>< yarin doğuma gidiyorum ><

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm ay süper ya dualarım seninle ve tüm yarın doğum yapacak olan hamişlerle dediğin gibi çok çabuk geçti zaman anlamadık bile allahım sağlıklı rahat ve ağrısız b,ir doğum yapmanı nasip eder inşallah canım benim

Smhsmh cım canım yarın öğelene doğru olcak doğum inşallah.
Daha olmadı :)

Julicim benide ağlattın war ya ben seni napsam :) Canım benim hepinizi çok seviyorum.Cidden burda çok güzel bağlar kurduk.İnşallah hep devam eder.

Sweter sezaryan olduğu için Sat a göre 38.haftamdayım.
Ama bebek 2 hafta önde gidiyor.Yani ultrasona göre 40. haftada gözüküyor.
Doktor da ikisinin arası olan bi günü tercih ediyorum dedi.Böyle bir tarih verdi bize.

Kızlar hepinize teşekkürler.Çok güzel şeyler yazmışsınız.Çok heyecanlıyım düşünmemeye çalıştım gün boyu.Oyalandım hep.Ama İşte YUSUF YUSUF :DDD

Darkçım allah yardımcın olsun.Senin ve tüm hamişlerin yardımcısı olsun.

Sana hayırlı doğumlar diliyorum.Aylardın Karnında taşıdığın,koruduğun,konuştuğun,beslediğin yavruna artık dokunabileceksin.Koklayabileceksin.Öpebileceksin.
Rabbim herkese yardım etsin.Herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Bu arada hadi doğurda sıra bana gelsin:)a.s
Pazartesi sabahta ben gidiyorum doğuma.Ben de çok heycanlıyım sorma..

Pazartesi de Sedayla senin doğumun olacak demekki.Ay ne güzel.İnşallah senin doğumunda çok sağlıklı bir şekilde geçer canım.Allah kolaylıklar versin.bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmen dileğiyle.Çok öptüm.

yaaa Dark cım bende bugün sandım
hatta şimdi baktım ışığın yanınca ne çabuk netede girdi bu kız dedim

allah ım seni bir sancı ile kurtarır insallah
benimde son 10 gunum kaldı
ve cok heyecanlıyım
yarın senin icin tekrar dönecegim
görusmek uzere
hayırlı geceler

yaaa Dark cım bende bugün sandım
hatta şimdi baktım ışığın yanınca ne çabuk netede girdi bu kız dedim

:DDDDDDD İnanmıyorum ya :))) Pırtlatmıcam heralde doğurcam :DDD
O kadar da çabuk değilim sanırım :))))
Canım ya yarın olcak inşallah ama hemen gelmem imkansız.Bir gece hastanede kalırım.

allah ım seni bir sancı ile kurtarır insallah
benimde son 10 gunum kaldı
ve cok heyecanlıyım
yarın senin icin tekrar dönecegim
görusmek uzere
hayırlı geceler
Sağol canım.
Epidural sezaryan olcak inşallah doğumum.
Allah seni de bir sancıda hayırlısıyla kurtarsın inşallah.Seninde baya az kalmış ne güzel.
Yarın hemen gelemem de pazar günü inşallah uğrar yazarım sizlere.
Sanada hayırlı geceler.

ayyy canım benim yaaaa...çok duygulandım heyecanlandım ,tuhaf duygular içerisindeyim..ne desem bilmem ki ...allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin..için içine sığmıyordur şimdi..bana şaka gibi geliyor herşey rüya gibi..sanırım son gün geldiğinde gerçeklerde dayanıyor kapıya ..kaçış yok ..

hadi bakalım hayırlısıyla git cerenimizle gel ..dualarımız seninle..

darkcım bende bugünü bekliyordum bize hamiş olduğun habeini verdiğin gibi şimdiden doğpum haberini verdin ne mutlu sana Allah kızınla sana sağlıklı uzun ömürler versinnnn....

veet dark başlıgı geç okudum sayfaları tek tek okuyup senın adına bıde ben teşşekkur ettım sımdı hastanedesındır işlemlerın yapılıyordur koca 9 ay ne cabuk gectı demı cerenın alınca butun sıkıntıların gıdecek ve anlıyacaksın buna degdıgını hayırlı dogumlar dlıyorum

allah yardımcın olsun bi avazda doğum yapmayı nasip etsin sağ salim meleğini kucağına alırsın ve kokusunu duyarsın inşallah canımmm hakkınızda hayırlısı darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarımızaaa

Ne güzel bebişini kollarına alacaksın canım. Belkide şuan aldın bile. Tebrik ederim canım. ALLAH analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun.Çok arkadaşımız bebek hasretiyle yanıyor ALLAH onlarada bebiş kısmet etsin..

bence su al almissindir yavrunu kollarina kokulu kokulu opmussundur onu mis gibi cennet kokulu yavrunu
Tebrikler guzelim Allah anali babali buyutmeyi ve vatana millete hayirli ugurlu olsun insallah

a.s.ŞİMDİ KIZIN KOLLARINDA İÇİNDE BÜYÜK MUTLULUK BÜYÜK HUZUR BÜYÜK HERŞEYİN EN BÜYÜĞÜ KOSKOCAMAN YÜREĞİNDE ŞİMDİ:
CANIMIN CANI GELDİ DEYİP BAKAKALCAKSIN ,CERENİNE BU BENİM Mİ DİYECEKSİN ..İNSAN İLK BAŞTA AFALLIYOR NOLDU BEN KİMİNM BU KİM EDASIYLA SANKİ HALA HAMİLEMİŞ GİBİ HALA İÇİNDE DURUYORMUŞ GİBİ CANININ CANI AMA ŞÖYLE BİR EVİNİZE GİDİN EN FAZLA 10 GÜN İÇİNDE BÜTÜN BUNLARIN GERÇEK OLDUĞUNU AĞLAMA SESLERİNDEN ,EMZİRMELERDEN,ALT ALMALRDAN,GELEN MİSFİR AKININDAN ANLAYCAKSIN DÜNYANIN 8.SEKİZİNCİ HARİKASI OLAN ANNELİK SANADA HAYIRLI ,UĞURLU VE CERENİNLE EŞİMNLE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLA OLSUN...(SÜTÜNLE KAL CANIM)::Saruboceq:nazar::emir_bebek::ecrin_bebek:

dark canım arkadaşım ne güzel Allah'a şükür sende bu güzel güne kavuştun
sıra yavaş yavaş bize geliyor değil mi?
şimdi çok mutlu olmalısın ceren yanında mis kokusuyla mışıl mııl uyuyor olmalı
çok güzel bir duygudur eminim ben bunları yazarken bile kendimi zor tutuyorum çok duygulandım
bu güzel duyguyu yaşamak nasıl bir mutluluktur kim bilir
Allah mutluluğunu daim etsin kızın ve eşinle beraber canım
isteyen ve bekleyen herkese de bu duyguyu yaşatsın inşallah

şu anda bebeğin kollarında olmalı canım .. seninle pek konuşmasak da hamile haberini okumuştum ve senin adına sevinmiştim..Rabbim uzun sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin bebeğinle birlikte.. hayırlı evlat olsun inşAllah...Allah mutluluktan ayırmasın .. bol sütlü, huzurlu günler canım.. :)

sevgili dark belkide şu an meleğin kucağında sana ve güzel minik meleğine mutlu sağlıklı huzurlu uzun yıllar diliyorum allah yardımcın olsun sevgilerimle

Back
X