Yarın boşanıyorum :( Mahkeme günü geldi çattı sonunda

Demet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
991
4
96
38
Kırıkkale
2007 ağustosta çıkmıştım bu yola herkes gibi mutlu olmak yuva kurmak için... ama bunları tek başıma ben istiyormuşum eşimin böyle bi amacı yokmuş...
evlendiğim günden beri hep mutsuzdum ama idare etmeye çalışıyordum... en büyük sorunum ilk başta alkolik olmasıydı aha sonra 6 aylık evliyken aldattığını yakaladım ayrılmak istedim babamın evine geldim 1 ay kaldım babamlarda söz verdi bi daha yapmayacam dedi tamam dedim döndüm...
döndükten 1 hafta sonra aynı kişiyle devam ettiğini öğrendim bi kavga kıyamet ben yine baba evinde aldım soluğu. aradan 2 ay geçti hiç görüşmedik hiç konuşmadık sonra birgün bana mail ler atmaya başladı yalvar yakar dönmemi istiyodu cvp vermedim bi süre..
bi süre sonra tel de konuştumağlıyo zırlıyo yalvarıyo hatasını öle böle anlamış yani. kandım düzeldi sandım bazı şartlarla en baştada alkolü bırakma şartıyla geri döndüm.
10-15 gün baya iyiydi sonra yine alkol yine ev hapsi yine hakater, küfür, aşağılama vs. vs.... arada bi hırpalardı dayaktan saymazdım onları ama ekim 26 da çok şiddetli bi dayak senağlama ve ben son kez evden çıktım bu sefer kesin kararlılıkla...
şimdi ise yarın mahkemem var daha ilk mahkemem.... eşim yine yalvarıyo ağlıyo sızlıyo sözler vaadler veriyo hatta alkolü bıraktığını bile söylüyo ama zerre kadar güvenmiyorum...
ve asla dönmeyecem artık.... :1no2::1no2:

2 kez şansını kullanmış o adam artık 1 şansı daha hak etmiyo
hakkında hayırlısı olsun bundan sonraki hayatında mutlu olmanı dilerim

Dönmemen senin menfaatine çünkü tekrar tekrar aynı şeyleri yaşayacaksın ve çok daha fazla yıpranacaksın...

ama nedense pek kararlı görmedim seni canım...

üzülmen bu şekilde 6 ay olacak...ya affedersen?

sen bu şartlarda elinden gelenin en iyisini hatta ve hatta dahada fazlasını yapmışsın okuduğum kadarıyla,alkolik adama asla güvenilmez,yeminlerine sözlerine inanılmaz yaşadığım için biliyorum... inşallah bundan sonraki hayatının istediğin gibi geçmesi dileğiyle...a.s.

bu sefer ilk kez canım gider ama artık ben gitmem dedim
gerçekten öyle ölürüm yinede dönmem​

ne kadar olumsuzluk varsa adamda,alkol,aldatma dayak herşey var bunların biri bile evliliğin bitmesi için başlıbaşına bi sebep bence..

canım aldığın karar inşallah senin için en hayırlısı olur...........
senki narin bir kelebek gibisin herşeyden önce çok sevdiğim ve değer verdiğim bir dostumsunŞeniz.........
senin için dualar ediyorum :Saruboceq:
bu ömür böyle gitmezdi zate canım insanlar demekki huyundan vazgeçemiyor........
kim hak eder dayat ve aldatılmayı hiç kimsemirmirmirmir
seni çok seviyorum canım inanıyorum ki bu ayrılık en hayırlısı olacak...........

Ne kadar zor şeyler atlatmışsın güvenmemekte de haklsın ilk sözü değil ki o kadarda fırsat vermişsin üstelik hakkında hayırlısı olsun

Hayırlı olsun..:Saruboceq:
İnşallah evliliğiniz boyunca yaşadığınız sıkıntıları kolaylıkla atlatırsınız..
Boşanma süreci de zor geçmez umarım..
Yeni hayatınız size umut ve mutluluk versin..:teselli:

sen elinden gelenı yapmıssın yuvanı kurtarmak ıcın bırak gerısını o dusunsun hakkında hayırlısı olsun canım

canım umarım hakkında hayırlısı olur en doğru kararı verecek olan sensin herşeyi yaşayan sensin sonuçta.bundan sonrası için herşey gönlünce olsun inş..

çaba gösterılecek bırı değilmiş annattığın kadarıyla..hakkında hayırlısı...

canım dostum benim bu süreç içinde çok büyük desteğin oldu
seni çok seviyorum canım

inşallah canım inşallah....

zaten affedersen canının gitme ihtimali de yok değil.

evet son dayakta 10. kattan itmişti beni
can sağlığım yok

sen yapman gerekını yapmısın verdıgın sanslarını kullanmayı bılmemıs sımdı gene afetsen gene aynı seylerı yasayacaksın umarım bundan sonra senın ıcın hereyın hayırlısı olur bu kadar kısa surede evlılıklerın bıtmesını anlamıyorum bu yazıları okudukca evlılıkden korkuyorum

hayat bazen okadar güzel şanslar sunarki insan değerini bilmek lazım.
Ama senin eşin hayatın ona sunduğu bu güzelliği görememiş. o kaybetti be güzelim.....

bazen ayrılıklar mutluluk getirir insana umarım senin kapınıda çalar mutluluk.

inşallah hakkında herşey hayırlı olur ...sen kararını verdikten sonra seni kaybeden üzülsün..son pişmanlık fayda etmiyor işte..bu erkeklerinde yapıp yapıp sonra ağlamaları davranış bozukluğumu var acaba diye düşündürüyo şahsen..........

evet son dayakta 10. kattan itmişti beni
can sağlığım yok

anlattıklarından yola çıkarak söylüyorum, eşinin tehlikeli bir hasta olduğunu düşünüyorum....

psikiyatri de hastalığının adı "anti sosyal kişilik bozukluğu" toplum da ki adı "piskopat" ve tedavisi yok...

google dan aratırsan bu hastalığın açıklamalarını okurken eşini göreceğini düşünüyorum...

zaten hastalık hakkın da bilgi edindiğin zaman eğer eşini anlattığı fikrimi onaylayacaksan olursan içinde minicik bir aşk kırpıntısı kalmak bir yana buz gibi soğuyacaksın kocandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…