• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın doğum günüm ve eşim evlendiğimizden beri hiçbir önemli günümüzü hatırlamadı

leylalp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
26
0
36
İstanbul
2,5 yıllık evliyim dünyalar güzeli bir oğlumuz var, mutlu bir evliliğim var ama gelin görün ki eşim evliliğimizin birinci ayından itibaren hiçbir önemli günümüzü bile hatırlamadı buna doğum günümde dahil ki ilk zamanlar sürekli hatırlatıyordum ama unutuyordu yine, gecen hafta laf attı unutmadım diye ama her seferinde yapıyor bunu ve her defasında unutuyor :5: bu seferde unutur mu acaba :47: yok yok kesin unutur :44::47::2::5::84:

Benimde doğum günüm bugündü arkadaşlarım net üzerinden kutladılar. Tamam iyi hoş ama ailem yine hatırlamadı. Bu yıl da umurlarında olmadığımı düşünüyordum. Ama oda ne kocaman bi pasta ve iyiki doğdun zırvalıkları... Yani diyeceğim o ki benimkiler bile hatırlamışsa senin kocan kesin hatırlar...:1: Üzülme!!! ayrıca şimdiden doğum gününü kutlarım nice senelere...:34:

Teşekkür ederim...Seninde doğum günün kutlu olsun...Hiç sanmıyorum her sene unutuyor.Bu senede hatırlamasını beklemıyorum...Eğer hatırlasaydı ele verirdi kendini ama tık yok :(( ben pasta mum falan da istyemiyorum hatırlasın yeter...:58::58::58::58::58::58::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
evlendiğim halimi görüyorum sankii benim ki bekarken hatırlamada artık evlenince düşünemiyorum bile romantik sevgilisi olan kızlar ne şanslılar yaaa:5::14:

Kendini üzme!!! Hem yarına daha çok var. Kendini her an ele verebilir takibe al :1::34:

Benimkide hatırlamaz artık ben hatırlatıyorum unutmasına imkan kalmıyo napayım unutursa daha çok üzülüyorum bazı erkekler tam bi odun oluyo valla benimkide onlardan biri evlilik yıl dönümüz ü bile hergün söyledim yemege gideriz diye ancak götürdü. Bide 10. yılımız önemli yani ama ne hediye ne çiçek yok zorlasanda olmayınca olmuyo....:71::71::71::71::71:

Teşekkür ederim artık hatırlata hatırlata mecal de kalmadı dilimde tüy bitti...Benimki de cimrilikte kimse eline su dökemez...:50:

doğum günlerinizi hatırlamayan eş adaylarınıza yada eşlerinizin kafasına tencere tava geçirin bundan sonra hiç unutmazlar.unuturlarsa da ne olur millet somalide çocukları arasında açlıktan tercih yapıyor yani bu da dertmi:68:

Mobilyacıya götür kız seninkini sehpa yapsınlar işe yarar:d

Tatlım bence evlilik tarihiniz mesela 27.03.2010 ise her ayın 27sinde dışarı yemeğe cıkın dışarı cıkmazsanz bile sen o gün evde süslen püslen falan her ay bi özel gününz olur ve aşkınız canlanır :) hem cok güzel oluyo beraber pasta falan da yapabilirsiniz o günn..:69:

Mobilyacıya götür kız seninkini sehpa yapsınlar işe yarar:d

Tatlım bence evlilik tarihiniz mesela 27.03.2010 ise her ayın 27sinde dışarı yemeğe cıkın dışarı cıkmazsanz bile sen o gün evde süslen püslen falan her ay bi özel gününz olur ve aşkınız canlanır :) hem cok güzel oluyo beraber pasta falan da yapabilirsiniz o günn..:69:

Güzel fikir ama dışarda kokoreçten başka bişey yemez adamda evlendikten sora öyle bi huy edindi bekarken hep dışarda yerdi eve girmezdi...Evlendik evden dışarı cıkaramıyorum adamı yaa markete bile kırk taklayla yolluyorum..Evde belki olabilir :) teşkekkür ederim tavsiyen için :34:

Back
X