Yarın başlayacak zayıflama maceram..bana destek kızlar:(

GkceZfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
79
0
36
Kocaeli
Merhaba kızlar 20 yaşındayım boyum 1.70-72 arası birşey ve 69 kiloyum :( üniversite öğrencisiyim ve kendimi çok kötü hissediyorum .
Diyorum ki yemeklerimi yesem yine ama ekmeksiz ve tabi kısarak .
ayrıca hergün 1 saat jelatin sararak spor dans :)))
sizce nasıl ekleyeceğiniz bi şey vardır kızlar..yardımmm ??:26:

Son düzenleme:
60 kilo olmak ve kotları üstüne uzun birşey giymeden giymek istiyorumm :(
bana destek olacak arkadaşları bekliyorum...

vereceğin 9 kilo, en fazla 2 ayını alır canım =)) ya benim gibi 22 kilo vermen gerekseydi nasıl olurdu =)) bak daha kötülerini göstererek moral veriyorum sana =)) hiç merak etme, mutlaka verirsin yani. sporu her gün yap, ekmeği sadace sabah kahvaltısında ye, normalden az ye, şekeri kes. meyveyi abartma. bak nasıl gidiyor o kilocuklar....

canım haydi bismillah de ve başla gerisi gelir..
tavsiyem bide yeşil çay iç.sabah akşam 1 kupa içmen yeterli olur.zaten vermen gereken çok kilon yok..haydi hayırlısı kolay gelsin =)

Coook tesekkür ederim canım..
inşallah başarılı oluruz ikimizde :)
sadece bu dediklerini yaparak ve 1 saat hareketi ihmal etmeyerek zayıflarmıyım acaba ? :)
gün gün neler yediğimi paylaşıcam canım..
destek olduğun için çok teşekkür ederim :)

Coook tesekkür ederim canım..
inşallah başarılı oluruz ikimizde :)
sadece bu dediklerini yaparak ve 1 saat hareketi ihmal etmeyerek zayıflarmıyım acaba ? :)
gün gün neler yediğimi paylaşıcam canım..
destek olduğun için çok teşekkür ederim :)

elbette zayıflarsın canım. ben öyle zayıflıyorum işte. ekstra yaptığım bişey yok. evde ne pişerse yiyorum. ama önemli olan ne? AZ yiyorum.

menüleri bekliyorum canım =))

aramıza hoşgeldin tatlım
öncelikle şunu belirteyim kii burada olduğun sürece kilo vermen kaçınılmaz :3:

hiiiç kendini kasmana germene gerek yok

kahvaltı tavsiyesine bende aynen katılıyorum,
ben her sabah 4 dilime kadar izin verdim kendime ki zaten 3 te doyuyorum..
kızartıp yiyorum onlarıda..
gün içinde birdaha hiç ekmek hamurişi makarna pilav vs yokkk
ama meyva sebze yiyorum..aç kalmadım hiç şuana kadar...
bazen içim ezilir gibi oluyor ama ozamanda hemen buraya koşup yazıyorum ve
doymuş oluyorum inanki....

hadi canım başarılar
hepimiz hepimize desteğiz burda
2 ay sonra aynada çıtı pıtı göreceğin kızı düşün ve kafanda bitir işi

aramıza hoşgeldin tatlım
öncelikle şunu belirteyim kii burada olduğun sürece kilo vermen kaçınılmaz :3:

hiiiç kendini kasmana germene gerek yok

kahvaltı tavsiyesine bende aynen katılıyorum,
ben her sabah 4 dilime kadar izin verdim kendime ki zaten 3 te doyuyorum..
kızartıp yiyorum onlarıda..
gün içinde birdaha hiç ekmek hamurişi makarna pilav vs yokkk
ama meyva sebze yiyorum..aç kalmadım hiç şuana kadar...
bazen içim ezilir gibi oluyor ama ozamanda hemen buraya koşup yazıyorum ve
doymuş oluyorum inanki....

hadi canım başarılar
hepimiz hepimize desteğiz burda
2 ay sonra aynada çıtı pıtı göreceğin kızı düşün ve kafanda bitir işi

