Yarın avukata gidiyoruz, galiba boşanıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz gençsiniz, eski mesajlarınıza da baktım. Durum bu kadar vahimse gençliğinizi öldürmeyin.

Sanki uyusturucuya başlattın ya. Lafa bak. Doktor gerekli görmüş de vermiş sen mi reçete ettin sanki. Uğraşılmaz böyle bi tiple. Kolayca bosanirsin umarim. Bu arada alt metinlerden anladigim kadariyla bi tek seni istemiorum baskalarini arzu ediyorum demeye calisio normalim derken.

Sanki uyusturucuya başlattın ya. Lafa bak. Doktor gerekli görmüş de vermiş sen mi reçete ettin sanki. Uğraşılmaz böyle bi tiple. Kolayca bosanirsin umarim. Bu arada alt metinlerden anladigim kadariyla bi tek seni istemiorum baskalarini arzu ediyorum demeye calisio normalim derken.
Olabilir, beni arzulamıyor başkalarına ilgi duyabilir. Umarım kolaylıkla sonuçlanır. Çok teşekkür ederim

Senin yuzunden ilac kullanmismis😂 rica ederim kendini suclama bile, kendi problemini kapatmak icin yapiyor. Bu konuda bile seni suclayan adam zaten bir omur hatalarinin, sorunlarinin ya da vs vs sorumlulugunu alamazdi. Allah kurtarmis kardes

Senin yuzunden ilac kullanmismis😂 rica ederim kendini suclama bile, kendi problemini kapatmak icin yapiyor. Bu konuda bile seni suclayan adam zaten bir omur hatalarinin, sorunlarinin ya da vs vs sorumlulugunu alamazdi. Allah kurtarmis kardes
Evet haklısınız gerçekten ...

Abi libidonuz yoksa evlenmeyin, seks yok, aşk yok, ilgi yok, şefkat yok, paylaşım yok, ee işte evde kadın olsun çocuğumu doğursun donlarımı yıkasın, el gün içinde koluma takayım bunun ailesi var desinler, oh ne güzel memleket. Tabut çivisi bunlar anca işte, beter olsunlar.
Maalesef ben de böyle bir morg kaçkınıyla evliyim sadece cinsel libido değil adamda yaşam belirtisi yok işe gitsin eve gelip uyusun bu

Kızlar merhaba geçenlerde konu açmıştım eşimin cinsel isteksizliği sebebiyle. Bir kaç gündür konuşuyoruz, boşanmaya karar verdik. Sende bana hakaretler ettin, saygısızca davranışlar sergiledin sevgimi bitirdin dedi. İster istemez üzüldüm.
Sorumsuz bir insan olduğu için çok söylendiğim oluyordu.
Sevgi, şefkat görememek, arzulanmamak beni agresif bir insana dönüştürdü.
Beni hiç sevmediğini, arzulamadığı ve muhtemel aseksüel olabileceğini söylediğimde ise tabi ki kabul etmedi
Ben normalim dedi. Normalsinde bazen aylarca nasıl arzulamıyorsun dedim, sırıttı. Ben psikolojisini bozmuşum bir ara ereksiyon sorunundan dolayı doktor ilaç vermişti.
İlaç bile kullandırdın sen bana dedi.
Kendimi suçlu gibi hissediyorum.
Anlaşmalı boşanacağız, ailelerimize boşanma sonrası haber vereceğiz. Çünkü birde bir araya getirmek isteyen, ne oldu ne bitti vb sorularla kimse ile uğraşmak istemiyoruz.
Zaten çalışan bir insanım kendi ayaklarımın üzerinde çok şükür duruyorum. Sizce de böyle yapmak daha doğru mu ?
Ne hayallerle, ümitlerle yola çıktığımız bu evlilik yolunda sanırım sonuna geldik..
Dualarınıza ve desteğinize talibim...
Hakkınızda en güzeli, en hayırlısı olsun...

Yani sanki komik bişey söylemişim gibi yaptı. Yani senin uydurman dercesine..
ya da sen öyle san dercesine..
bu direkt boşanma sebebi
sen böyle olsan o senin bütün sülalene duyurup öyle ayrılırdı senden ama yine de sen bilirsin
çünkü işler ciddileştiğinde sen kadın olamadın falan gibi cümlelerle seni suçlamaya başlayacak pis çirkef

Görüştünüz mü avukatla
Görüştük. Onu rencide ettiğimi, hiç takdir etmediğimi saygı duymadığım için bana sevgisinin kalmadığından bahsetti. Çok üzüldüm. Neden böyle hissediyorum. Acıma hissi, içimde bir sızı hissediyorum.
Her şeyi ile ben ilgilendiğim için biraz öz güveni düşük biri, bensiz yapabilir mi diye düşünüyorum. Onu annesi gibi sahiplenmişim, eş bağı olmayınca kadınlığımı unutup annesi moduna geçmişim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X