Yarın Boşanma Davam Var

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Selam hanımlar
Bir onceki konumu özet geçeyim.
esim iddia oynayan, aldatan, kendi ailesi birinci planda olan ne iyi bir es ne iyi bir baba.
cok sevdim gözümü onunla actim her seyle savaştım ama beni aldatmasini sindiremedim. Affettim ama affedemedim iste gitmedi birde ustune o ayrilmak istedi. Yarin dava görülecek.
aglayamiyorum bir türlü, sanki hayatin olagan akışında tıpkı ise gitmek, yemek yemek, uyumak uyanmak gibi olağan geliyor bu durum. Sanki hayatim komple degismeyecek gibi. İcimde hicbir aci yok . Kafamda soru isareti muhakkak var kizim var cunku nasil yaparim nasil ederim yeni hayat bana neler getirecek. Bosanma surecini atlatip yeni hayata merhaba diyen kadinlardan dinlemek isterim hikayelerini. Sevgilerimle

Ağlayamıyorsunuz, çünkü artık doymuşsunuz huzursuzluğa, ruhunuz bir an önce bitse de gitsek diyor. Bu işin oluru moluru kalmamış demek, bütün hücreleriniz ile kabullenmişsiniz. O son imzayı atınca kamburdan kurtulacak, pamuk gibi olacaksınız. ☺️

Ağlayamıyorsunuz, çünkü artık doymuşsunuz huzursuzluğa, ruhunuz bir an önce bitse de gitsek diyor. Bu işin oluru moluru kalmamış demek, bütün hücreleriniz ile kabullenmişsiniz. O son imzayı atınca kamburdan kurtulacak, pamuk gibi olacaksınız. ☺
Ah ne guzel ozetlediniz kesinlikle bu yasadigim,bir turlu adini koyamamistim :olamaz:

Ben sizi bekarlığınızdan beri tanıyorum kaç kere dedim içimden keşke evlenmese çünkü en başından bu adamın ne kadar yanlış olduğu belliydi ve buradakiler de söyledi ama çekecek çileniz varmış her defasında affederek ve üstüne bebişle katlandı sorunlar hakkınızda hayırlısı inşallah bu sefer bitirirsiniz hayat bu kadar dert için çok kısa siz sağlığınızı kaybetmeden kurtulun şu adamdan kızınızla bakın görün ne güzelmiş hayat Allah bahtınızı güzel etsin

Ben sizi bekarlığınızdan beri tanıyorum kaç kere dedim içimden keşke evlenmese çünkü en başından bu adamın ne kadar yanlış olduğu belliydi ve buradakiler de söyledi ama çekecek çileniz varmış her defasında affederek ve üstüne bebişle katlandı sorunlar hakkınızda hayırlısı inşallah bu sefer bitirirsiniz hayat bu kadar dert için çok kısa siz sağlığınızı kaybetmeden kurtulun şu adamdan kızınızla bakın görün ne güzelmiş hayat Allah bahtınızı güzel etsin
Sey siz karistirdiniz sanirim ben buraya evlendikten sonra kayit yaptirdim ama yani bekarkende evlenilecek bir adam degildi o konuda haklisiniz :)

Üye olma tarihi 2016 arkadaş 2015 te evlenmiş. Siz nasıl öncesini biliyorsunuz ? Bekarlığından tanıyorum derken.

Nişanlanmıştınız o zaman ama sizi çok iyi hatırlıyorum ailesi ile yakın yerde oturuyordunuz kayınvalidenizle aranız çok iyi değildi eşiniz eve bir süre gelmemişti başlarda sizin annenizle sorunlarınız vardı kusura bakmayın bunlar aklımda kalanlar siz baya eski bir üyesiniz ayrılma süreci yaşadınızbir süre değilmi

Nişanlanmıştınız o zaman ama sizi çok iyi hatırlıyorum ailesi ile yakın yerde oturuyordunuz kayınvalidenizle aranız çok iyi değildi eşiniz eve bir süre gelmemişti başlarda sizin annenizle sorunlarınız vardı kusura bakmayın bunlar aklımda kalanlar siz baya eski bir üyesiniz ayrılma süreci yaşadınızbir süre değilmi
Siz seyi hatirliyosunuz ben nisan doneminde yasadiklarimi anlatmistim evlendikten sonra dogru annemle alakalida cok sorun olmustu. Neyse sonunda herkes hakli cikti bende sustum payima duseni aldim.... bazen gozunuzde bir perde oluyor bunun kalkmasi bende zaman aldi inanin oyle körmüşüm ben...

Bende üç çocukla ayrıldım canım İnan öyle dünya yıkılmıyor.. İnsan başta nasıl yaparım diyo aklına binbir türlü şey geliyor ama yıpranmaktan başka bi işe yaramıyor.. Bunca şeye rağmen dimdik ayakta kalmışsın gerisi senin için mutluluğu aralayacak kapı.. Bizler anneyiz ve en önemlisi kadınız.. İsteyipte başaramayacağımız bişey yok.. Unutma aldatan her zaman. Aldanır.. yolunda bahtında açık olsun arkadaşım❤️

Back
X