Doğuma Hazırlık Yarin doguma giriyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hayırlısıyla KUCAĞINA alirsin inşallah. .ilk doğumun normal oldu çok güzeldi. .ikinci doğumu 8 ay önce epidural sezeryandi oğlum biraz iriydi..bol sıvı tükettim uyuşukluk gidince yürüdüm bol bol..ve eve gelir gelmez kızımı yikadim evimi temizledim.kendini bırakmadığın sürece herşey çok rahat ve eğlenceli. .allah bağışlasın şimdiden. .

OhhmasaAllahh:))
Bende bırakmıycam insaAllah benimde kolay olur.

Dogrudur,biz 6 yıldan beri bekliyorız,bakalım şikayet etmiycem insaAllah:)
Valla ben doğmadan şikayet ediyom sanırım ceneme vuruyo yorgunluk:)inşallh senınkıler uyuyan bebeklerden olur aşlh yuzune gulmuş bari tam olsun:)biz uyuyan bebeği bulana kdr denıyeceğiz dıye guluyoruz artık.ilkinde cok yorulduk umıdum karnımdakınde...

OhhmasaAllahh:))
Bende bırakmıycam insaAllah benimde kolay olur.
İnşallah tatlim..Ne sormak istersen bize sorabilirsin yardımcı oluruz korkuların gayet normal heyecanisanda. .her doğumda ayrı heyecanlandım. .allah hayırlı doğumlar nasip etsin..

Amin,benimilk d
İnşallah tatlim..Ne sormak istersen bize sorabilirsin yardımcı oluruz korkuların gayet normal heyecanisanda. .her doğumda ayrı heyecanlandım. .allah hayırlı doğumlar nasip etsin..
Aminn,benimilk dogum normaldi 8saat sancı cektım ıkızbebeklerimi erken dogumla kaybetyım 6.ayına girmişlerdı,buda sezeryan olucsk bakalım

Yarin 9da dogum yapicam insaAllah cok heyecanliyim kizlar,uyku girmiyor gozume.
Allah kurtarsin su gibi akip gecsin insallah.bende alti ay once ikiz dogum yaptim.hic korkma okadar guzelki.ilk once seslerini duydum sonra getirdiler bebislerimi kalkip arkalarindan kosturup gitmek geldi

Herkes öle dıyor:)))
Napıcam bilmem 2 bebişle
Ikiz buyutmek zor amaokadar ze zevkliki.benim bitane daha cocugum var.allah yardimci oluyo allahim iyiki bunlari cift vermisin diyorum.tek bebege gore ikiz cok guzel geldi bana saglikli olsunlarda.sezeryandanda korkuyorum demissin.hic korkma artik dogumlar cok kolaylasti.oyle dayanamayacak bi agri olmuyo.artik birazda olsun anne oluyoruz sonucta

Canım şuan belkide doğumun oldu bile Tatlım allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun..

ayyy maşallahhh bu saatte bebişler çıkmış annede ayılmak üzerededir , rabbim sağlıkla buyutsun

bizede dua et diyecektim ama geç kalmışım

sağlıkla alın kucagınıza vatanına mılletıne aılesıne hayırlı bır evlat olur inşallah

Sorunsuz bir doğum ve sağlıklı,hayırlı evlatlarınız olur inşallah..
Rabbim o günleri görmeyi bizlerede nasip etsin aminn

İnşallah sağlıklıca kavuşmuşsundur bebeğine Allah bütün anne ve anne adaylarının yardımcısı olsun

Ben 42. Haftaya girdiğimde suni sanciyla normal doğum yaptım Allah kurtarsın inşallah ucunuzde sağlıklı bi şekilde çıkarsınız hastaneden

Allah hayirli ugurlu etsinnn bir omur saglikla mutlulukla buyutun bebislerinizi darisida benim gibi butun isteyenlere olsun insallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…