Yarın askere gidiyo ve ayrıldım ?

Çeksin surunsun son gununde onu askerde yolunu gozleyen insana yapmayacakti bunu ne desem bilemiyorum 3 yildir tanidigim insandan beklemedim bunu
Baska sorunlari mi var acaba sordunuz mu neden boyle birsey yaptigini gelseydi sizin yaninizda icseydi o zaman hem sohpet ederdiniz oda alkolunu icerdi tadinda.

Kendime bi bedel ödetmek aci cektirmek istemiyorum kotam fazlasiyla doldu tastı canım ama gitmezsem canı yanmazmı onunda yaptigindan ders almis olmazmi haketmiyo cunku

Baska sorunlari mi var acaba sordunuz mu neden boyle birsey yaptigini gelseydi sizin yaninizda icseydi o zaman hem sohpet ederdiniz oda alkolunu icerdi tadinda.
Evet trafikten bir borcu vardi yaklasik 6 bin lira kadar ona canı cok sıkkındi yeterli para yoktu elinde ama bu bahane olamaz ki canim boyle yapmasi gerekmiyodu arkadaslariyla icerken iyi hos da onu bekleyen insana bunu yapmasi ?..

Hep mi böyle davranıyor yoksa sadece bu seferlik mı senin yerine onlarla içmeyi tercih etti?
Hep degil bundan once 2 kere izns geldi gene icti gezdi onlarla ama 2 gelmesindede son gununu hep benle gecirdi bu son gununde boyle yapmasi sasirtti beni beklemiyodum asla.

Kendime bi bedel ödetmek aci cektirmek istemiyorum kotam fazlasiyla doldu tastı canım ama gitmezsem canı yanmazmı onunda yaptigindan ders almis olmazmi haketmiyo cunku
Ders alsa nolcak geri getirecek mi zamani hayir o zaten kendine gelince eger seni seviyosa pisman olacaktir bak gene soyluyorum gitmeyince icin soguyacaksa gitme ama sen pisman olacaksin keske de gitseydim diyeceksin bunu bile bile neden keske diyecegin seyi yapasin ki?

Ona ders vermek icin kendini de cezalandirmis olacaksin

Denge kacti uctu gitti olan bana oldu kabullendi galiba oda saat 11 den beri yazmadi zaten fena haldeydi uyumustur coktan yazmasin yarinda yazmasin kafasina gore bu yaptigini asla unutmucam onun asla

Bir kuzenim var, jilet izlerini saklamak amacıyla tüm koluna dövme yaptırdı, alkol sorunu olan, suluya kuruya vuran bir tiptir.

Geçtiğimiz yaz başka bir kuzenin düğününe nişanlısıyla gelmiş. Ben de ilk kez tanıştım, nasıl aklı başında, sakin, güleryüzlü bir kız. ütün akşam masada boynu bükük oturdu.

Zira nişanlısı onu neredeyse kimseyle samimi olmadığı o masada tek başına bırakıp arka taraflara gitmişti daha rahat sigara ve içki içebilmek için.

Garibim de elinde telefon, hep gözü etrafta nişanlısını arıyor.

İçimden "inşallah kızın aklı başına gelir, gözünü açar da tekmeyi basar bizim oğlana" dedim. Ha evlenirlerse de üzülmem bana ne, zira kuzenim kendini saklamıyor, olduğundan farklı göstermiyor, malzeme ortada.

Konularınız bana bu kuzenimi hatırlatıyor. Ağzıyla içemeyen, dut gibi sarhoş olmayı eğlenmek sanan, eş dost uğruna zaman mefhumunu yitiren, benim gözümde son derece kalitesiz bir adam sevgiliniz.

Siz barıştığınızda hazır olun o kız gibi elinizde telefon camda, kapıda beklemeye. Bunu şu kıymetli zamanınızda böyle arsızca iki kere üst üste yapan (ve affedilen!) adam asker dönüşü veya ilerde neler yapmaz.

"Beni bir kere kandırırsan sana yazıklar olsun, beni iki kere kandırırsan bana yazıklar olsun" derler.

Hakkınızda hayırlısı.

Bu aksamda cok yalvardi yakardi bitemez edemez ben seni seviyorum izin ver telafi edeyim ayrilma birakme beni vs vs konustu hadi in kapiya geliyorum dedi inmedim aksam 10 olmus koskoca gun gelmedi arkadaslariyla icerek gecirdi akli basina simdimi geldi canim gitmek istemiyorum cunku gitmemi ugurlamami haketmiyor gitsem keske gitmesem diye pismanda olabilirim gitmesemde sonra acaba ilerleyen zamanlarda gitseydim keske der miydim diye dusunup duruyorum ama ben benim cektigim aciyi misliyle ceksin istiyorum canim o yuzden gitmemem gerekmiyormu ?

Böyle yapmasını nasıl asla beklemezdiniz daha önceden de aynı haltı yemedi mi sevgiliniz ? Siz bu gidişle affedersiniz , daha çok konularınızı okuyacağız anlaşılan.

Haklisiniz kendimi bile bile atese atmam aptalligin daniskasi olur. Normalde boyle biri degildi beklemedigim hareketler davranislar sergiliyo canimi yakiyo ama emin olun bu dediginiz kulagima kupe oldu her daim aklimda olucak tesekkur ederim

Aynen oyle sende asker bekliyosun anlarsin,o an icip gezerken umursamadi evine geldiginde yalvardi yakardi ama is isten gecmisti

Ya yine kendin bilirsin ama dönme bence. Yaptığını ben kendi içimde hazmedemezdim. Zaten uzun süre gorusemeyeceksiniz dusunememis mı? Sizi çantada görüyor ve eminim otogara gideceğinizden de emin. Hiç vicdan yapma. Kendisi dusunseydi ya bu kız beni o kadar bekledi daha 6 ay bekleyecek diye.

Böyle yapmasını nasıl asla beklemezdiniz daha önceden de aynı haltı yemedi mi sevgiliniz ? Siz bu gidişle affedersiniz , daha çok konularınızı okuyacağız anlaşılan.
1 kere oldu o gunde pismanligini gordum cok emin konustu kendinden ben istemiyorum bitti diye direttigimde bile yilmadan saatlerce gonlumu almak icin herseyi yapti. Buda ikincisi işte

Neden ailesinde beklediniz ki ? Eşiniz değil sonuçta. Ne bileyim bana tuhaf geliyor, daha arada resmi bir şey yokken karşı tarafın ailesiyle içli dişli olmak. Tercih meselesi elbette. Kesinlikle haklısınız. 4te mesaj atıp 6 saat sonra gelmesi çok ayıp. Saatlerce ulasamamissiniz da. Siz aynısını yapsaniz o ne yapardı acaba .

Aynen oyle gezerken icerken dusunmedi,sonradan kafasina dank etti cok gec oldu ondada yaziklar olsun ona

1 kere oldu o gunde pismanligini gordum cok emin konustu kendinden ben istemiyorum bitti diye direttigimde bile yilmadan saatlerce gonlumu almak icin herseyi yapti. Buda ikincisi işte
Gönlünüzü almak için uğraşıyor olması askerde yalnız kalmamak içindir belki de. Seven insan böyle düşüncesizlik yapmaz herhalde.

Ailelerimiz arkadas tanislar gelip gitmenin lafi hic olmadi aralarimizda . Ben aynisini yapsam kiyameti koparirdi kudururdu ne diyeyim yaziklar olsun yarin ola hayrola haketti o surunsun cidden surunsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…