Canım çok teşekkürler..yarından itibaren bomba gibi geliyorum inşallah :D desteğin için çok sağol tatlım :))

Canım öncelikle buna karar vermen çok güzel.Biliyorsun herşey beyinde bitiyor.Abartılacak kilon yok moral olsun diye demiyorum:)bu diyete başlamadan önce kan tahlili yaptırdınmı.yani diyet için değilde bence her bayan belli aralıklarla hormon tahlili yaptırması gerekiyor.neden dersen bende pko var ve bu hastalıktanta kilo oluşuyor.oyüzden bizim gibilerin kilo vermesi normal bayana göre daha zor.Ama ben insan azmederse ve beyni şartlanmışsa başaracağına inananlardanım.Ben eskiden diyat yapıp bırakırdım öyle çok takmazdım kafaya taki geçenlerde kan sayımı yaptırayım diyene kadar.Kolestrolum çok yüksek çıktı kanda yağlanma vs.Doktor diyetisyene yönlendirdi hemen ve doktora merak ettiğim herşeyi sordum.Doktor zayıflama ilaçları vs hepsi boş bunlarla insanlar sadece proğlanmış robota benzer dedi.Bunun yerine yaşam tarzını yeme tarzımı degiştirmemi istedi ve bende böyle düşünüyordum.Bu sefer kafama koymuştum vericem dedim inşallah.3 öğün yada öğün atlama yerine 6 öğün az ve sık yemeye çalışıyorum.Beyaz ekmek yerine kepekli bazende çavdar.çay kahve şekersiz.Bzen kahvaltı yerine sütlü müsli yiyorum.ara ögünde meyva genelde .yemeklerde katı yağ kesinlikle yok zeytinyagı yada sıvıyağ.tuz yok.hamur işi vs yok.akşam yemeğin saat 6 yı geçmemeli çay yerine genelde yeşilçay bitki çayı vs.Sabahları kalkınca bir bardak az limonlu ılık su iç(doktor söyledi bana).Çikolata kırmızı et reçel abur cubur vsyi kestim.Hiç böyle ciddi diyet yapacağım aklıma gelmezdi:)Aslında bunlar diyet değil sağlıklı yaşam için gereken sağlıklı beslenme açlıktan ölmüyoruz açta kalmıyoruz sadece vücudumuza yağ yapan yiyiceklerden kaçıyoruz.Ve diğer önemli maddelerde su içmek ve spor ben çok su içemiyorum:(umarım bunuda başarırım.Ve sporda yapıyorum bende 2 hafta kadar oldu başlayalı ve degişiklikler hissediyorum kendimde.Azmin sonu zaferdir:)Allah yardımcımız olsun kolay gelsin canım:16::29:

Canım öncelikle buna karar vermen çok güzel.Biliyorsun herşey beyinde bitiyor.Abartılacak kilon yok moral olsun diye demiyorum:)bu diyete başlamadan önce kan tahlili yaptırdınmı.yani diyet için değilde bence her bayan belli aralıklarla hormon tahlili yaptırması gerekiyor.neden dersen bende pko var ve bu hastalıktanta kilo oluşuyor.oyüzden bizim gibilerin kilo vermesi normal bayana göre daha zor.Ama ben insan azmederse ve beyni şartlanmışsa başaracağına inananlardanım.Ben eskiden diyat yapıp bırakırdım öyle çok takmazdım kafaya taki geçenlerde kan sayımı yaptırayım diyene kadar.Kolestrolum çok yüksek çıktı kanda yağlanma vs.Doktor diyetisyene yönlendirdi hemen ve doktora merak ettiğim herşeyi sordum.Doktor zayıflama ilaçları vs hepsi boş bunlarla insanlar sadece proğlanmış robota benzer dedi.Bunun yerine yaşam tarzını yeme tarzımı degiştirmemi istedi ve bende böyle düşünüyordum.Bu sefer kafama koymuştum vericem dedim inşallah.3 öğün yada öğün atlama yerine 6 öğün az ve sık yemeye çalışıyorum.Beyaz ekmek yerine kepekli bazende çavdar.çay kahve şekersiz.Bzen kahvaltı yerine sütlü müsli yiyorum.ara ögünde meyva genelde .yemeklerde katı yağ kesinlikle yok zeytinyagı yada sıvıyağ.tuz yok.hamur işi vs yok.akşam yemeğin saat 6 yı geçmemeli çay yerine genelde yeşilçay bitki çayı vs.Sabahları kalkınca bir bardak az limonlu ılık su iç(doktor söyledi bana).Çikolata kırmızı et reçel abur cubur vsyi kestim.Hiç böyle ciddi diyet yapacağım aklıma gelmezdi:)Aslında bunlar diyet değil sağlıklı yaşam için gereken sağlıklı beslenme açlıktan ölmüyoruz açta kalmıyoruz sadece vücudumuza yağ yapan yiyiceklerden kaçıyoruz.Ve diğer önemli maddelerde su içmek ve spor ben çok su içemiyorum:(umarım bunuda başarırım.Ve sporda yapıyorum bende 2 hafta kadar oldu başlayalı ve degişiklikler hissediyorum kendimde.Azmin sonu zaferdir:)Allah yardımcımız olsun kolay gelsin canım:16::29:

