- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.109
- 798
- 37
- Konu Sahibi Gulgonca86
-
Hayırlısıyla KUCAĞINA alirsin inşallah. .ilk doğumun normal oldu çok güzeldi. .ikinci doğumu 8 ay önce epidural sezeryandi oğlum biraz iriydi..bol sıvı tükettim uyuşukluk gidince yürüdüm bol bol..ve eve gelir gelmez kızımı yikadim evimi temizledim.kendini bırakmadığın sürece herşey çok rahat ve eğlenceli. .allah bağışlasın şimdiden. .
Valla ben doğmadan şikayet ediyom sanırım ceneme vuruyo yorgunluk:)inşallh senınkıler uyuyan bebeklerden olur aşlh yuzune gulmuş bari tam olsun:)biz uyuyan bebeği bulana kdr denıyeceğiz dıye guluyoruz artık.ilkinde cok yorulduk umıdum karnımdakınde...Dogrudur,biz 6 yıldan beri bekliyorız,bakalım şikayet etmiycem insaAllah:)
İnşallah tatlim..Ne sormak istersen bize sorabilirsin yardımcı oluruz korkuların gayet normal heyecanisanda. .her doğumda ayrı heyecanlandım. .allah hayırlı doğumlar nasip etsin..OhhmasaAllahh:))
Bende bırakmıycam insaAllah benimde kolay olur.
Aminn,benimilk dogum normaldi 8saat sancı cektım ıkızbebeklerimi erken dogumla kaybetyım 6.ayına girmişlerdı,buda sezeryan olucsk bakalımİnşallah tatlim..Ne sormak istersen bize sorabilirsin yardımcı oluruz korkuların gayet normal heyecanisanda. .her doğumda ayrı heyecanlandım. .allah hayırlı doğumlar nasip etsin..
Sanirim Sezaryen Hiic korkma çok güzel bi duygu . Bnde agrida olmadı siskinlikteEvet ikiz canım,âmin inşAllah ya,sonunda geldi:)
Allah kurtarsin su gibi akip gecsin insallah.bende alti ay once ikiz dogum yaptim.hic korkma okadar guzelki.ilk once seslerini duydum sonra getirdiler bebislerimi kalkip arkalarindan kosturup gitmek geldiYarin 9da dogum yapicam insaAllah cok heyecanliyim kizlar,uyku girmiyor gozume.
Ikiz buyutmek zor amaokadar ze zevkliki.benim bitane daha cocugum var.allah yardimci oluyo allahim iyiki bunlari cift vermisin diyorum.tek bebege gore ikiz cok guzel geldi bana saglikli olsunlarda.sezeryandanda korkuyorum demissin.hic korkma artik dogumlar cok kolaylasti.oyle dayanamayacak bi agri olmuyo.artik birazda olsun anne oluyoruz sonuctaHerkes öle dıyor:)))
Napıcam bilmem 2 bebişle
Hadi hayırlısıYarin 9da dogum yapicam insaAllah cok heyecanliyim kizlar,uyku girmiyor gozume.
aa ikiz mi canım.Evet ikiz canım,âmin inşAllah ya,sonunda geldi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?