>< yarin doğuma gidiyorum ><

hmmmmmmmmmmmm hadi bakalim sira sanami geldi yoksa yanaklarida zaten tombullasmis isirmalik olmus zaten bu saaten sonra dogmak isteseler doktorlar durdurmaz

walla bilmiyom elifcim hala 1 tane ilaç kullanıyorum kasılmaları önlemek için umarım 1 haftacık falan daha bekler ozaman herşey tam hazır olur çünkü.

buarada istersen bunu kasım annelerinde konuşalım darkın sayfası bu konuyu dağıtmayalım.nede olsa günün annesi dark heyecandan kuduruyodur şimdi uyumamıştır da bak şimdi sen gelsin de alalım bi ifadesini:)))

allah bebişini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin darkinlife.ne çabuk geçti günler ya.ilk öğrendiğmiz zaman hamiş kaldığımızı 8 ay vardı geldi geçti.darısı hepimizin başına.

darkcım senin yerine ben heyecanlandım inan ki
senin tabirinle bugün itibari ile kasım anneleri mısır gibi patlamaya başladı sanırım değil mi?
ilk kasım annesi olarak çok heyecanlı olmalısın
Rabbim kolay doğumlar nasip etsin bir avazda kurtarsın seni inşallah
cerenine sağlıkla kavuştursun
doğuma girerken bizlere dua etmeyi ihmal etme sakın

tüp bebek bölümünde iğneler, haplar ,gün saymalar ,aşılamalar derken bugünlere geldiğimize inanamıyorum dark....
Allah kolaylık versin arkadaşım...inşallah bebeğine sağlıklı bir şekilde kavuşursun...kolay bir doğum olur inşallah...
bir an önce aramıza dönüp doğum hikayeni yazarsın inşallah...

darkcım çok heyecanlandım ya inan doğuma giden ve doğumdan gelen kasım annelerini okudukça gözlerim doluyor:çok üzgünüm: daha dün keseleri ultrason resimleirni konuşurken bugün nerele geldik çok şükür rabbimE:Saruboceq:

BU ARADA BENDE KIZIMIN ADINI CEREN KOYMAYA KARAR VERDİM :1hug:
ADAŞ OLACAK MELEKLERİMİZkaydirigubbakcemile5
ALLAH'IM MELEĞİNİ SAĞLIKLA SIHHATLE KUCAĞINA VERSİN İNŞALLAH:nazar:

ay canım ya daha 9 ay önce hep birlikte çabalarken sen hamile kaldında doğuruyosun inanamıyorum hala......
allah ikinizede sağlık versin doğuma girerken bize dua et bi nefeste kurtulursun inş.

Son düzenleme:
çok duygulandım darklifee cnm yaa daha düne kadar yasadığun mücadele aklıama geldi
tedaviler vs.ve büüyüüükkkk gün allahım ben daha çok basındayım zaman geçmiyor gibi
ama bak sen bugün allahın izni doğum yaptın....

sağlıcakla hep mutlu olun cnm ............

Dark'cım inşallah kolayca doğurur, sağlıkla Ceren kızını kollarına alırsın... Doğum hikayeni ve Ceren'in ilk fotoğraflarını heyecanla bekliyoruz canım. Unutma, yüreğimiz ve dualarımız seninşe olacak...

hayırlı doğumlar.bir hafta sonra da inşallah ben son hazırlıklarımı tamamlıycam.yücerabbim herkese bu duyguyu tattırsın.cereniniz ailenize huzur,uğur ve mutluluk getirsin inşallah.sevgiler

Back
X