Yarın boşanıyorum :( Mahkeme günü geldi çattı sonunda

hayırlısı canım sen elinden geleni yapmışsın ama bazı şeyler malesef tek taraflı olmuyo en iyisi böyle kişilerden uzak durmak,sen en iyisini yapıyorsun

Asla affetme,asla kendinden ödün verme canım.
Kendinide sakın ola üzme,bu sonu kendisi hazırlamış zaten.Kendisi hiç düşünmeden hareket etmiş.
Bundan sonraki hayatından tüm mutluluklar seninle olsun canım.

kesinlikle katılıyorum bu kadar olaylar yaşaman çok üzücü hakkında hayırlısı olsun diliyorum güzelim bence sakın geri dönme....

evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapmışsın canım..
çok bile sabretmişin..çocukta yok sanırım olmaması iyi olmuş senin adına..
umarım bundan sonraki hayatında huzurlu ve mutlu olursun..

ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm. bende evlenme yolunda ilk adımı mı atmak üzereyim. ama böle arkadaşlarımızı ablalarımızı görüp duyunca insan korkuyo.
en iyisini yapmışsın boşanmaya karar vererek başka türlü mutlu olamazdın. üzüleceksin belki ama zamanla geçicektir. umarım çabuk atlatırsın. ama ben şuna inanıyorum ki bir ilişkide saygı çok önemli eşler veya sevgililer olsun birine hakaert etmeye başladımı o ilişki ilişkilikten çıkıyor, o yüzden eşlerin ve sevgililerin birbirlerine salak diye bile hitap etmelerini tavsiye etmiyorum olursa sonuç ilişki bitmiş uzatmalar oynanuyo derim ben. çok ve boş konuştum galiba neyse senin adına sevindim hayırlısı olsun bundan sonra hayatın daha zor olucaktır allah huzur mutluluk versin..... sustum tmm :)

Sen elinden geleni yapmışsın canım..iki kere şans vermişsin bu evliliğe ama iyi niyetin ve yapıcı tavrın hep suistimal edilmiş..Doğru bi karar vermişsin sonunda..hayırlısı olsun..ınşallah bundan sonraki hayatında herşey gönlünce olur..

evet son dayakta 10. kattan itmişti beni
can sağlığım yok[/QUOTE]

Oooof of canım benim,:çok üzgünüm:sen evliliğin için fazlaca cabalamışsın zaten,olmayınca olmuyor maalesef.Bu saatten sonra o adamdan sana koca olmaz, en doğru kararı almışsın çocuğunuz yok zannedersem, o adamın yüzünü bir daha görmen gerekmeyecek o zaman.Yaşadıklarını en kısa sürede atlatman dileğiyle,mutluluklar seninle olsun bundan sonra:Saruboceq:

boşanmakta karalısın ...

hakkınızda hayırlısı olsun...

Bir eş olarak yapabileceklerinizin fazlasını yapmışsınız bence.
Evet evlilik emek ister ama tek taraflı olunca ne yapsanız boş...
Allah yardımcınız olsun, dilerim bundan sonra huzurlu ve mutlu olursunuz.

hayırlı olsun canım..
asla ve asla dönme sakın...
1 kee affetmişsin 2. kez affedersen büğyük hata yapmış olursun..

Bu işin affedilir hiçbir yanı yok,doğru ve en mantıklı kararı vermişsin ,sakın vazgeçme..
Sonra neden affettim der dövünüp durursun.
O akıttığı,timsah gözyaşları...inanma...

Yarın güzel bir gün olacak,hava da güzel olacakmış,duruşma saatini bilmiyorum ama sabah uyandığında derin bir nefes al pencereni açıpyerimseniben,bak havanın kokusu bile daha değişik gelecek.Çünkü inan ki daha mutlu bir hayata ilk adımını atacağın bir gün yarın:teselli:.
Seni gönülden destekliyorum,yeni başlangıçlar güzeldir,geriye dönüp bakmazsan ve gereksiz kurcalamazsana.s.
Bitti,gitti canım,
Geçmiş olsuna.s.

çok teşekkür ederim desteğiniz için evet gerçekten elimden geleni yaptım vijdanım çok rahat benim...
ama o rahat değil ki hala peşimde diye düşünüyorum.... Allaha şükür çocuğum yok yaşımda 22 bunlar benim için avantaj öss başvurusu yaptım sınavıda kazanırsam yeni silbaştan bi hayatım olacak inş....
dualarınızı bekliyorum arkadaşlar....

umarim çok çok mutlu olursun bence dogru kararlar vermissin bosanmak konusundada öss konusundada, hersey gönlünce olsun canim

bundan sonra hakkınızda hayırlısı olsun..
yeterince şans vermişşiniz
umarım bundan sonrası güzel olur sizin için...

geçmiş olsun şimdıden, yaralarınızı yavaş yavaş sarıp şu gencecık yaşınızın tadını çıkaracagınıza ınanıyorum. uzulmenız, ağlamanız, bunalıma gırmenız şu an ıçın cok normal kendınızı kasmayın sakın. içinize atmayın. bır gun olacak herşey pırıl pırıl olacak inanın. guzel gunler sızı beklıyor artık. hakkınızda hayırlı olsun.
Eşin bır omur pişmanlık duyacak senı kaybettıgı ıçın. ama sız vıcdanı rahat elınden gelenı yapmmış olmanın rahatlıgı ıle yaşayacaksınız. sevgıler

Bak,akıllı kızsın işte ne güzel işler yapmaya başlamışsın.
Güzel şeyler yaşamaya başlayınca,bunları hatırlamayacaksın bile eminim.
Hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…