- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Ikilemde kaldim canim yemin ederim ikilemde kaldim gitmek istemiyorum ciddi manada istemiyorum sonrada dedigin gibi vicdan yaparmiyim sonucta gidiyo diye dusunuyorum ee gidersemde pisman olurum sonra belki diyorum beni ne durumlara hallere soktugu icin ayri sinir oluyorum gicik kapiyorum suan ona .Madem anlayış sende sevgilinin bu son yaptığını görme.
Git ama mesafeli ol mesela.
En azından vicdan yapmazsın gitmedim diye sonradan.
Ne arkadaş meraklısıymış.Kaç gündür arkadaş da arkadaş.Hiç mi ailesini seni özlememiş! Boşver Can'ım ters etki yarat hiç cevap verme.Daha da tutuşsun.Canim ben boyle durumla karsilasacagimi nerden bileyim biz ayni sokakta oturuyoruz evimizin arası 2 dk sen bize gec bende yoldayim geliyorum birazdan demisti saat 4 de aksam 10 da icmis vaziyette geldi
Iyi de canim sen zaten barisacaksin desenki bitti eyvallah haklisin sonuna kadar ama adam gidecek 2 gun sonra barisacaksin keske gitseydim diye dovuneceksin eminim yaptiklarindan deyilde yapamadiklarindan pisman olurmus insanlar onun yaptigi hatanin bedelini kendine de odeteceksin gene soyluyorum bitti desen hem fikiriz gitme derdim bende asla da haketmiyo ama barisinca bunun ceremesini kendine cektireceksinNasil gideyim bu gun olanlari nasil yok sayicam bu yaptiklari cok agir gitmemek gerek.. sevmesine seviyorum gideyim tabikk diyorum ama bugun bana ayiracagi vakti icmeyle arkadaslariyla gecirdi o zamanda ne gitmesi diyorum kendime degmez diyorum duygu karmaşası yasiyorum
Eminim 3 senedir hep sadık kaldı o konuda biseyini gormedim etmedim . Saat 8 de teli actiginda kafasi iyiydi zor konusuyodu arkadasinin evinde icmisler arkadan arkadaslarinin sesini tv sesini felan da heo duydumAskerlik psikolojisine eyvallahta hani insan sevdigini gormeden durabilirmi ya gercekten kalpten isteyerek seven insan hani anasinin dizinin dibinden ayrilmasa neysede dersinki anasi oda ana kuzusu asker sonucta ee bu adam ailesiyle degil sevdigiyle degil arkadaslariyla ne kadar bagliymis arkadaslarina baska birinin olmadigina eminsiniz dimi
Hiç gitme Can'ım.Bana kıyamıyor,herşeyimi affediyor der bir daha..Vicdan azabı duyacak birşeyin yok günlerdir yalvardın görüşmek için o kaale almadı vicdan yapacak kişi oydu.Ikilemde kaldim canim yemin ederim ikilemde kaldim gitmek istemiyorum ciddi manada istemiyorum sonrada dedigin gibi vicdan yaparmiyim sonucta gidiyo diye dusunuyorum ee gidersemde pisman olurum sonra belki diyorum beni ne durumlara hallere soktugu icin ayri sinir oluyorum gicik kapiyorum suan ona .
