Yarın benim doğum günüm ama ben çok mutsuzum

Ahh benim eşim de aynı
Seninki yine sen söyleyince alıyormuş,eşim maşallah söylesen de almaz^
Bi dahakine yine yapmaz yine yapmazzz
Ben her özel günde bişeyler alırdım baktım karşı tarafta tık yok artık bende almak istemiyorum
Ama dayanamadım yine sevgililer gününde aldım hediye :)
Çok mutlu oldu,canım kocacım benim
Çiçek alıp gelirse o bile iyi canım ya sonuçta çiçek hatırlandığının bi göstergesi

hiçbir şey almadan geldi.

Benim eşimde almaz.10 yıllık evliyiz alıştım artık.Bazen onada hak veriyorum belki biz ne kadar kutlamaya meraklıysak onlarda kutlamamaya meraklı.Kendini hiç üzme.Sonuçta dünya malı.Sende ona alma.Ben öyle yapıyorum.Etrafta herkes soruyor eşin sana ne aldı diye bende biz hediyeleşmiyoruz diyorum.Herkes galipsiyor ama kutlayan erkekler az.Hele ki evliliği böyle şeylerle sarsmamak lazım.Onun huyuda bu demekki boşver.Ne üzülmeye ne de kırılmaya değmez....Seni sevdiğinden eminsen söylediği söze de takılma.Ama sakinleştiğinizde ne demek istediğini bence güzel güzel sor.

biraz konuştuk. sinirinden öyle söylediğini söyledi.
hiç istediğim ve beklediğim gibi geçmedi bugün.
erkekler neden böyle bu kadar düşüncesiz!
halbuki çok bir şey istemiyoruz.

hiçbir şey almadan geldi.

Üzülme kitie , yalnız değilsin
Dedim ya bi çoğumuzun eşi aynı pek hediye alma huyları yok
özel günlerden köşe bucak kaçıyorlar maalesef
Bugün senin günün canım,boşverrr,hediye mediye olmasa da olur
Yaşamana bakk tartışmayın böyle günlerde bi de tartışılırsa o zaman insan psikolojisi berbat bi hal alıyor...

biraz konuştuk. sinirinden öyle söylediğini söyledi.
hiç istediğim ve beklediğim gibi geçmedi bugün.
erkekler neden böyle bu kadar düşüncesiz!
halbuki çok bir şey istemiyoruz.

doğum gününüz kutlu olsun. neden ağır gelir minik bi hediye almak ben de anlamıyorum ama boşverin, ve beklentiye girmeyin en iyisi. siz beklentiye girdikçe daha çok mutsuz olcaksınız. özel günleri, hediyeyi silin kafanızdan rahatınıza bakın en iyisi. çünkü eşinizin huyunu değiştiremezsnz.
sizde ona almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…