Yarın doğuma giriyorum dualarınızı beklıyorum arkadaslar....

sendomim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
32
1
86
Balıkesir
arkadaslar yarın sabah hastaneye yatıyorum doguma girecegim.sezeryan olacak bebegım asagı ınmedı maaleseff.birazda kilomuzda sıkıntımız var.sağ salim kucagıma alsam rahatlayacagım.dularınızı beklıyorumm:ecrin_bebek:

Allah bir nefeste kurtarsın canım...
yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip eylesin..
nasıl bitecek anlamıcaksın bile.
bi bakmışsın meleğin kollarında...:ecrin_bebek::emir_bebek:

Allah yardımcınız olsun canım.sağsal,im bebeğine kavuşmayı nasip etsin .darısı bizim başımıza inşallah

Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah..stres yapma sakın sakin ol..uyuyup uyanacaksın ve minik meleğin sana gelecek..görür görmez aşık olacaksın ona ve artık hep onu düşüneceksin :) şimdiden geçmiş olsun..

oyyy ne heyecanlı bir gündür.allah kurtarsın canım .bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın inşallah.

Selam herkese,

Insallah kolay olmustur ve her ikiside sag salim kurtulmuslardir...

arkadaşlar 39 haftalık hamileyim nasipse bir oğlum olacak doktorum erken geleceğini söylemişti bebeğim aşağıya inmişti ve sanılarım başladı 10 gündür evde sadece yatıyorum sancı çekiyorum nişan da geldi 3 gün önce gittim acil bir sancıyla hastaneye rahimde açılma yok diye eve geri gönderdiler benim olanlar varsa aranızda bana yardımcı olurmusunuz bide rahim açılması için bir egzersiz hareket falan yapılabiliyomu sanırım erken dediler ama gününü bekleyecek oğlum

Back
X