Sen gelmeden neden geciyorum sen beni evden al birlikte geceriz diyebilirsin biraz geriden agirdan alacaksin kendini Adamin kafadi rahat nasilsa annemlerle beni bekliyor evde diyor biraz hissettirmelisin kurallarin olmali her dedigini yaparsan sonuc istedigin gibi olmaz.Canim ben boyle durumla karsilasacagimi nerden bileyim biz ayni sokakta oturuyoruz evimizin arası 2 dk sen bize gec bende yoldayim geliyorum birazdan demisti saat 4 de aksam 10 da icmis vaziyette geldi
Sen gelmeden neden geciyorum sen beni evden al birlikte geceriz diyebilirsin biraz geriden agirdan alacaksin kendini Adamin kafadi rahat nasilsa annemlerle beni bekliyor evde diyor biraz hissettirmelisin kurallarin olmali her dedigini yaparsan sonuc istedigin gibi olmaz.Canim ben boyle durumla karsilasacagimi nerden bileyim biz ayni sokakta oturuyoruz evimizin arası 2 dk sen bize gec bende yoldayim geliyorum birazdan demisti saat 4 de aksam 10 da icmis vaziyette geldi
Canim benim cok guzel mantikli konusuyosun harbiden bunaldim basima agri saplandi mantikli dogru yanlis dusunemiyorum suan emin ol valla ama barismasamda barissamda bu yaptigini agir odesin istiyorumIyi de canim sen zaten barisacaksin desenki bitti eyvallah haklisin sonuna kadar ama adam gidecek 2 gun sonra barisacaksin keske gitseydim diye dovuneceksin eminim yaptiklarindan deyilde yapamadiklarindan pisman olurmus insanlar onun yaptigi hatanin bedelini kendine de odeteceksin gene soyluyorum bitti desen hem fikiriz gitme derdim bende asla da haketmiyo ama barisinca bunun ceremesini kendine cektireceksin
Kendi dusen aglamazmis oyle degilmiErkekleri anlamak imkansız. Orada 8 ay yalnız kalacak:)))))
Keske yapsaydim dediginizi o an ne bilim dusunemedim bunu birazdan geliyorum deyince zaten kendi evimde olsaydimda yapacakti olacagi vardi olduSen gelmeden neden geciyorum sen beni evden al birlikte geceriz diyebilirsin biraz geriden agirdan alacaksin kendini Adamin kafadi rahat nasilsa annemlerle beni bekliyor evde diyor biraz hissettirmelisin kurallarin olmali her dedigini yaparsan sonuc istedigin gibi olmaz.
Aynen oyle sende asker bekliyosun anlarsin,o an icip gezerken umursamadi evine geldiginde yalvardi yakardi ama is isten gecmistiBence 3 seneyi bu kadar takmayin. Çoğu ilişki "şu kadar emegim, şu kadar yilim heba olmasin" diye ite kaka gidiyor. Ben de asker yolu bekliyorum. Asker psikolojisi kolay değil ama izne gelip aynı hatayı 2. yapmak, beklediği bile bile 2. kez bı haber bile vermemek biraz fazla kırıcı değil mı? Sanki umursamiyormus gibi.
Aynen oyle ben neden dusunuyorumki diyorum saat 4 de geliyorum diyo aksam 10 da geliyo bana yalvariyo yakariyo bitemez son gunumde yapma ayrilma yarin gidiyorum ben birakma beni diyo bunca saat nerdeydin dusunmedi de aksam 10 da eve geldiginde beni gorunce kafasina dank etti galiba yaziklar olsun.ben de asker yolu bekledim
oda askere gidecegi zamanlar aynen boyle davranirdi bende salak gibi kabul ederdim nasil olsa kusup 3 gun sonra bariscaz bari yan yana oldugumuz gunleri zehir etmeyim diye ama adamin umrunda olsa son gununu baskasiyla gecirmez birak onun dusunmedigini sen niye dusunuyosun
Amaaaan cidden bu erkekler aynı halt galiba öncelikleri farklı değeri bizden başka herseye veriyorlar bende bugün ayrıldım defolsun artık canıma tak etti seni böyle ikinci plana atan hep atar tecrübeyle sabit bu dediğim ne kadar affedersen o kadar yuzsuzlesir seni üzer salla gitsinOnceden konu acmisligim var sevgilim izne gelmisti benden cok arkadaslariyla vakit gecirip alkol iciyolardi alkolle sıkı fıkı degildi icerdi gene ama bu kadar sık degildi .
Bugun son gunuydu sabah arkadaslariyla sabah bulustu onlarlaydi herneyse saat 4 de bana bizim eve gec gelcem birazdan dedi gectim onlara 1 saat gecti ararim ararim acmaz annesi babasi aramaya basladi onlarin telefonuda acmiyo aksam saat 8 gibi oldu aradim hala onlarda oturuyorum onu bekliyorum bu arada acti telefonu kafayi yapmis zar zor konusuyo dedikleri anlasilmiyo bile geliyorum dedi annesi babasi delirdi bende oyle saat 10 oldu anca geldi biraz kendine gelmisti agzima geleni saydim ona neler neler hemde son gununde bu saatte kadar kimleysen onlara git bitti dedim evlerinden ciktim geldim evime beni tutmaya calisti etti genede geldim evime mesaj atiyo yarin son gunum yapma boyle lutfen vs vs bi ton seyler yaziyo bu saatte kadar son gun oldugunu dusunmedin simdimi dank etti kafana yazma bana yarinda ugurlamaya gelcegimi sanma bitti daha yokum dedim yazmaya hala devam etti sustu yazmiyo yazmasinda gerek yok tabi.
