• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın babam ile sevgilim tanışıyor yardım kızlar..

Fikirlerini söyleyecek olan yok mu ilk kez yaşayacağım öyle birşeyi nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım nereye gidbilirz babam eve gelsin veya rakı balık yaparız dedi ama onaylamadım ben.. allah korusun ayrılık olur laf söz olsun istemem..

Tatlım bence güzel bir lokantaya gidebilirsiniz kebapçı gibi..Ayrıca sakın rakı balık olayına sokma hemen onları babanın bir ağırlığı olsun bence koysun kız babası tavrını..

Birbirlerini sevmemeleri için bir neden göremiyorum ben.Arada saygı korunduğu sürece herkes sever birbirini.Erkek arkadaşından olabildiğince samimi olmasını isteyebilirsin mesela.Saygı sınırını korumak kaydıyla tabi..

Şunuda bil asla benim ailemi küçük görebilirler falan die düşünme.Çünkü gerçekten kaliteli bir aile kimseyi hor görmemesi gerektiğini bilir.Asalet bu demektir zaten..

Umarım güzel bir gün geçirirsiniz.Güzel heyecanlar bunlar..

Erkek arkadaşım saygıda kusur etmez biliyorum babam sevecektir ama biraz burnu havada askimin :)) babam da kendi halinde insan .. onun aile yapısı daha farklı yadırgamasından korkuyorum inşallah sorun çıkmaz. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Back
X