Yarın boşanıyorum :( Mahkeme günü geldi çattı sonunda

Hakkında hayırlısı olsun.Daha çok gençsin yolun başındasın çocuğunda yok arkana bile bakma

eşin mahkemede boşanmak istemiyorum karımı seviyorum derse boşanmazsınız bu süreç belki değerlendime için ir fırsta olabilir hayırlısı olsun cnm

canım yaa daha kaç sene olmuşkı evleneli..fisfisfis bebeğin yok sanırım?

Hakkında hyırlısı olsun inşallah.ben normalde anne baba evıne gıdılmesıne karsıyım,ya gıttın mı dönmıceksın ayda gıtmıceksın.ama sen ıyı yapmışsın yanı ılkte tepkı vermen ıyı olmuş,o senın artık kararlı oldugunu anlamıştır.acıma boşver,hiç bişey senden değerli değildir.İnsaşllah bundan sonra hiç üzülmezsin.:
çok üzgünüm:

eşin mahkemede boşanmak istemiyorum karımı seviyorum derse boşanmazsınız bu süreç belki değerlendime için ir fırsta olabilir hayırlısı olsun cnm

eşinin onu aldattıgını dair deliller götürsede boşanamaz mı? :uhm:

Allah ne verirse hayırlısını versin. bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim.

kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin
asla ve asla geriye dönüp bakma
sen ona birkaç fırsat vermişsin ama o değerlendirmeyi
bilmemiş ilerde keşkelerin olmasını istemiyorsan
ne kadar yalvarırsa yalvarsın acaba deme
huylu huyundan asla vazgeçmez ve sen sana
yapılanları unutamazsın aranızda devamlı birengel olur

hakkında hayırlısı ne ise o olsun rabbim bundan sonra yüzünü güldürü inş

eşinin onu aldattıgını dair deliller götürsede boşanamaz mı? :uhm:

eşim %100 boşanmak istemiyorum diyecek herzamanki gini yine çok pişman çünki ve ayrılmak kesinlikle istemiyoama bu asla bi dğerlendirme olmaz benimö için ne kadar sürerse sürsün ben kararlıyım ayrılmakta
delil konusuna gelince elimde her yaptığına dair deliller var
yani onun ii bi koca olmadığını vazifesini yerine getirmediğini her türlü ispatlayabiliyorum
tek celsede bitmese bile senelerce uzamaz boşanmamız

delillerin çok sağlamsa ve giderken mahkemeye götürürsen hakim böyle bir kocadan tek celsede boşar büyük ihtimalle...

çünkü dayak hakaret küfür aldatma alkol herşey var....

tek celse de ne zaman boşamaz biliyormusun canım; ortak çocuklar vardır ve şiddetli geçimsizlik nedense hakimler hemen boşamazlar...

senin durumun çok farklı.

senin durumda ki çiftler 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma yasak olduğu için tek mahkeme de boşanmaya neden olan çok özel nedenlerin epey bir toplamı hem de.

Allah hakkinda hayirlisi versin canim, adam kullanmis hakkini ama kotu yandan, kendi etti kendi buldu bosver gitsin yoluna hangi bataga vurmak istiyorsa vursun sallasin kendini, sen kendi yolunu ciz, ardina bakma, oyle adamdan koca olmaz olamaz!!!!
Allah yardimcin olsun canim

Duruşmayla ilgili haberlerini bekliyoruz,umarım her şey istediğin gibi olur.Allah seni bir daha kötü insanlarla karşılaştırmasın inşallah..:Saruboceq:

Kıyamam sana canım yaa... Sakın canım lütfen affetme onu. Sen değerlisin. Sana bunu yapmasına izin verme... Benim babamda böyleydi. ama annem hiç boşanmaya cesaret edemedi. Şuan akıl sağlığını yitirmiş durumda. Tedavi oluyor. Şimdi düşünüyorumda değdimi diye... Hayır canım değmedi... HEpimizde ayrı ayrı derin izler bıraktı babamın yaptıkları... Allah yardımcın olsun güzel arkadaşım. Dimdik dur ve ne olursun arkana bile bakma...

rabbim hakkında hayırlısını versin

buralarda bir kere bin kere söylüyoruz
eğer basta bir yanlıs bir hata yapıldıysa affetmeyin
cünkü düzelmeyecektir onlar hala aynı kalacaktır

lütfen sizde bu hatayı 3.ye tekrarlamayın
yol verin gitsin
böylesi hakkınızda daha hayırlıdır

çok üzüldüm çok
eşek herif
hiç mahkeme selam bile verme
benimde yarın mahkemem var inşallah biter bu sefer mahkemem
inşallah senin kide iyi geçer
inan hiç üzülme
demek kolay demi ama sen sevdin bende sevdim 1 sene ayrı kalmamıza rağmen içim yanıyor hala tatlımmmm

moralini yüksek tut çok mutlu gözük
evde bol bol ağla sakın sakın mahkemede ağlama
seni böyle mutlu dik neşeli görsün

canım benim üzülmeen geçmiyo ii bişlirsin sende
ben mahkemeye gidemedim babamdan izin çıkmadı
4-5 civarı avukatın yanına gidecem
mahkeme oldu ama benim sonuçtan haberim yok
senin sonuç ne oldu peki

moralini yüksek tut çok mutlu gözük
evde bol bol ağla sakın sakın mahkemede ağlama
seni böyle mutlu dik neşeli görsün

yok canım ağlamıyorum hiç geçirdim o zamanları
o ağlasın banane ben değil onun yaptıkları bitirdi bu evliliği
her ne kararı ben vermiş olsamda
bu kararı bana o verdirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…