- 10 Şubat 2011
- 1.879
- 2.252
- 333
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kalbinizi ferah tutun.
ben de hamile kalmaya çalışıyorum, ne olur bana da dua edin Allah bana da o hayırlı heyecanı yaşamayı nasip etsin
Rabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Kıyamam korkma güzelim.allah yardım ediyor hiç anlamadan gelip geçiyor.yarin akşam bı zamanlar bebisin kucağında olacak hayirlisiyla.son gece hem biraz korkuyor insan birazda duygusala bağlıyor.cok kolay geçecek inan bana.yarin hayatında yasayacagin enguzel gunSonrasına katlanabilirim ama öncesi beni müthiş korkutuyor. Kalbim çarpıyo. aglamak istiyorum
Heyecanlanma diyemiycem çünkü heyecanlanmamak mümkün değil. Sadece ameliyatın acısız olduğunu bil ve sonunda cennet kokulu bir yavrunun geleceğini düşünerek motive olSonrasına katlanabilirim ama öncesi beni müthiş korkutuyor. Kalbim çarpıyo. aglamak istiyorum
Bana da dua et olur mu Sağlıkla kucagına al inşallah yarın evladını kucagınaRabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Hiç korkmayın kötü birşey düsünmeyin sadece bebeğinize odaklaninRabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Bana da dua et olur mu Sağlıkla kucagına al inşallah yarın evladını kucagına
Ben size hususi dua edecegim bilhassa. Lutfen siz de bana doguma giderken dua edebilir misiniz ben de anne olayim hayirlisiyla. Simdiden gecmis olsun saglikla buyutun yavrunuzu.
Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin.. tatli heyecanlar rabbim bizede yaşatsın hayirlisi ile allah kolaylik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?