• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın boşanıyorum

rach34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2020
365
661
53
35
Evet, aylar süren ayrılık ve bi türlü görülemeyen çekişmeli dava anlaşmalıya döndü. Yaklaşık 1 sene sonra ilk defa karşılacağız. Ben çok gerginim.

sizler yaşadınız mı bu süreci? Nasıl oluyor napmam lazım ne hissetmem lazım hiç bilmiyorum heö heyecanlıyım bir an önce bitsin istiyorum ama karşılaşmaktan çok korkuyorum. Ne olacak bilmiyorum.

Hayırlısı olsun hakkınızda. Insan herseye alışıyor merak etmeyin... Önce biraz acır ama geçer... Özel değil ise ne ıcın ayrılıyorsunuz yaşlar kaç?

Hayırlısı olsun hakkınızda. Insan herseye alışıyor merak etmeyin... Önce biraz acır ama geçer... Özel değil ise ne ıcın ayrılıyorsunuz yaşlar kaç?

narsist ve aileye bağımlı eşten 3 sene gördüğüm psikolojik şiddet, sonrasında fiziksel şiddet. Bitmesini çok istiyorum. Boşanma aşamasına üzülme, çöküş, depresyon fasıllarını geçtim. Hatta bu konu olmasa mutluyum da. Ama yarın karşılamak, aynı şeyleri hatırlamak, ailesiyle gelirse onları görmek. Bunlar beni çok ürkütüyor

Anlıyorum. Siz sakinliğinizi koruyun. Sadece bir defaya mahsusluk bir durum kalmış zaten. Geliiir geçer. Sıksık besmele çekin. Çocuk yok sanırım

Bu arada iyi dileğiniz için teşekkür ederim. Onu bile yazmayı unutmuşum. O kadar gerginim ki kalbim ağzımdan fırlayacak sanki

Evet, aylar süren ayrılık ve bi türlü görülemeyen çekişmeli dava anlaşmalıya döndü. Yaklaşık 1 sene sonra ilk defa karşılacağız. Ben çok gerginim.

sizler yaşadınız mı bu süreci? Nasıl oluyor napmam lazım ne hissetmem lazım hiç bilmiyorum heö heyecanlıyım bir an önce bitsin istiyorum ama karşılaşmaktan çok korkuyorum. Ne olacak bilmiyorum.
Bıraz heycanlı oluo .Ama sonrası guzel olucak .Yızune bıle bakma .En guzel kıyafetını gıy en ıyı makyajını yap gıt

Bu arada iyi dileğiniz için teşekkür ederim. Onu bile yazmayı unutmuşum. O kadar gerginim ki kalbim ağzımdan fırlayacak sanki
Sorun değil 🤗yaşadıklarınız normal
Ne olursa olsun bır alıskanlık var ıyı veya kötu. Aradan 1 yıl gecmıs ama hala bunları dusunuyor olmakta sızı korkutmasın. Bazen bağlar tam kopmadığında da duygular yenı oluyor.merak etmeyın heeepsi gececek buna ınanın... bol bol dua edın. Rabbim hayırlısını versın ınsallah AMİN🤲

Bıraz heycanlı oluo .Ama sonrası guzel olucak .Yızune bıle bakma .En guzel kıyafetını gıy en ıyı makyajını yap gıt
Alışveriş yaptım kombinim hazır geceden maskemi yaptım sabah pırıl pırıl makyaj yapıcam. Ama ya çöküverirsem? Ya akıverirse gözyaşım? Nası sakin kalcam ki

Alışveriş yaptım kombinim hazır geceden maskemi yaptım sabah pırıl pırıl makyaj yapıcam. Ama ya çöküverirsem? Ya akıverirse gözyaşım? Nası sakin kalcam ki
Valla ne bıleyım yaa zor tabıkı. Yanı cokta kasmasanız diyeceğim kendınızı canınıza yazık gunah. Dayanmaya çalışın akarsada aksın o yaşlar . Sonrasında kamçılanın ama. Asla fire vermeyin..yanı sonradan arar sorarsa.

