Yarın düğünüm var ama ben cok mutsuzum

civcivy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.216
3
116
Diğer
Yarın düğünüm var ama ben cok mutsuzum
Aylardır plan yapıyorum yarın düğünüm var, ama yarın hava yagmurlu, tek hayaim dış mekan fotograf cekimiydi yazı bekleyemedim çünkü şehir dışındayım,ayrıydık, havalar guzelleşti ama bu haftasonu sansıma soguk ve yagmurlu(( ayrılıga daha dayanamıyordum bekleyemedim şimdide en guzelgunum yagmurlu,çamur içindemi kalacagım o guzelim gelinlikle napacagım ben studyo çekimi istemiyordum hiç istemiyordum, nerede çekilebilirim kapalı olarak bilmiyorum((( nolur bi fikir verin((
ben düğünümüzü gecen yaz istemiştim( nişanlım hep oyaladı benide, megerse sözleşmede ocak teslim yazıyomuş, en kötüsüne imza atmış yani, ama inşaat firması gecikti,sözde gecen yaz teslim edeceklerdi, benim yazın en son ise ekim ayında evlenmek istedigimi biliyordu, bu sebeplerden hep kavga ettik,şimdi ev bitti ama teslim almadı daha, tabaklarım çanaklarım hep bi odada bekliyo , ev bitmedigi için eşyalarımızıda gec sipariş verdik, daha bugun yatak odası gelecek, koltuk yemek odası geldi ama, şantiyeden elektrik vercekler,dogalgazı kendi imkanlarımızla açtırdık, şantiye elektriği oldugu için kombi bozuldu, kartı yandı, voltaj düşük, beyaz eşyalarda bozulabilir die, nişanlımın babası giti bi sürü para verip voltajı sabit tutan bişey aldı çok şükür ama nolacak bilmiyorum( binada kimse yok, heşey üst üste geldi( haftaya elektrik gelecek diyolar ama yalan sölüyolar, gecenhaftada gelcek demişlerdi ondan önceki haftada balayına gideceğiz 4 günlüğüne ama sonra dönüşte orda gündüz akşama kadar tek basıma sitede nasıl kalıcam ben( ailemin yanına dönerim, sitede hayat başlayana kadar diyorum ama bu nasıl bişey, çok kötü, herşey cok kötü oldu, nikh gunumuzu almıştık, bitecek ocak ayına demişlerdi en son, ama etmediler,ev stresi beni çok üzdü
herşey üst üste geldi( bi gün kaldı nişalımlada kavgalıyım, şu an nişanlımlardayız annemle babamla.
ben cok mutsuzum ((((((

Son düzenleme:
Ah be canım tek derdin bu olsun.
Havanın güzelleştiği bir gün giyersin gelinliğini yine, takarsın kocanı koluna gider çektirirsin ne olacak.
Şimdiden mutluluklar.

cnm öncelikle mutluluklar diliyorum rabbim daim etsin mutluluğunuzu kuzum yaaa neden buna takıldım olsun stüdyo çekimi yapın ne güzel stüdyo çekimleri var hayatım bunlara takılma ve mutlu ol cnm yaaa nerde yaşadığınızı bilemediğim için bi fikir vermiycemm:26::26:
yeterki mutlu ol dışarı çekimmiş stüdyo çekimmiş bunlar önemli değil hayatım tekrar söylüyorummm mutlulklar cnm

gelinliğimi kiraladım bidaha giyemicem fotografcının studyosu var gercek mekan, ama resimler photoshop gibi, ben daha dogal bi mekan istiyodum, bu da olmadı,
ben düğünümüde gecenyaz istiyodum bi sürü şey oldu evi teslim etmediler, nişanlım megerse ev sözleşmesinde ocak yazıyomuş ona imza atmış bile bile,onlada cok kavga ettim buyuzden( yine bitmedi marta kaldı, ev bitti ama sitede bir ben yaşayacagım haftaya, elektrik şantiyeden verilecek,o sitede yalnız kalamam, geri dönücem evime hep oyaladılar ben cok mutsuzum

hep elektirk gelicek dediler oyaladılar, şimdi yine kesin bu çarşamba gelicek diyolar,
doğalgazı kendi imkanlarımızla açtırdık tanıdık manıdık bi sürü uğraştılar
bari şu hava guzel olsaydı moral olurdu bana(

bende fotoğraflarımı dışarda çektirdim ama düğünümden 1 hafta önce yaptım.sende öyle yapabilirsin düğünden sonra çektirirsin hem daha rahat daha relaks olursun.bu kadar üzülme olmayacak birşey değil

nerde olduğunu bilmediğimiz için alternatifler sunamadık.ama bazı fotoğraf stüdyolarının açık mekanları var bahçeleri falan dışarıya nispeten daha temiz olur öyle bir stüdyo bulabilirsin.

gelinliği satın alıp hava guzel oldugunda dış çekime gitsem,düğünden sonra, bu da nasıl olurki acaba şu an çekim yaptırmasak

cnm düğünüm yarın, ,istanbuldayım

benim fotoğraflarımı çeken fotoğrafçının diğer fotolarına bakmıştım yağmurlu kapalı havada yaptığı çekimlerde vardı.inan çok hoştular.illa çamura girmek zorunda değilsin.azıcık eteklerin kirlenir oda olsun okadar ben bile haziranda yaptım çekimlerimi benim bile gelinliğim kirlendi yanii olacak o kadar.

