Doğuma Hazırlık Yarin doguma giriyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah saglikla kucagina almayi ve onlarin o ilk andaki misler gibi kokularini doyasiya koklamayi nasip etdin canim.benimde ikizlerim var 2 yasindalar.ben de sezeryan oldum spinal sezeryandi benim belden uyusturmali.problemsiz gecti dogumum.zaten 1 hafta icinde agri sizi kalmiyor.sen adil sezerysndan sonrasindan kork.zira ikiz bebislerinle bir hayli zor zamanlarin olacak.aslinda hem zor hem cok eglenceli mis kokulu guzel gunler...

İnşaAllah canım,kv var annem var yeteriz insaAllah,kaçıncı hafta dogdu sizin
ikizler küveze girdilermi

35 hafta 5 gunlukken dogdular.10 gun kuvezde kaldilar.ama illaki kalacak diye birsey yok
34 haftalik ikiz dogum yapan arkadasimin ikizleri kalmadi mesela

35 hafta 5 gunlukken dogdular.10 gun kuvezde kaldilar.ama illaki kalacak diye birsey yok
34 haftalik ikiz dogum yapan arkadasimin ikizleri kalmadi mesela

Evet insaAllah kalmaz benimkilerde
direk odadaolurlar bengeldigimde
Kiloları kaçtı?

Ben sezaryen oldum acil ve mecburi idi.. çok iyi geçti çok şükür.. öyle aklımda kalan bi ağrı vs bile olmadı.. iyi düşünün moralli girin öyle de çıkarsınız..

Dikiş yerlerınızdemı acımadı

Ayyy ne tatliiiii masallaahhh
Hic korkmaaa bende normal isterken mecburen epidurl sezeryan olanlardanim.
Korkma anin tadini cikar
Sana tavsiyem uyusuklugun gecince hemen kalk ve yuruyus yap yanindakilerle.
dinlen ve surekli yuru, bolbol sivi tuket hic zorlanmazsin.
Ben hep yurudum hastaneden yuruye yuruye ciktim ve bidaha hic yatmadim
yoksa toparlanman zor olur.
Hepsi gecicek bir bakicaksin aaa kocaman olmuslar

Ödem ve şişiniz yoksa cok buyuk sıkıntı cekmezsiniz.agrı kesici iğne yapıyorlar ztn.sızı aksam dokuz gıbı ayaga kaldırırlar en gec.ne yapın edın yuruyun bol bol.zaten yardımcı olacak ınsanlar varmış.en kötüüsünü düşünmeyın ayaga kaldırışdıktan sonra bol bol yuruyup emzırme çalışmalarına da devam edip tabi:) tez zamanda cıkarsınız inşallh.ben ilk doğumumda bir gece yattım cıktım.sezeryan idi bende şiş ve odem problemı oluyor.şuan yine şiştim:)gaz sancısı olmadıgı surece cok amannnn mahvoldum demezsiniz.baktınız dayanamayacak agrınız var ....kı umarım olmaz agrı pompası denen birşey var ekstra paraya tabi:) onu taktırıyorsunuz canınız cok yanarsa hoppp bı pompa acı hafıflıyor:) canım çok tatlı degıldır ama ben dedıgım gıbı odemlerım zonkluyordu ve agrı pompası taktırdım gercekten acıyı alıyorr.ama dedıgım gıbı benım sezeryandan once odemlerım ve şişim zonklatıyordu benı.yoksa bi gece yattım cıktım.bir haftaya bomba gibi olursunuz o mınıklerın yumuş yumuş ellerı arasında ayaklanırsınız.umarım dırek koynunuza verırler bebeklerınızı...duacınızım m

Allah razı olsun,pek şişim odemim yok çok hafıf,agrı pompası nereye takılıyor

Şiş odem yoksa atlatırsın hmn...damar yolu açık oluyor zaten kelebek iğne takıyorlar sexeryana gırmeden.ordan verıyorlar.ucundada pompa var bastıkca sıze enjekte oluyor.ama dedıgım gibi çok az kullanan duydum.ben bile kısa surede cıkarttım pompayı.zaten ellerım tutmuyordu odemden :)çocugumu tutabılmek için acıyı çekerım dedım.sız bol bol yuruyunnnn.acısada acımasada gaz cıksınkı rahat edın.sıvı alımını aksatmayın.humana stıll tea:)bol hoşaf su .... süttt lazım hemde size iki katı:)

Çok sagolun yardımınız için

Tekmelerı bilmemmi bu ara benımkıde oyle:)ama benım daha varr .bende uyuyamıyorum film fln izle son kıtap oku gercekten zamanının çoğunu alıyor şimdiki çocuklar:)yatarken bıle anne oynayalımmmı derken uyuya kalıyor....

Dogrudur,biz 6 yıldan beri bekliyorız,bakalım şikayet etmiycem insaAllah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…