Arkadasim biz de ilk sene bu tarz olaylar yasadik .sen hem farkli bir sehre hem ailenden uzak yasamaya hem de evlilige ayak uydyrmaya calisiyorsun.zaten yeni evli olmak basli basina bir travma..bir de kv.falan giriyor olaya..bosanmak kolay ama yikmayin yuvanizi.ogretmenim demissin 8-5 degildir dersin.ders aranda yada boslugunde gidersin dr.a sevkini okula getirmene gerek yok.ben de ogretmenim ve 8ay ilacli tedavi gordum bos gunumde gidip oldum muayenemi aldim ilacimi.ve gercekten rahatlatti beni o donem.
Aile olaylarini kapatin hic konusmayin.erkekler kendi ailelerini hicc kusurlu bulmazlar bir nevi suc bastirmak icin karsi tarafin ailesine camur atar durduk yere nefret duymaya baslarlar.inan birebir aynini yasadim.biz evliligimizn 2.yilinda evde annen ve baban kelimesini kullanmama karari aldik.ben konusmadikca konu da acilmaz oldu huzur bulduk.suan esim de ben de karsi taraf ailelerle iyi sayiliriz kuslukler bitti.zaman herseyin ilaci biraz zamana birakin.unutulur hersey hep boyle gidecek diye bir sey yok.esini kendine bagliyabilirsin
Saygıyı kaybettik dikkat ediyorum birbirimizden özür de dilesek sonraki en ufak tartışmamızda aşağılayıcı sözler, küfürler hemen kendiliğinden dökülüyor ağzımızdan tahammülümüz kalmamış birbirimize.. Kendime saygım kalmadı bu yüzden o hayatına devam edebilse de ben edemiyorum ikimizde 27 yaşındayız.. Eşimin ailesi tamam elalem ne der diye düşünürler ayrılmamızı istemezler fakat oğlum sen de hatalısın demiyorlar.. Hep bana diyorlarki sabret alttan al niye hep ben? bakış açımız farklı özellikle de kp ile..
Çok sağolsun ilaç kullanmayı bende düşündüm ama öğretmen olunca idare sevklerden anlayacak psikiyatra gittiğimi insanların bana bakışından korkuyorum, en öncede eşim yapıştıracak deli damgasını her tartıştığımızda.. Aslında galiba en çok sakinleşemeye ihtiyacım var bu şehirde yapayalnız hissediyorum kendimi içimi sadece burada dökebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?