Yarın boşanıyorum.Mahkemem var.Saat 10:30..Eşimin metresi var.Araftayım.

Sadece kötü olunca yazıyorsun demek?
Arkadaslar bu konuya kimse yazmasın bence artık...Arkadaş burda o kadar yorum yazan kişiye haber verme gereği duymuyor iyi oldugu için


özür dilerim... haklısınız. yanlış anlaşılsın istemiyorum.Sizleri umursamasam şimdi tek tek herkesi yanıtlamazdım.
Sadece yoğunluk iş güç okullar tatil korono virisi…. ülkenin durumu... vs.vs..
demek istedimki iyiyim.Merak etmeyin.. İyi olduğumda çok yazmam.. Evet kötü bir alışkanlık.. Buraya arada girip başkalarının derdinide okuyup dinlemek lazım. Benim buradaki arkadaşların yorumuna nasıl ihtiyacım varsa bende insanlara destek olabilirim... Ama artık olucam.. Ben hep kendimi kapatıyordum... Ama artık etrafımada bakıcam.. Gerçekten üzgünüm arkadaşlar. :KK43:
 
Paylaşamadiginiz erkeğe yaaa 2 kadını idare eden gurursuz ahlaksız ne istediğini bilmeyen karaktersiz in teki...
 
Size samimi olarak cevap yazıyorum her hangi bir kinaye yok.
Bakın 3 kere denemişsiniz olmamış siz adam aldatsa da nikahında olmak istiyorsunuz artı adam başka kadınlar tarafından istendikçe ve siz eşinizi adam edemedikçe bu bi saplantı haline gelmiş.

Siz boşandıktan sonra da kendinize bi hayat kuramıyorsunuz .Resmi nikahın bitmesinin bi anlamı olmuyor siz yolunuzu çizemedikten sonra.

Herkes aynı şekilde hayata bakacak aynı duyguları hissedecek diye bi kuram yok.Bu sizsiniz ve sizin nasıl kendinizi iyi hissedeceğiniz önemli bir gün gerçekten biterse biter gider bu adam içinizden ama boşamakla bitiremediniz siz bu adamı içinizde .Şuan boşanmadan bile yazılarınızdan anladım ki bi çöküşe girmişsiniz kendinize bu acıyı vermeyin tamam boşanmayın sizi nikahlı kalmak mutlu ediyorsa boşanmayın .

Siz bu adamı hep ders vermek icin boşamışsınız ama sizin acı çekip güçsüz olmanızdan başka bir işe yaramamış .Bir gün sağlıklı bi ruh haline girdiğinizde karar verirsiniz .Üstüne bir de mal mülk diyorsunuz boşandıktan sonra iyice hasta edersiniz gibi geliyor bana.Siz zaten başkalarına gitmesine alışmışsınız sorun olmaktan çıkmış artık bu sizin için şu tek derdiniz nikah ise bırakın nikahınız kalsın sizi iyi hissettirecek ne ise suan onu yapın ya da yapmayın .

Teşekkür ederim beni anlayarak yazdığınız için.. Ama boşanmak istiyorum..Çok net.kesinlikle. Çünkü bir kere ilk defa onsuz yaşamaya çok alıştık. Ve çok mutluyuz. Artık hayatımızı mahvetmesine izin vermiycem… O kadının istediğini verip vermemede umrumda değil. Önemli olan çocuklarım ve benim mutluluğum... Ben boşayayımda ister evlensin ister evlenmesin.ister harem kursun... Çok huzurluyum... Artık onu çıkardım hayatımdan.. Burayada sizi bilgilendirmek için yazmaya geldim... tek sebep bu...
 
Bir bahaneyle bosanmadi bence

bahane yok... kendi boşanmak istemedi. ben boşanmak istedim. 30 martta ertelendi. ama boşanacağız.artık mal mülkte umrumda deil.sadece ortak tapulu evin hissesini çocuklarına versin. gerisi maül mülk ne varsa kendinin olsun... umrumda bile değil.. artık o kadar kurtulmak istiyorum..
 
