yarın bitiyor.

Bitti arkadaşlar bosandik. Mahkemede çok dik durdum. Eve geldim 2 3 saat ağladım rahatladım biraz. Geçecek biliyorum zamana ihtiyacim var burda destek veren derdime ortak olan arkadaşlara teşekkür ederim. Dilerim bütün kadınlar çok mutlu olsun🥰
Hayırlı olsun. Mutluluk hep sizinle olsun bundan sonra. 💕

Arkadaşlar yarın boşanıyorum. Sadece aglamak geliyor içimden çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz ne yaptınız mahkemede ve sonrasında. Çok garip çok değişik geliyor bana inanamıyorum hala sanki şu zamanları ben yasamıyomusum gibi geliyor. Öylesine yazdım içimi dökmek için.
Ağlayın tutmayın kendinizi.Zamanla bu ağlamalar azalacak eğer doğru bir karar ise kendinize daha çok hak vereceksiniz boşandığınız için.İnşaAllah hayırlısı olur her daim hakkınızda

Bosandinizmi surec nasil iyimisiniz?bende bosanmk uzereyim de cok uzgunum
Bosandım. Alışma ve kabullenme sürecindeyim çok zor. Ama zaman iyi geliyor. Şimdi ilk güne göre daha çok sindirdim. Allah yardımcınız olsun sizinde sabırlı olun zaman en büyük ilaç çok zor ama yavaş yavaş geçiyor. Ben size moral veririm:)

Bosanma ile ilgili soruların süreç ya da farketmez kafanda herhangi bir soru işareti varsa elimden geldiğince cevaplamak isterim kendini yanlız hissetme. Sana burda kızlarla moral veririz:) Allah yardımcın olsun.

Boşandık evet ama gerekçeli kararın çıkmasını bekliyoruz kesinleşmesi için. Siz hangi aşamadasınız ? Ben üzgün olmaktan çok kendimi rahatlamış ve kurtulmuş hissediyorum sadece arada bir gelen ben neredeyim eski hayatım nerde hisleri oluyor acaba şuan eski eş ne yapıyordur diye aklıma geliyor ama şuanki hayatımdan daha memnunum eskiye göre

Boşandık evet ama gerekçeli kararın çıkmasını bekliyoruz kesinleşmesi için. Siz hangi aşamadasınız ? Ben üzgün olmaktan çok kendimi rahatlamış ve kurtulmuş hissediyorum sadece arada bir gelen ben neredeyim eski hayatım nerde hisleri oluyor acaba şuan eski eş ne yapıyordur diye aklıma geliyor ama şuanki hayatımdan daha memnunum eskiye göre
aynı hisler bende de oluyor geçecek hergün daha çok iyileşicez inş.

Arkadaşlar yarın boşanıyorum. Sadece aglamak geliyor içimden çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz ne yaptınız mahkemede ve sonrasında. Çok garip çok değişik geliyor bana inanamıyorum hala sanki şu zamanları ben yasamıyomusum gibi geliyor. Öylesine yazdım içimi dökmek için.
Boşanıp akşamında işe gıttım .Aaaa çok mutluyum fln kurtuldum ayaklarına gırdım .Akşam ıs yerındeyken aglama krızı gecırdım sonra kusmaya başladım .Bence evınızde olun.Sonrası bıraz daha zor .Yavaş yavas gecıo ama .Ölümden başka her sey yalan

Boşanıp akşamında işe gıttım .Aaaa çok mutluyum fln kurtuldum ayaklarına gırdım .Akşam ıs yerındeyken aglama krızı gecırdım sonra kusmaya başladım .Bence evınızde olun.Sonrası bıraz daha zor .Yavaş yavas gecıo ama .Ölümden başka her sey yalan
Benimde ağlama krizlerim oluyo hiç atmıyorum yaşıyorum. Bence başetmenin sırrı kabullenmek. O zaman o defteri kapatıp yeni sayfa açıyorsun. Ben şimdi daha iyiyim. sizin ne kadar oldu bosanalı şimdi nasılsınız. İnş daha güzel günlerimiz olsun.

Back
X