Yarın Boşanma Davam Var

bosverr daha ne kadar senelerini degmeyecek biri icin tuketeceksin ki..benim arkadasimda kosarak gitti mahkemeye valla anlasmali 5 10 dk oldu bitti.
ustune kosarak adliye cikisinda kendine guzel bir hediye de aldi ..bu benim zaferim ,hakettim dedi..👍😉
yillarca cek cek amannn 3 gunluk dunyaa da deger mi ..
simdi cocuguyla harika bir yasami var sukurler olsun 🤲💞

Hayatım hayırlı olsun sen kurtuluyorsun.

o açıyorsa tazminat nafaka hepsini iste versin. madem huzur vermedi para versin.

yeni hayatında sağlık huzur aşk mutluluk dilerim hiç kendini kasma yeni gün yeni umutlar demektir.
İnsallah cok tesekkur ederim
Bende üç çocukla ayrıldım canım İnan öyle dünya yıkılmıyor.. İnsan başta nasıl yaparım diyo aklına binbir türlü şey geliyor ama yıpranmaktan başka bi işe yaramıyor.. Bunca şeye rağmen dimdik ayakta kalmışsın gerisi senin için mutluluğu aralayacak kapı.. Bizler anneyiz ve en önemlisi kadınız.. İsteyipte başaramayacağımız bişey yok.. Unutma aldatan her zaman. Aldanır.. yolunda bahtında açık olsun arkadaşım❤
Sizi tebrik ediyorum harikasiniz umarim bende boyle olurum sevgilerimle

Selam hanımlar
Bir onceki konumu özet geçeyim.
esim iddia oynayan, aldatan, kendi ailesi birinci planda olan ne iyi bir es ne iyi bir baba.
cok sevdim gözümü onunla actim her seyle savaştım ama beni aldatmasini sindiremedim. Affettim ama affedemedim iste gitmedi birde ustune o ayrilmak istedi. Yarin dava görülecek.
aglayamiyorum bir türlü, sanki hayatin olagan akışında tıpkı ise gitmek, yemek yemek, uyumak uyanmak gibi olağan geliyor bu durum. Sanki hayatim komple degismeyecek gibi. İcimde hicbir aci yok . Kafamda soru isareti muhakkak var kizim var cunku nasil yaparim nasil ederim yeni hayat bana neler getirecek. Bosanma surecini atlatip yeni hayata merhaba diyen kadinlardan dinlemek isterim hikayelerini. Sevgilerimle
İnşallah hayatınızda her zman mutlu olursunuz yavrunuzla Allah her zaman yüzünüze bakar. Bu günlerde geçer elbet.

Selam hanımlar
esim iddia oynayan, aldatan, kendi ailesi birinci planda olan ne iyi bir es ne iyi bir baba.
cok sevdim gözümü onunla actim her seyle savaştım ama beni aldatmasini sindiremedim. Affettim ama affedemedim iste gitmedi birde ustune o ayrilmak istedi. Yarin dava görülecek.
aglayamiyorum bir türlü, sanki hayatin olagan akışında tıpkı ise gitmek, yemek yemek, uyumak uyanmak gibi olağan geliyor bu durum. Sanki hayatim komple degismeyecek gibi. İcimde hicbir aci yok . Kafamda soru isareti muhakkak var kizim var cunku nasil yaparim nasil ederim yeni hayat bana neler getirecek. Bosanma surecini atlatip yeni hayata merhaba diyen kadinlardan dinlemek isterim hikayelerini. Sevgilerimle
Önce bir şaşkınlık olacak. Bende bu evre hiç olmadı ben direk rahat lama aşamasına geçtim. Sonra vay efendim ben salak miyim buna mi.layigim aşaması. Sonra Si bende hep çok iyiydi. Hayatımın gündemi olmadı hiç bir zaman

İnşallah hayatınızda her zman mutlu olursunuz yavrunuzla Allah her zaman yüzünüze bakar. Bu günlerde geçer elbet.
İnsallah cok tesekkur ederim
Önce bir şaşkınlık olacak. Bende bu evre hiç olmadı ben direk rahat lama aşamasına geçtim. Sonra vay efendim ben salak miyim buna mi.layigim aşaması. Sonra Si bende hep çok iyiydi. Hayatımın gündemi olmadı hiç bir zaman
İnsallah bende oyle olurum inanin tek hedefim tek dusuncem kizimin kresi, yeni evim nerde olacak evime yerlestigimde ilk gun tamam diyecegim bitti mutluyum insallah

Selam hanımlar
Hayırlı olsun
Yanlış hatırlamıyorsam
Çok eskilerden bir konumuz vardı sanırım lohusa halinizle sizi altınlar için perişan etmişlerdi
Taa o zamandan belliydi bu adam ve ailesinden bir cacık olmayacağı
Ben boşanmanın size iyi geleceğini düşünüyorum adamın faydası yok zararı çok size

Aglama zaten neden aglayacaksin ki. Gobek atmalisin o yukten kurtuluyorum diye. Devam etse idi cok mu guzel olacakti hayatin? Hayir hic de degil. Oysa simdi kendi hayatinin kalemi senin elinde. Kendi hikayeni kendin yazacaksin. Yani hayatini istedigin gibi yasayacaksin. Merak etme hepimiz hissettik hissettiklerini. Ama geciyor. Bir duzen kurup normal hayatina basladiginda yavas yavas yaralarini sariyorsun. Sonra iyilestiginde kendine donuyorsun, kendine bakiyorsun ve oh be diyorsun.