Ben haksiz miyim allah askina bu son izniydi daha temmuza kadar yok bana bu yaptigini son gunumuzde hemde nasil unuturum ne yapayim ben gozlerim sisti aglamaktan ?
İlk olayını hatırladım senin Ya kuzum duygusal davranma sen bilirsin ama bunun geleceği pek parlak görünmüyor bak sana söyleyim.. Asker psikolojisi evet var ama asker adam yarisini mıncıklamak sevmek için saniyeleri sayar seninki sana resmen satış koyuyor.. yok zıkkım içsin senden değerli mi yani ? Ben olsam alırım hatunu yanıma oh kebap :) ne işim var odun adamlaRla.. sen gittin affettin yine bu sefer artık bilemiyorum hatalı sen olursun affedersen..Bir kez daha yapti son gununde olmasi affedemiyorum yediremiyorum kendime.
Sen gelmeden neden geciyorum sen beni evden al birlikte geceriz diyebilirsin biraz geriden agirdan alacaksin kendini Adamin kafadi rahat nasilsa annemlerle beni bekliyor evde diyor biraz hissettirmelisin kurallarin olmali her dedigini yaparsan sonuc istedigin gibi olmaz.
Insallh duzelir hersey yoluna girer uzulme senin icin rahat elinden geleni yapmissin ozledigini gormek istedigini onu bekleyerek gostermissin bundan sonrasini o dusunsun ama boyle tiplere cektirmek gerekiyor unutmaKeske yapsaydim dediginizi o an ne bilim dusunemedim bunu birazdan geliyorum deyince zaten kendi evimde olsaydimda yapacakti olacagi vardi oldu
Onun icin yaptigindan o utansin kokusunu ozledim yazmissin barisacagin adamaIyi de canim sen zaten barisacaksin desenki bitti eyvallah haklisin sonuna kadar ama adam gidecek 2 gun sonra barisacaksin keske gitseydim diye dovuneceksin eminim yaptiklarindan deyilde yapamadiklarindan pisman olurmus insanlar onun yaptigi hatanin bedelini kendine de odeteceksin gene soyluyorum bitti desen hem fikiriz gitme derdim bende asla da haketmiyo ama barisinca bunun ceremesini kendine cektireceksin
Kuzucum odesinde adam gidecek bariscan zaten gitmese gene cektir burnundan getir ama kac ay gormuycen inat edip gitmesen eline bisey gecmeycek ki gitsen sevdigin insani gorcen onun yaptigi hatayi hiiic kendine odetme git ama tavirli ol bak kokusunu ozledim demissin inat etsen eline ne gececek hic biseyCanim benim cok guzel mantikli konusuyosun harbiden bunaldim basima agri saplandi mantikli dogru yanlis dusunemiyorum suan emin ol valla ama barismasamda barissamda bu yaptigini agir odesin istiyorum
Insanin zoruna gidiyor sevdiginden hele bide son gununde boyle yapmasi 4 den aksam 10 a kadar bekletmesi birde utanmadan bana ayiracagi vakti onlarla ayirip kendini savunmaya kalkismasi yarin gidiyorum ben yapma bunu demeleri cildiracsk gibi oluyorum bu kadar dusunduyse 6 saat bedavadan neden beklettin be adam cildirmamak elde degil iyiligi haketmiyo gozumde seviyorum hala ama haketmiyo..Tercih tabi ki sizin ama burda bizim düşüncemizi sorup fikir almak istediğinize göre sizin de belli ki acabalariniz var..
3 yıli birlikte geçirmiş olmanızın onda da bi hatrı olmalıydı diye düşünüyorum insanın neye nasıl baktığı önemli..
"3 yıl"ınızdan vazgecemeyecek olsanız bile tavrınız net olsun,,bugün buna gözyumarsaniz yarın nelere katlanmak zorunda kalırsınız bi de bu açıdan bakın ve kararınızı öyle verin..Duygulariniz suan canınızı yakıyor belli ki ama dikkat edin ki o duygular aynı şekilde hayatınızı yakmasın..
Çeksin surunsun son gununde onu askerde yolunu gozleyen insana yapmayacakti bunu ne desem bilemiyorum 3 yildir tanidigim insandan beklemedim bunuInsallh duzelir hersey yoluna girer uzulme senin icin rahat elinden geleni yapmissin ozledigini gormek istedigini onu bekleyerek gostermissin bundan sonrasini o dusunsun ama boyle tiplere cektirmek gerekiyor unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?