yarın bitiyor.

2018 den beri boşanıyorsunuz siz. İnşallah bu sefer kararınız kesindir

Bazı şeyler çok kötü gidiyor ki boşanıyorsunuz. Hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını bilemezsin.
Geçen hafta eve yavru kedi aldık, bakamayacağımıza karar verir 3 gün sonra annesinin yanına götürdük ve yokluğuna alışmamız 3-4 gün sürdü. Bu şekilde hissetmen normal. Önemli olan kendini arabeskleştirme..

Hayırlı uğurlu olsun.
Allahım yolunu açık etsin inşallah.

malasef işte bende şu arabeskleştirme olayı var. Sürekli değil ama bazen takılıyorum yarın da bir gecsin düzelcem inş.

malasef işte bende şu arabeskleştirme olayı var. Sürekli değil ama bazen takılıyorum yarın da bir gecsin düzelcem inş.
hayır yarın daha kötü olacaksın. ol diye söylemiyorum ama gerçeği bilerek yaklaş. neden ayrıldığınızı bilmiyorum demek ki kötü giden şeyler varmış. Tek boşanan sen değilsin bunu düşün.

Hakkınızda hayırlısını diliyorum. Arkanıza bakmayın ve pişman olmayın. Boşanma aşamasına geldiyseniz, bir şeyleri hâlâ irdelemenin, pişman olur muyum diye düşünmenin sadece size zararı olur. Yepyeni bir dönem başlıyor sizin için, gönlünüze göre olsun her şey Geçecek, elbet geçecek…

çok tesekkür ederim:)

Abartmayın bence. Tek boşanan siz değilsiniz böyle düşünün. İnsanlar evlenirler ve yürütemediklerinde boşanırlar. Neden-sonuç bu kadar basit. Elbette yaşanmışlıkların hüznü olacaktır o da çok normal. Ara ara boşanma nedenlerinizi kendinize hatırlatırsanız çok üzülmezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

boşanma sebebinizi bilmiyorum çok da önemli değil demek ki bazı şeyler artık tükenmiş ki bu kararı vermişsiniz. Ben boşanan kadınları çok cesur buluyorum açıkcası sizde kendinizle övünün (evlilik düşmanı değilim, ortalama mutlu bir evliliğim var) dünyada çok kadın var şiddet gören, ezilen, aldatılan ama ekonomik özgürlüğü olsa bile boşanamayan. bence kendinizle gurur duyun. yeni hayatınız umarım size güzellikler getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…