hatta yağmur yağarsa beyaz bir şemsiye bile kullanabilirsin aksesuar olarak

çok hevesin varsa kırma hevesini dolu dolu yağmazsa sorun olmaz

canım bana fikir verdin, gelinliğimi satın almam lazım,gelinlik bana özel yapıldı, yada düğünden sonra teslim edip havalar iyice güzelleştiğinde orda geri alıp dış çekim o zaman yapabilirim değilmi?

olsun eger içimde kalıcak çok mutsuz olurum diyorsan yazın çektirin örneğin yazın tatile gittiğiniz bir yerde gelinliğini de götürüp orda böyle bir şey yapabilirsiniz. canım bugün senin şu ana kadar ki en mutlu günün olması gerekiyor. ben senin yerinde olsam yerimde duramazdım su an ,kabıma sığmazdım yani. nolur bu yasadıgın güzelliğin kıymetini bil senin yerinde olmak isteyen o kadar çok insan var ki.. (şekil a ben ) inşallah çok mutlu olursnuz tebrik ediyorum şimdiden

öğlen 2,5 ta yagmazsa, durursa dediğin gibi sorun olmaz, nolur bi fikir verin yardım edin

gelinliği satın alıp hava guzel oldugunda dış çekime gitsem,düğünden sonra, bu da nasıl olurki acaba şu an çekim yaptırmasak

gelinligi satin almana gerek oldugunu dusunmuyorum. nikahtan sonra bir hafta filan sende kalmasina musade edebilirler bence, etmeliler de. farzet ki balayina gideceksin gelinlikle, ne yapacaklardi? konus, madem tek hayalin bu, icinde kalmasin, tutun gelinligi biraz daha, cektir resimlerini istedigin gibi. +100-200 lira vermeyi de teklif edersin son care olarak ama bence su anda gelinligin sende kalmasina musade edebilecekleri bir sezon
insallah guzel gecer her sey

canım benım bole seylere kafanı yorup uzulme studyoda cekılen fotoraflarda guzel oluyor yada denıldıgı gıbı zaten cok fazla yagmur yok atıstırıyor emınım yarın hava daha guzel olur kapalı olur ama yagmur yagmaz cnm o yuzden yınede dısarıda cekılebılırsın bence bu guzel anın tadını cıkar

Öncelikle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Düğünün yazın olsa da havanın güzel olacağının garantisi var mı. Benim düğünüm temmuzda olmasına rağmen hava kapalıydı ve yağmur yağmıştı...
Sen mutlu ol da, çekimlerin iç mekan olsun......
Hem hava yağmurlu da olsa dış mekan kullanabilirsin sürekli yağmıyor ki...Bastığın yer çamur olmasın yeter...
İç mekanlarda da forumda görmüştük güzel mekanlar var. Mesela Haydarpaşa Garında çekilmiş çok güzel düğün fotoğrafları vardı...
Ne bileyim mesela korulardaki tesisler vs. içinde çekilebilir.
Anadolu yakasındaysan Mihrabat Korusu var, Fethipaşa korusu var...

Canım benim yaa,üzüldüğün şeye bak.Paniğe kapılmış gelin sendromu :123:

İstanbul'da hava bir açıp bir kapatıyor.Bakarsın çekim yapacağınız saatte güneş açıverir.Hem nikah günü yağmur yağarsa evlilikte bereket olur derler.Kısmet,üzülme.

Bazen hayallerimize fazla saplanıp kalıyoruz.Herşey istediğimiz gibi,kusursuz tıkır tıkır işlesin istiyoruz.Ama biraz esnek olup tadını çıkarmak lazım.Bak bir kere evleniyorsun.En azından gelinlik bir kere giyeceksin.Öyle oldu böyle oldu diyerek gününü zehir etme.

Yağmurda çekilmiş,çok romantik siyah beyaz gelin damat resimleri gördüm.Bu da bir seçenek olabilir.Stüdyoda çekim yapıp dışarıda 1-2 kare alınabilir.

Ev konusunda da iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyeceğim.Elektrik yoksa mum yakarsınız.Isınamıyorsanız birbirinize sokulursunuz.İleride bu günleri gülerek hatırlarsınız.
Ömür boyu mutluluklar dilerim.

Benim bir arkadaşım da bazı sebeplerden dolayı fotoğraf çektirememiş düğününde. Bir sene sonra yıldönümlerinde giymiş bir gelinlik, yaptırmış saçını başını, stressiz, sıkıntısız çektirmiş fotoğraflarını...

keşke guneş açsa gunesi bıraktım,yagmur yagmasa, ölen 1-2 saat yağmasa.
gecen hafta gibi olsaydı keşke
gelinlik kirlensin dediğiniz gibi,
ama herşey aksi gitti, tek bu iyi gitseydi keşke moral olurdu biraz gülerdim bu sıkıntılı gunlerden sonra

ne yapılabileceğiyle ilgili fikrim yok arkadaşım ama senin için bol bol dua edeceğim. yarın İstanbul'da yağmur yağmasın diye.

mutluluklar dilerim bu arada

Son düzenleme:
Endişeleri bırak,pozitif çekim yap
Herşey güzel olacak,herşey yolunda gidiyor,çok güzel bir gün geçireceğim.
Zaten her türlü güzel bir gün olacak.Yeter ki sen sakin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…