cnm düğünüm yarın, ,istanbuldayım
bende fotoğraflarımı dışarda çektirdim ama düğünümden 1 hafta önce yaptım.sende öyle yapabilirsin düğünden sonra çektirirsin hem daha rahat daha relaks olursun.bu kadar üzülme olmayacak birşey değil
nerde olduğunu bilmediğimiz için alternatifler sunamadık.ama bazı fotoğraf stüdyolarının açık mekanları var bahçeleri falan dışarıya nispeten daha temiz olur öyle bir stüdyo bulabilirsin.
Aylardır plan yapıyorum yarın düğünüm var, ama yarın hava yagmurlu, tek hayaim dış mekan fotograf cekimiydiyazı bekleyemedim çünkü şehir dışındayım,ayrıydık, havalar guzelleşti ama bu haftasonu sansıma soguk ve yagmurlu (( ayrılıga daha dayanamıyordum bekleyemedim şimdide en guzelgunum yagmurlu,çamur içindemi kalacagım o guzelim gelinlikle napacagım ben studyo çekimi istemiyordum hiç istemiyordum, nerede çekilebilirim kapalı olarak bilmiyorum ((( nolur bi fikir verin ((
benim fotoğraflarımı çeken fotoğrafçının diğer fotolarına bakmıştım yağmurlu kapalı havada yaptığı çekimlerde vardı.inan çok hoştular.illa çamura girmek zorunda değilsin.azıcık eteklerin kirlenir oda olsun okadar ben bile haziranda yaptım çekimlerimi benim bile gelinliğim kirlendi yanii olacak o kadar.
hatta yağmur yağarsa beyaz bir şemsiye bile kullanabilirsin aksesuar olarak
çok hevesin varsa kırma hevesini dolu dolu yağmazsa sorun olmaz
gelinliği satın alıp hava guzel oldugunda dış çekime gitsem,düğünden sonra, bu da nasıl olurki acabaşu an çekim yaptırmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?