Yarın boşanıyorum.Mahkemem var.Saat 10:30..Eşimin metresi var.Araftayım.

O iki kiz cocugunuzun yetiskinlik donemlerindeki ikili iliskilerindeki yapacagi butun hatalarin tek sorumlusu anne olarak sizsiniz. Ebeveynlerden biri gorevini yerine getirmediginde, bunu telafi etmek durumunda olan diger ebeveyndir. Siz koca pesinde kosmaktan iki cocugunuzun da hayatini mahvetmissiniz. Ozellikle buyuk kizinizi iliskinize bu kadar dahil etmenin hicbir mantigi yoktu, kiziniz sizin anneniz olmus, ebeveyn ile rolleri degistirmesini saglayarak ne buyuk kotuluk etmissiniz! Cocuklarinizin iki ebeveyn tarafindan da guvende hissetme duygusu karsilanmamis.

Eminim ki bosanmayacaksiniz, ileride kizlariniza `sizin icin katlandim` dediginiz zaman alacaginiz tek cevap `Yapmasaydin!` olacak. Cocuklar kotu evliliklerini bozmaya gucsuz annelerinin, bu sorumlulugu kendi uzerine yikma cabasini yetiskinlikte kesin ve hakli olarak reddediyor. Size minnet etmeyecekler, emin olun. Sizin bu iliski bile denmeyecek girdapta kendinizi tutmanizin tek sebebi yine kendinizsiniz.

Bir ebeveyn olarak cocuklarinizi siz korumak zorundasiniz. Onlari siz yonlendirmek zorundasiniz. Eger babalari ile iliskiniz kotuyse onlarin en az hasarla atlatmasini saglamak zorunda olan da sizsiniz. Bunlar sizin goreviniz. Kucucuk cocuga senelerdir `Baban ile bosanayim mi? Baban o kadindan bize gelse kabul edelim mi?` gibi sorularla omzuna kaldiramayacagi buyuk yukler yuklemek ne buyuk bir sorumluluk! Ne kotu bir sey bu cocuklarin yasadiklari! Siz ebeveynsiniz, annesiniz ya bunun farkinda misiniz? Gucsuz olma luksunuz yok. Dustugunuzde kalkmak zorundasiniz. Caresiz olma luksunuz anne oldugunuz gun bitti. Cocuklariniz sizin ebeveyniniz degil, karar mekanizmaniz degil, kocaniza karsi kullanacaginiz kozlar hic degil.

Travmalarla buyuyen iki kiz cocugu... Iki secenek var, ya goz onundeki yanlis rol model ile buyuyup anneleri gibi olacaklar. Ya da bu ortamdan kurtulup kendilerine geldiklerinde, annelerinin onlara verdigi zarari fark edip annelerinden nefret edecekler. Ikisi de birbirinden kotu secekler. Uzun zamandir bir konuya bu kadar sinirlenmemistim.
 
Son düzenleme:
3 kez boşanıp aynı adamla evlenmek mi?
Adama helal olsun :KK70: 2 kadın paylaşamamış.

Bu saatten sonra mümkünse çocuklarının geleceğini düşün.
Kadına kocanı ver gitsin.
3.000 TL'lik ayakkabı giysin.
 
3 kez boşanıp aynı adamla evlenmek mi?
Adama helal olsun :KK70: 2 kadın paylaşamamış.

Bu saatten sonra mümkünse çocuklarının geleceğini düşün.
Kadına kocanı ver gitsin.
3.000 TL'lik ayakkabı giysin.

İki kadın değil ki mesele. Her aldatılma farklı bir kadınla gerçekleşiyor. Boşanma aralarında nişan, evlilik, çocuk aldırma gibi detaylar da var. :KK43:
 
İki kadın değil ki mesele. Her aldatılma farklı bir kadınla gerçekleşiyor. Boşanma aralarında nişan, evlilik, çocuk aldırma gibi detaylar da var. :KK43:

Hay maşallah. Valla çok detaylı okumadım. Ne diyelim. Allah konu sahibine akıl fikir versin.
 