Ne de güzel şeyler yazmışsın öyle..teşekkür ederim:) benimkisi tamamen tembellik okuldan gel yat ekmeği ye tıkın yat pc başında otur :D vs vs..hayat böyle geçiyor.
buna bir dur demek geldi içimden herkes çıtır mı çıtır geziyor gökçe kızım dedim kalk harekete gec dedim :D sonra kadınlar kulübü üyeliğim geldi aklıma..iyi ki de geldi..şekere çikolataya bi müddet elveda..dediğin gibi diyet gibi değil de bir hayat tarzı haline getirmek,önemli olan..
Öyle başladı benim serüvebim işte.Bir de 2 yıldır beraber olduğum bi insan var ona güzel görünmek hakkım dimi.. :)
seviyorum sizi kızlar..:3:

Ne de güzel şeyler yazmışsın öyle..teşekkür ederim:) benimkisi tamamen tembellik okuldan gel yat ekmeği ye tıkın yat pc başında otur :D vs vs..hayat böyle geçiyor.
buna bir dur demek geldi içimden herkes çıtır mı çıtır geziyor gökçe kızım dedim kalk harekete gec dedim :D sonra kadınlar kulübü üyeliğim geldi aklıma..iyi ki de geldi..şekere çikolataya bi müddet elveda..dediğin gibi diyet gibi değil de bir hayat tarzı haline getirmek,önemli olan..
Öyle başladı benim serüvebim işte.Bir de 2 yıldır beraber olduğum bi insan var ona güzel görünmek hakkım dimi.. :)

Ayy bende başlayabilsem yaaa...bende boy 1.74 kilom 73 :(( ben 67 ye düşsem razıyım ama nasıl olacak bilmiyorum ve işin en kötüü yaniii 2 ay sonra düğünüm var..Bugün yarın gelinlik denemeye gideceğim.

hoşgeldin
arkadaşlarıma katılıyorum
ekmeği ve şekeri kes bak nasıl gidecek kilolar
ve mutlaka günde 2-3 bardak yeşil çay iç
yeşil çay yağ yakımını hızlandırıyor

Rica ederim canım.İnsanların derdi aynı olunca birbirini daha iyi anlarmış:)Ya zaten çoğumuzun yaşam tarzı monoton ve hareketsiz olduğu için aldık bu kiloları:)Dur demekle iyi etmişsin yinede diyorum çok bir kilon yok inşallah verirsin birkaç kilo daha.Tabiki hakkın sevdiğin insana güzel görünmek kendini böyle motive edebilirsin ona dahada güzel görüneceğin daha şık zarif kıyafetler giyebileceğin kıyafetleri hayal ederek:)İnşallah buradaki arkadaşlarla hep birlikte başarırız bunu.Bizde seni seviyoruz canım:16::29:

Back
X