Veya boşandı da 4. evliliğini yapacak :/


aslaa… bitti gitti.. buradan artık dahagüzel haberler yazacağım size. yeni hayatımla ilgili..çocuklarımın hayatı ile ilgili.... herşey çok güzel olacak.... gurulu ve güçlü bir kadın olmak harikaaaa bir duyguymuş... o adama yok demek.. seni istemiyorum demek.. .bu günleri görürmüydüm bilmiyorum ama gördüm ve kendimi çok iyi hissediyorum.. böyle göğsüm dik alnım ak.. böyle kendime güzel güzel bakıyorum... kendimi çok güçlü onurlu bir kadın hissediyorum.. öyleyim ben... geçte gücümün farkına varsam öyleyim...
 
Vallahi günah aldım tövbe Allahım sen affet @Peripella ile karıştırdım yorum yapan üyeymiş ben konu sahibi sandım bi an🤥

kk üyelerim... aman zaten yeterince insanları çok üzücü şeyler yaşatıyorum.. Birde böyle şeyler söylemeyin..
herşey yolunda..iyiyim.bitti gitt… ne hamie kalması.. artık o adam sesimi yüzümü bile göremez....
 
1 evi bırakın adama digerlerini sizin ve cocuklarin üstüne alın. Boşanın hemen güçlü kadın olun iş kurun bakım yapin tatil yapın vb..Çok zavalli gibi durmayın karşısında dik durun.


zavallı olan o..Benim çocuklarım yanmda.Daha ne olsun. Ev filanda umrumda değil.Mal işine girersem boşanamam.Yıllarca sürer dava.Bu adamdan acilen kurtulmam gerek. Kanserli hücre. Tüm vücuduma yayılmadan bitmesi lazım.Zaten iki göğüs amaliyatı oldum. Neler yaşadım. Malda mülkte yerin dibine girsin. Bir evimi alayım ki o da hakkım zaten defolsun gitsin. nafaka vermek istemezsse bile kabul edicem.yeterki defoslun gitsin hayatımızdan... ya yeminle artık üstüne para verip boşanma durumuna geldim... benim derdim mal mülk değildiki.. olsa önceki boşanmalarda alırıdm.. ben bu adamdan bir türlü vazgeçemiyordum... ama artık aslaaaa... ve anladımki adamı görmeyince merak etmeyince sormayınca sesinmi duymayınca hiç merak etmiyorsun ve unutuyorsun..sana yaptıklarını bile....
yani 30 martta bitiricem inşallah...
 
aslında gitmek istiyor mu ? Yine boşanmayı isteyen ben oldum.. Israrla boşanmam dedi aylarca.. aylarca boşanalım dedim. Kadın hayatında.. SAdece ona resmi nikah kıymak istemiyordu..
Haklısınız.. Gitmek isteyenin hakkıdır gitmek.. Çirkefleşmeye gerek yok aslında.. Haklısınız. Ama nasıl toparlanacağım bilmiyorum... :KK43: Herkes beni eleştiriyor ama herkesin bünyesi duyguları gücü çk farklı.. Kimse kimsenin yerinde olamazki.. Benim yaşadıklarımı hislermi sadece ben biliyorum..
Hala kocama iyilik yapaym diyorsunuz.nikahı vermiyeyim kadına nikah kıymak zorunda kalmasn diye. Oh ne rahatlık koca da ne ondan vazgeçiyor ne sizden. Hayret bişey sizden ayrılunca direk o kadına nikah kıymak mecburiyetinde değil. Kimse kimseyle zorla evlenmez. Kocanz tek derdi böylegayri meşru o kadınla devam etmek. 3 kez aynı hataya nasıl düşülür? Her defansa boşanmann üzüntüsü yıpranması hayal kırıklığı. İlk acıyı çektikten sonra tekrar aynı kuyuya girmek çok garip. Şimdiye çoktan unutmuş kendi düzeni i kurmuş. Unutmuştunuz Bile.kangren olan kolu her defasında kesiyorken yarıda bırakmak sizinki. Kesin atın. Yarın öbür gün aynısını çocuklarınızn yapmasına müsaade edecek msnz.? Anne kocam beni dövüyor ama ayrılmam. Ya da oğlunuz iki kadınla birlikte hayatıma devam edecem desin. Allah aşkına kendinizden geçmişsiniz anne baba olarak. Bari bu durumunuzu çocuklara yansıtmayın yazık ya.
 