Hay maşallah. Valla çok detaylı okumadım. Ne diyelim. Allah konu sahibine akıl fikir versin.
Bir ara yine boşanmaya karar verdiğini söylediğinde eski konularını okuma gafletine düşmüştüm. Beynim yandı, midem bulandı. Ama sonunda kendinden çok emin, hatasını fark eden, çocuklarını düşünen kadın modunda yazınca normale döndü zannetmiştim. Meğer bir şey değişmemiş.
 
sizzz kesinlikle normal değilsiniz. Sizi çok net hatırlıyorum. İnsanlar size dünya dil döktü siz hep bildiginizi yaptınız.

Bu adam sizden ölmeden kurtulamaz nettt... Asla ama asla vazgeçmezsiniz.
Derdiniz çocuklarınız,onların hakları falan değil. Kendinizi hiç kandırmayın.

Siz bu adama takıntılısınız. Yapıştınız adama . Bu ne gurursuzluk ya.
İnsanlar evlat acısına bile alışıp bir şekilde devam ediyor. Nedir bu zayıflığınız?

Çıldıracağım artık ya. Bırakın önünüze bakın.
Elli tane yorumunuz var. Yok yarın gideyim boşanayım yok yok öyle yapmayayım böyle yapayım.
Siz ne diyorsunuz kendiniz bile bilmiyorsunuz. Keşke çocukları biri sizden alıp kurtarsa.

Zamanında isminiz bile ifşalandı. İnsanlar sizi sosyal medya da buldu baktı.
Gayet güzel bakımlı biriydiniz. Çocuklarınızla devam edecektiniz.
Ne ara tekrar evlendiniz hiç anlamıyorum.

Sizi gerçekten hiç anlamıyorummm.
 
Ben nasıl aynı adamla bu kadar çabuk tekrar tekrar evlenip boşanabilmenize şaşırdım
Hakim olsam 3 keredir aynı adamdan boşanmaya tekrar geliyorsun karşıma boşamıyorum sizi oturun yerinizde derdim
Adliyede dosya açtırıp duruyorsunuz

Belkide resmi nikahlı evli değilsiniz imam nikahı bozup duruyorsunuz yada hiç boşanmadınız adam gidip gidip geliyor
 
aslında gitmek istiyor mu ? Yine boşanmayı isteyen ben oldum.. Israrla boşanmam dedi aylarca.. aylarca boşanalım dedim. Kadın hayatında.. SAdece ona resmi nikah kıymak istemiyordu..
Haklısınız.. Gitmek isteyenin hakkıdır gitmek.. Çirkefleşmeye gerek yok aslında.. Haklısınız. Ama nasıl toparlanacağım bilmiyorum... :KK43: Herkes beni eleştiriyor ama herkesin bünyesi duyguları gücü çk farklı.. Kimse kimsenin yerinde olamazki.. Benim yaşadıklarımı hislermi sadece ben biliyorum..
Herkes farklı yaşar herkesin gücü farklı ama anne olan biri cocuklarını bu kadar heba etmez, edemez
 
Allah acil şifalar versin öncelikle. Sizi anlıyorum takıntı haline gelmiş bu durum ve bunu kabullenip lütfen psikolojik destek alın. Önceki konularınızı okudum dehşete düştüm. Eşi kendi içinde öldürme, mezarlık numarası verme vs bunlar normal değil malesef.. yazış tarzınız da çok ilginçti bir sürü nokta ve harf tekrarı günlük gibi kullanmışsınız ve yıprandıgınız çok belli. Psikolojinizin hasar gördüğü de çok belli. Boşanıp kurtulun bu illetten hayatınıza bakın tek dileğim. Söylemesi belki kolay ama bir daha düşmeyin bu hataya bu hayatta her insan tektir vazgeçilmezdir kötü düşüncelere kapılmayın🙏
 
X