- 6 Eylül 2011
- 121
- 97
- 298
- Konu Sahibi HAYATYASAMM
-
saolun:)Hakkınızda hayırlısı olsun.
2018 den beri boşanıyorsunuz siz. İnşallah bu sefer kararınız kesindirArkadaşlar yarın boşanıyorum. Sadece aglamak geliyor içimden çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz ne yaptınız mahkemede ve sonrasında. Çok garip çok değişik geliyor bana inanamıyorum hala sanki şu zamanları ben yasamıyomusum gibi geliyor. Öylesine yazdım içimi dökmek için.
Teşekkür ederim ins öyle olur:)Hakkınızda hayırlısı olsun. Yeni yaşantınızda hiç olmadığınız kadar mutlu olmanızı diliyorum.
Bazı şeyler çok kötü gidiyor ki boşanıyorsunuz. Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını bilemezsin.Arkadaşlar yarın boşanıyorum. Sadece aglamak geliyor içimden çok zor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Siz ne yaptınız mahkemede ve sonrasında. Çok garip çok değişik geliyor bana inanamıyorum hala sanki şu zamanları ben yasamıyomusum gibi geliyor. Öylesine yazdım içimi dökmek için.
o zaman dava açmadım. ilk kez actım. kesin2018 den beri boşanıyorsunuz siz. İnşallah bu sefer kararınız kesindir
Hakkınızda hayırlısı olsun. üç yılda değişen bir şey olmamış eşinizde ki artık tak eden noktaya gelmişsinizo zaman dava açmadım. ilk kez actım. kesin
malasef işte bende şu arabeskleştirme olayı var. Sürekli değil ama bazen takılıyorum yarın da bir gecsin düzelcem inş.Bazı şeyler çok kötü gidiyor ki boşanıyorsunuz. Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını bilemezsin.
Geçen hafta eve yavru kedi aldık, bakamayacağımıza karar verir 3 gün sonra annesinin yanına götürdük ve yokluğuna alışmamız 3-4 gün sürdü. Bu şekilde hissetmen normal. Önemli olan kendini arabeskleştirme..
kesinlikle öyle oldu teşekkür ederim.Hakkınızda hayırlısı olsun. üç yılda değişen bir şey olmamış eşinizde ki artık tak eden noktaya gelmişsiniz
teşekkür ederim:)Hayırlı uğurlu olsun.
Allahım yolunu açık etsin inşallah.
hayır yarın daha kötü olacaksın. ol diye söylemiyorum ama gerçeği bilerek yaklaş. neden ayrıldığınızı bilmiyorum demek ki kötü giden şeyler varmış. Tek boşanan sen değilsin bunu düşün.malasef işte bende şu arabeskleştirme olayı var. Sürekli değil ama bazen takılıyorum yarın da bir gecsin düzelcem inş.
çok tesekkür ederim:)Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Arkanıza bakmayın ve pişman olmayın. Boşanma aşamasına geldiyseniz, bir şeyleri hâlâ irdelemenin, pişman olur muyum diye düşünmenin sadece size zararı olur. Yepyeni bir dönem başlıyor sizin için, gönlünüze göre olsun her şeyGeçecek, elbet geçecek…
2018 den beri boşanıyorsunuz siz. İnşallah bu sefer kararınız kesindir
Senden korkuyorum Calcifer2018 den beri boşanıyorsunuz siz. İnşallah bu sefer kararınız kesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?