- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
-
Ay canım benim inşallah çok çok rahat güzel geçer. Yavrunu kucağına alınca da bütün zorluğunu unutursun. Benimde 8 haftam kaldı mecburen sezeryan olacağım şimdiden uykularım kaçıyor seni çok iyi anlıyorum.Rabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Allah razı olsun canım benimAllah razı olsun özellikle sizi alıntıladım. İnşallah şimdi de yarın da dua edeceğim. Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah
Bende 5 ay önce doğum yaptım doğumdan çok korkuyordum düşünüp duruyodum korkan biri olarak normal doğum yaptım çok sanci çektim ama bebegimi görünce herşeyi unuttum onun için bütün acılara değerRabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Canım benim Allah kolaylık versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. Ben henüz hiç doğum yapmadım ama siz böyle yazdınız ya çok heyecanlandımRabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. Merhaba çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Tam dört ay önce bugün sizinle aynı heyecanı yaşıyordum bende spinal sezeryan oldumRabbim nasip ederse yarın sabah spinal sezaryan ile doğuma giriyorum. çok heyecanlıyım. korkuyorum . Nefes alamıyorum. Beni biraz daha motive eder misiniz
Ahh... İnşallah inşallah inşallahSağlıkla ve kolaylıkla kavuştursun rabbim. Biz bebiş hasretinde olanları da dualarına katarsan çok seviniriz.
Ben de spinal olmuştum.Bence en güzel kısmı tüm olaya bütünüyle hakim olmak oluyor. Allah yardımcınız olsun, her süreçte ayetel kürsi okuyun. Doğumdan sonra talimatları canınız yansa bile yerine getirin. Gazın çıkması lazım, bebeği inşallah kanlı kanlı verirler temizlemeden. O bence çok önemli ilk an ,Yarın akşam bol bol emmeli,memişli öpüşmeli koklamalı günler başlar inşallah ❤
hangisini daha kolaydiHiiiiç korkmayın. Bir normal doğum bir spinal sezaryen doğum yapmış biri olarak konuşuyorum. Ne ağrım ne sancım oldu. Ağrı kesici kullanmadım bile. Doğumdan sonra bel korsesi kullandım eğilip kalkmak kolay oldu tavsiye ederim. Kendinizi zorlamayın eşiniz azıcık dönüversin etrafınızda... Yavrunuza sağsalim kavuşmanız dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?