yarın bitiyor.

4 yıl oldu

Bosanma ile ilgili soruların süreç ya da farketmez kafanda herhangi bir soru işareti varsa elimden geldiğince cevaplamak isterim kendini yanlız hissetme. Sana burda kızlarla moral veririz:) Allah yardımcın olsun.
Tesekkur ederim cok tatlisin esim ailesinin yaninda bosanmayi o istiyo.uzun suredir kurtarmaya calstim kendumce cnku cok ii bi evliligmz vardi 1 yila kdr 1 yildir surekli iliskimizi ilgisizlikle soguklukla sabote etti evden gitmesini istemeye mecbur birakti beni.anlamadigim sey su; bosanmak istiyo durumu ailelerimiz dahi biliyo. dava anlasmali olcak die konustuk ben sureci sen yonet bunu isteyen sensin ben sonra pisman olmak istemiyorum isteyen sensin saygi duyuyorum gelip imzami atarim dedim bana diyoki ben bunla ugrasmiycam diyor, acelem yok sen ordasin ben burdayim sknti yok diyo .bu napmaya calisiyo

Yani avukat buldunmu diye sorunca dediki bulmadim ben ugrasmicam bu islerle dio ne dmk bu anlamadim.bide borclarimiz var para yollamadim bana yazmiski duaunursin sandim bnm maasim yetmiyo faturlaari hala bn oduyorum hepsini iptal ediyorm takip et faturalarni yazmis.ddmki evi satalim ode borclari o zmn dioki bosannca satilcak.anlamadigim cesareti mi yok plani mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…