O adliye koridorlarinda yuruyunce, hele o durusma salonuna girince ruhsuz, hissiz oluyorsun zaten. 5 dakika bile surmuyor. Yuzune bile bakmiyorsun onun. Aglama bu arada, aglarsan hakim hala sevdigini dusunup bosanmayi erteleyebiliyor. Zaten aglayamiyorsun.
Bizimkinde ben koridorun bir tarafinda o diger tarafinda duruyordu. Isimlerimiz okununca iceri girdik. Kimse kimsenin yuzune bakmadi iceride. Bizimki cekismeli bosanmaydi. Ben sadece tek bir durusmaya avukatim istedigi icin gitmistim. Anlasmali bosanmalar 5 dakika bile surmuyormus. Iceri girdiginizde hakim bosanmak istiyor mysunuz dediginde evet deniliyormus, sonra bitiyormus. Bir de hakim protokolu okuyormus sanirim. Gecmis olsun.

Son düzenleme:

Hiç göz göze gelmeyin ben öyle yapıyorum.
Olur da ağlamaklı olursanız (ki olmayın)yukarı bakarsınız gözyaşını engeller.

Bende dün boşandım. 11 yıl sonra verdim.bu kararı hic ağlamadım.yeni hayatımın ilk günü diye düşün her bitiş yeni bir başlangıç.daha iyisini hakeetigin için bitiyor.aglamak üzere olursan komik şeyler düşün yada adamı pembe bir tütü elbiseyle hayal et..ne yaparsan yap asla ağlama.ne demiş filozof...bazen kafana çivi çakmayi bile düşündüm ama daha kötü birşey yapmaya karar verdim.seni.gormezden geleceğim.haber bekliyorum.iyi haberler

Bende dün boşandım. 11 yıl sonra verdim.bu kararı hic ağlamadım.yeni hayatımın ilk günü diye düşün her bitiş yeni bir başlangıç.daha iyisini hakeetigin için bitiyor.aglamak üzere olursan komik şeyler düşün yada adamı pembe bir tütü elbiseyle hayal et..ne yaparsan yap asla ağlama.ne demiş filozof...bazen kafana çivi çakmayi bile düşündüm ama daha kötü birşey yapmaya karar verdim.seni.gormezden geleceğim.haber bekliyorum.iyi haberler
Geçmiş olsun çocuğunuz var mıydı

Ben de 2 ay önce boşandım
Çok güzel giyindim makyaj yaptım yüzüne bile bakmadım
Günden güne de iyileşiyorum çok şükür
Geçecek hic üzülme
Çocuk var mı

aglamak üzere olursan komik şeyler düşün yada adamı pembe bir tütü elbiseyle hayal et..ne yaparsan yap asla ağlama.ne demiş filozof...bazen kafana çivi çakmayi bile düşündüm ama daha kötü birşey yapmaya karar verdim.seni.gormezden geleceğim.haber bekliyorum.iyi haberler
Burada güldüm :) çok tatlısınız. Öyle yapıcam 🙏🏻

Narsist bir adamdan ve saçma ailesinden kurtuluyorsunz buna sevindim, medeni cesaretiniz için sizi tebrik ediyorum , bence dimdik durun , en iyi halinizle oraya gidin, güneş gözlüğü varsa yanınıza alın , baktin ağlamanı tutamiycaksin gözlüğünü takarsın hemen ..

Ben de 2 ay önce boşandım
Çok güzel giyindim makyaj yaptım yüzüne bile bakmadım
Günden güne de iyileşiyorum çok şükür
Geçecek hic üzülme
Çocuk var mı
Geçmiş olsun size de, çocuk yok.
Sevmiyorsan etkilenmezsin
sevgi bitti de çok kötü şeyler yaşadım. En son gün, ayrıldığımız gün, ben perişandım. O günün üstüne kendimi çok zor topladım. Ceset gibiydim, yeniden canlandım ama iste karşılaşmak bana o aciz beni hatırlatır mı bilmiyorum

Normal bence hissettikleriniz. Zamanla azalacaktır ve bitecektir. Güzel günler sizin olsun. :)

Geçmiş olsun size de, çocuk yok.

sevgi bitti de çok kötü şeyler yaşadım. En son gün, ayrıldığımız gün, ben perişandım. O günün üstüne kendimi çok zor topladım. Ceset gibiydim, yeniden canlandım ama iste karşılaşmak bana o aciz beni hatırlatır mı bilmiyorum

Geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza Allahtan çocuk yok bence bu da bir imtihan ben de boşanmma aşamasındayım çekişmeli ve çocuk var bir de benim devamlı çocuğumla tehdit etmeye çalışan ex bir koca ve ailesi var Rabbim bildiği gibi yapsın onları inşallah güçlü bir şekilde atlatırsınız

Back
X