Konusahibi çok geçmiş olsun öncelikle.Kararınızın arkasinda durun vazgeçmeyin.Ve en önemlisi gurur yapıp maddi haklarınizdan vazgeçmeyin çocuklarıniz için


Teşekkür ederim.Gurur değilde uğraşmak istemiyorum. Mal işine girersem çok yıpranıcağım. Ben gerçekten kurtulmak istiyorum.Rızkı veren Allah.Bilmiyroum bu defa çok kararlı ve netim..
 
zavallı olan o..Benim çocuklarım yanmda.Daha ne olsun. Ev filanda umrumda değil.Mal işine girersem boşanamam.Yıllarca sürer dava.Bu adamdan acilen kurtulmam gerek. Kanserli hücre. Tüm vücuduma yayılmadan bitmesi lazım.Zaten iki göğüs amaliyatı oldum. Neler yaşadım. Malda mülkte yerin dibine girsin. Bir evimi alayım ki o da hakkım zaten defolsun gitsin. nafaka vermek istemezsse bile kabul edicem.yeterki defoslun gitsin hayatımızdan... ya yeminle artık üstüne para verip boşanma durumuna geldim... benim derdim mal mülk değildiki.. olsa önceki boşanmalarda alırıdm.. ben bu adamdan bir türlü vazgeçemiyordum... ama artık aslaaaa... ve anladımki adamı görmeyince merak etmeyince sormayınca sesinmi duymayınca hiç merak etmiyorsun ve unutuyorsun..sana yaptıklarını bile....
yani 30 martta bitiricem inşallah...
Birden bire nasıl değiştiniz? Davadan önceki gün duruşmaya gitmemeyi düşünüyordunuz?
 
2 martta mahkme boşamadı.30 martta erteledi. Karşı taraf boşanmak istemediğini söyledi.bende boşanmak istedğimi. 30 martta inşallah boşaıcam. Kadınlar gününde birde bana utanmadan çiçek göndermiş.Beni affet size layık olduğum zaman döneceğim diye... Yani o kadar eminki dönersem beni affet demiyor. Sizi hakettiğim gün döneceğim diyor... Artık her yaptğı hareketten nefret bile etmiyorum.Yok sayıyorum... Artık bitti.. Bana beni aldattğı zaman seni affetmem derdim. İki gülle afettiririm ben kendimi derdi.. Ahhh geçti o günler adamım geçti... Arkadaşlar ben kafamda beynimde kalbime bitirdim.Şimdide sadece bir orta evimiz var. o hisssini çocuklarıma vesin. Başka bir şey istemiyorum.Defolsun gitsin hayatıımızdan… Mal mülk istersem beni boşamaz. Bu iş uzar. Ben artık uzamasınıda istemiyruom. Artık gerçekten bitsin... Çok yoruldum... Yeter... 30 martta inşall bitecek.
Hersey istediginiz gibi olur umarim 🙏
 
Birden bire nasıl değiştiniz? Davadan önceki gün duruşmaya gitmemeyi düşünüyordunuz?


aslında birden bire değil.. Yavaş yavaş bitti desem.Mahkemeye gitmeme sebebim sadece mal mülk filan idi..

ama artık o bile önemli değil.. Derin bir nefes aldım.. Ve içimdeki o kirliliği tamamen çıkardım.. ama çok zor oldu bu günlere gelmem... onu biliyorum... bu kadar acı çektim ve düzelmedğini gördüm.. ve hatanın bende olmadığın..suçlu ben değildim.. vicdanım çok rahat.. belki bu yüzden iyiyim..
 
evet.. pislik ..boşanmak istemedi... mal mülk vermemek için..derdi o.. malı mülküde kendinin oslun..artık beni boşasın diye üstüne para verecek duruma geldim... o kadar..
onsuz huzurlu mutlu yaşamanın tadına vardık ya.. kızlarım ve ben..
Siz bu adamla nasıl tanışmıştınız? Görücü usulü falan mı
 
X