Yüzsüzlük gibi olmaz çünkü davet edildiğiniz yere gidiyorsunuz, istemeseler çağırmazlardı. Zaten yakın arkadaşlar arasında böyle konuların lafı bile olmaz bence rahat olun.

Sevindim, arkadaşlık önemli. Ne kadar güzel değer verdiğiniz ve size değer veren arkadaşlarınız var. Dostluğunuzun kıymetini bilin.

ah bilmez olurmuyum ablacım oyüzden böle çok ince düşünüoum onlar için..ama hep dua ettim allahım hayırlıysa gideyim diye ve anden gidiverd,m iyi de yaptım çok şükür çok güzeldi saol abla ilgilendiğin için...

Back
X