Selam hanımlar
Zaten eşiniz hayatınızda etkisiz bir elamanmış ve bu duruma alışmış gibi olduğunuz için etkilememiş olabilir evlaadınız için kaygılanmanız çok normal Allah yardımcınız olsun evlilik birliğinin temelden sarsılmış zaten bunu buraya getiren de eşiniz o yüzden hiç gözyaşınıza bile değmez kızınızı sizin düşündüğünüz kadar oda düşünseydi keşke şimdi medeni bir şekilde boşanıyor olurdunuz güçlü olmanızı diliyorum Allah kolaylık versin hayatta erkeksizde bir hayatımız olabilir önemli olan adam gibi aile babası birisi olması o bunu beceremediyse kendi kaybetti.

Yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum. Benim dikkatimi çeken bunca olumsuzluğa rağmen davayı eski eşinizin açması.
Eğer o dava açmasaydı tüm olanları sineye çekerek bu evliliğe devam edecek miydiniz?

Selam hanımlar
Çocugum yoktu bende boşandım.Önce çok afallıosun .4 ay yatagımdan cıkamadım.Sonra yavas yavas duzelıosun.O kadar mutsuz oldugun evı ozler mısın ?Özluosun .Ama napalım.Kader.

ShellShock ne yaptınız kurtuldunuz mu o adamdan
Eveeeeeetttt:halay:
Hayırlı olsun
Yanlış hatırlamıyorsam
Çok eskilerden bir konumuz vardı sanırım lohusa halinizle sizi altınlar için perişan etmişlerdi
Taa o zamandan belliydi bu adam ve ailesinden bir cacık olmayacağı
Ben boşanmanın size iyi geleceğini düşünüyorum adamın faydası yok zararı çok size
Evet iftira atmislardi bana burnumdan geldi yasadigim hersey
Aglama zaten neden aglayacaksin ki. Gobek atmalisin o yukten kurtuluyorum diye. Devam etse idi cok mu guzel olacakti hayatin? Hayir hic de degil. Oysa simdi kendi hayatinin kalemi senin elinde. Kendi hikayeni kendin yazacaksin. Yani hayatini istedigin gibi yasayacaksin. Merak etme hepimiz hissettik hissettiklerini. Ama geciyor. Bir duzen kurup normal hayatina basladiginda yavas yavas yaralarini sariyorsun. Sonra iyilestiginde kendine donuyorsun, kendine bakiyorsun ve oh be diyorsun.
Duzeni kursaydim aslinda cok rahatimda ev bulma telasi strese sokuyor
Zaten eşiniz hayatınızda etkisiz bir elamanmış ve bu duruma alışmış gibi olduğunuz için etkilememiş olabilir evlaadınız için kaygılanmanız çok normal Allah yardımcınız olsun evlilik birliğinin temelden sarsılmış zaten bunu buraya getiren de eşiniz o yüzden hiç gözyaşınıza bile değmez kızınızı sizin düşündüğünüz kadar oda düşünseydi keşke şimdi medeni bir şekilde boşanıyor olurdunuz güçlü olmanızı diliyorum Allah kolaylık versin hayatta erkeksizde bir hayatımız olabilir önemli olan adam gibi aile babası birisi olması o bunu beceremediyse kendi kaybetti.
Tesekkur ediyorum
Geçecek huzurun yerine gelecek,sırtından büyük bir ton yük gitmiş pamuk olmuş gibi hissedeceksin
Çocugum yoktu bende boşandım.Önce çok afallıosun .4 ay yatagımdan cıkamadım.Sonra yavas yavas duzelıosun.O kadar mutsuz oldugun evı ozler mısın ?Özluosun .Ama napalım.Kader.
Aslinda ben hic aglamadim sadece yeni hayata gecisim streli biraz devamli hareket halindeyim ve cok dusunuyorum stresli yani sadece

Eveeeeeetttt:halay:

Evet iftira atmislardi bana burnumdan geldi yasadigim hersey

Duzeni kursaydim aslinda cok rahatimda ev bulma telasi strese sokuyor

Tesekkur ediyorum

Aslinda ben hic aglamadim sadece yeni hayata gecisim streli biraz devamli hareket halindeyim ve cok dusunuyorum stresli yani sadece
Hareket iyidir, seni bazi seyleri dusunmekten kurtarir. Kendi halinde kaldiginda gecmisle ugrasir durursun cunku kafanda. Hersey yoluna girecek merak etme. Hersey cok guzel olacak. Gecmis olsun.

Back
X