tam olarak sorununuz nedir yani bir sebep vardır mutlaka sizi bu noktaya getiren biraz daha deneseniz,yani kolay değil evlilik herkesin problemleri var 15 ay çok yeni daha evliliğinzn oturması için daha uzun yıllar gerekiyor,boşanmak yerine bir süre sen ailenin yanına gitsn belki biraz uzaklaşmak iyi gelir,onada sanada,kendinizi dinlersiniz,doğruyu yanlışı seçersiniz,güzel zamanlarınızın hatrına 1 denemeyi daha haketmezmi sence bu evlilik.çünkü boşandktn sonra geri dönüşü yok biliyorsun
Ne zamandan beri böyleseniz?Aşk evliliği mi yaptınız yoksa mantık evliliği mi?Bu kadar nefret etmenizin birbirinizden temel sebeplerini bulsanız yine deneseniz hiç olmayacak gibi mi?
Oooo şiddet varmış ben orayı es geçmişim.. /: yazık yani gerçekten şu şiddet olayına akıl sır erdiremiyorum
15 ayda tartışmalarımız öyle bir hal aldıki ben yaşadığım bu şehirden de eşimin ailesinden de nefret ediyorum, eşimle boşanınca da en çok buna sevineceğim onları bir daha görmek zorunda kalmayacağıma eşimin iğnelemelerinden suratsızlıklarından kurtulacağıma seviniyorum.. O da benim ailemden haz etmiyor sırf benim ailesiyle sıkıntılarım var diye..
Artık tartışmalarımız yerini şiddete bıraktı benim vücudum da onunkine göre daha ağır hasarlar var.. Halen aynı evdeyiz çok zor gitmiyor bu ev sadece senin değil diyor.. Tamam benim değil de ailem burda olsa zaten bir dk kalmazdım yada bir dostum olsa.. sen neden gitmiyorsun gördükçe kinleniyorum daha da büyüyor sorunlar..
Yarın gidelim avukata diye karar aldık anlaşmalı boşalırsak tek avukat işimizi halleder mi?
Ben bir an önce boşanmak istiyorum huyuna mı gitmeliyim anlaşmalı boşanmak için..
Ailemin haberi yok bu noktada olduğumuzdan eşimin ailesine de söylemiycem sorunu çözmek yerine daha da çözülmez hale getiriyorlar..
Bana biraz cesaret verin nolur
kaç yaşındasınız eşin ve sen? erkekler biraz geç olgunlaşıyorlar sende gençsen bu tarz tartşmalarnz olası.birde kaynpedernze yada kaynvaldenze anlatsnız hangisini yakn hissediyrsanz kendinize belki oğlunu çeker köşeye biraz akıl verir ya bir evliliğin bitmesi çok kötü birşey çünkü
cnm çok iyi anlıyorum seni kolay değil yaşadıkların heleki tüm sabrın senden beklenmesi hoş değil ama şu bir gerçekki biizm toplumuzda sabreden hep kadın olmak zorunda buna uymak zorunda olmak bile insanın canını sıkıyor biliyorum ama en azından elimden geleni yaptım demek için biraz daha denesen çünkü bu ülkede ve bizim aile yapılarımızda dul kadın olmakta hiç kolay değil.
Düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ben evimi çok sevdim eşyalarımıza öyle çok özendim ki nasıl hayaller kurdum bu evde hep mutlu olucaz sandım, hepsini tek tek ben seçtim.. Evleneceğim günü iple çektim.. Tekrar nasıl düzen kurarım işim gereği bu şehirden ayrılamıycam yalnız nasıl yaparım hiç bilmiyorum...
işi biraz duygusala bağlasan,yani bize bu söylediklerini eşine söylesen mesela ona güzel günlerinizdn bahsetsn evlenrken olan heyecnınızdn bahsetsen daha çok birbirnize sabretmeyi teklif etsen öfkelendiğinizde kontrol alabilmeye çalışmayı ilk aklınıza geleni söylememeyi biraz daha düşünüp konuşmayı söylesen,cnm anlattığına göre evet zor bir duruma gelmişsiniz ama hala bir şansınız var ve eski günlerinizin hatrına denemeye değer.
Düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum ben evimi çok sevdim eşyalarımıza öyle çok özendim ki nasıl hayaller kurdum bu evde hep mutlu olucaz sandım, hepsini tek tek ben seçtim.. Evleneceğim günü iple çektim.. Tekrar nasıl düzen kurarım işim gereği bu şehirden ayrılamıycam yalnız nasıl yaparım hiç bilmiyorum...
bu kadar kötüyse cnm sen bilirsin,kendine ne iyi gelecekse onu yapmaya çalış doğru kararlar ver ileride keşke dememek için çok iyi düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?