- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
Ve o gün bizim için geldi. Merak ettiğim bazı konular var sabah 10 da bizim saatimiz fakat sira almak gerekiyor mu kimlik hariç extra bişey götürmek gerekiyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam ama sıra almanız gerekiyor kimlik fotokopisi cektirmeniz gerekiyor diyenler varKapida bekliyorsunuz siraniz gelince çağırıyorlar.
Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun senın gununse sıra almana gerek yok kımlığınle gitmen yeterli zaten ogun olanları durusma salonunun önune asıyolar hazır mısın nasılsınVe o gün bizim için geldi. Merak ettiğim bazı konular var sabah 10 da bizim saatimiz fakat sira almak gerekiyor mu kimlik hariç extra bişey götürmek gerekiyor mu ?
Valla ıyı dediniz bunu da gördükKapida bir memur var sırası geleni çağırıyor kimliginize bakıp iceri alıyor.bunu da tecrübe ettik çok şükür. .. hayatta olmaz dediginiz seyler oluyor maalesef. Ne demişler erkeğin adam olduğu yerde kadın Her zaman hanimefendidir.yoksa agzinla kuş tutsan da bir başa varmiyor...
Allah yardımcın olsun canm ben atlattım şükürBen de yarın avukata vekalet vermeye gidiyorum. Umarım mahkeme salonu önünde sıra bekleyeceğim gün de çok uzak değildir.
Yoo mubaşir sesleniyor isminizi kapida. Burda hazir olun icerdekiler cikinca sira sizde diyorlar.Ve o gün bizim için geldi. Merak ettiğim bazı konular var sabah 10 da bizim saatimiz fakat sira almak gerekiyor mu kimlik hariç extra bişey götürmek gerekiyor mu ?
Biraz durgunluk var tabi suan. Normalde 1 aydir ilac kullaniyorum zaten 2 tane ve cok sakındım kafaya takmiyordum ama yavas yavas oluyor galiba.Canım öncelikle hakkında hayırlısı olsun senın gununse sıra almana gerek yok kımlığınle gitmen yeterli zaten ogun olanları durusma salonunun önune asıyolar hazır mısın nasılsın
Insallaaaaaahhhhh âminnnnYoo mubaşir sesleniyor isminizi kapida. Burda hazir olun icerdekiler cikinca sira sizde diyorlar.
10 da sıra gelir zaten. 7 dk falan suruyor
Nufus kimligini gotur muhakkak.
Mahkeme kararlarini da yaninda gotur nolur nolmaz..
Yolun acik olsun, hayirlisiyla bir cirpida bitsin insallah..
Güçlü ol tatlım benım son konuma ve Bı oncekıne bak yorumları oku ıyı gelır sana.. Evet zor Bı sureç senı çok ıyı anlıyorum ama gelip geçecek. Dık dur kendını duygularının esiri etme inancını kaybetme hayat çok guzel konusmak istersen her zaman mesaj atabilirsin canmBiraz durgunluk var tabi suan. Normalde 1 aydir ilac kullaniyorum zaten 2 tane ve cok sakındım kafaya takmiyordum ama yavas yavas oluyor galiba.