Yarın düğünüm var ama ben cok mutsuzum

Bence "tek bu iyi gitseydi keşke" gibi büyük laflar etme canım. Dualarımıza dikkat etmeliyiz, kabul olduğu dakikalar vardır, denk gelir.
Tek bu iyi gitse, evliliğin kötü gitse, herşey aksi olsa daha mı iyi?
Benim düğünümde ne rezaletler çıktı sana anlatamam...Saatlerce ağladım.
Ama benim sınavım da oymuş demek ki, şimdi çok mutluyum. İyi başlamadı ama iyi devam ediyor.Huzurum olsun yeter ki...
Öyle düşün sen de en güzel gününü kendine zehir etme...

Yağmur yağarsa da şemsiye alırsın, aksesuar olarak kullanırsın...Siyah beyaz çok hoş fotoğraflar çektirirsin dış mekanda. İç mekan fotoların renkli olur...
Yada düğün mü nikah mı yapacaksın bilmiyorum ama, saati elveriyorsa,nikahsa mesela, nikahtan sonra yapım çekimleri, saçının başının bozulmasına, gelinliğin kirlenmesine aldırmadan birçok güzel, doğal poz yakalayabilirsiniz. Sonra da kuru temizlemeye verirsin gelinliği....

Son düzenleme:
yarın yamurlu olursa, gelinlik teslimine 1 nisan demiştik, düğünden sonra balayından dönünce, saçımı yaptırıp giyinip, çekimi güzel bi günde yaptırsam olurmu kızlar gelinlikçiye 1 hafta daha geç götürürm, birşey söylerim bahane

Olur tabi neden olmasın...30/03/2011 ve 01/04/2011 güneşli görünüyor baktım da 15 günlük hava rapouna. Uygunsan o günlerde...
Ayrıca yarın bulutlu ama yağmur görünmüyor...Önümüzdeki 15 gün sadece 26/03 ve 28/03'te yağmur var.

1 nisan cmtesi günü musait oluruz bişekilde, yagmurlu olursa öyle yapayım ozaman ama bi daha saç makyaj yaptırmam gerekir of cok gerginim, yarın yagmur yagmazsa sorun olmaz yine çektiririz otağtepede çekim olacaktı, yagmur yagmazsa sorun olmucak ama , 1 nisanda tekrar saç baş yaptırmak lazım vs

tek derdin bu olsun yahu. havalara hiç belli olmuyor geçen hafta kar kıştı ardından bahar yaşamadık mı? hava açmazsa da dediğin gibi sonra çektirirsiniz. düğünden beklentilerini azaltmazsan hep içinde bişeyler kalır ve bu gününü öyle hatırlarsın. beklentilerini azalt ve keyif almaya bak olur mu? hepimiz isterdik kusursuz bir düğünümüz olsun ama hangimizin oldu ki? önemli olan hayırlı bir evlilik yapmış olman, huzurun, mutluluğun. hayırlı olsun.

evimde elektirik bile yok , binada yok, daha teslim edilmedi((((((
bizim eve şantiyedenverecekler ama site bomboş hep işçiler var hala
herşey cok kötü, annem hayır eve dönme diyor, kaynana git diyor kaynanamın yanında((( çok mutsuzum
o binada tek basıma nasıl otururum ben korkarım
tek derdim hava deil benim(((

yarın ınsallah hava guzel olur ama olmasada sorun etme canım ya sen evlılıgın ılk gunlerının tadını cıkar bunlar cok onemlı seyler degıl

bizim daireye verecekler elektrik ama site bomboş tüm gün napacagım orda,o işe gidecek akşamın7 sine kadar ben napıcam
şu havabarigüzelolsa bi moral olurdu bu kDAR SIKINTI İÇİNDE

oyyy kıyamam ben sana yaaa canım üzüldüğün şeye bak dediğin gibi yaparsın gelinlikçiye geç götürürsün bır hafta havaların guzel oldugu bır gun dısarda cekılırsın oyyyy derde bak yaaaa

tek derdin bu olsun canım ya boşver

Eşin gidince yatıp öğlene kadar uyursun.Sonra kalkıp kocacığına,evinizde ilk yemeğinizi hazırlarsın.Yemek yapmayı yeni öğreniyorsan epey zamanını alır.Sonra mutfağı eski haline getirmek,kendin süslenip hazırlanmak,masayı süslemek derken zaman geçer.Arada düzenini beğenmediğin dolapları değiştirirsin.

bizim daireye verecekler elektrik ama site bomboş tüm gün napacagım orda,o işe gidecek akşamın7 sine kadar ben napıcam
şu havabarigüzelolsa bi moral olurdu bu kDAR SIKINTI İÇİNDE

Allah Allah o kadar kadın ne yapıyor akşama kadar evde yalnız? eve elektrik vereceklermiş işte, doğalgazı, suyu da bağlı. evi yerleştirme işleri olur daha hem dünya kadar iş çıkar. evine oturmak için sitenin dolmasını mı bekleyeceksin, bu nası bi mantık anlayamadım.

Merhaba canım, öncelikle mutluluklar dilerim. Bu mutlu gününde bu kadar üzüntü ve strese girme . Aksilikler böyle zamanlarda daha çok çıkar. Oturacağınız evinizin halen inşaat halinde olmasına takılma, fazla zaman geçmeden komşuların çoğalır. Eşin işe gidince teminli olursun, dikkat edersin yeter. Ev işleri, yerleştirmeyle uğraşırsın, akşam olmuş olur.

Fotoğraf çekimine gelince, arkadaşların dediği gibi olmadı, havanın güneşli olduğu bir günde resim çekinirsiniz olur biter

gelinliği satın alıp hava guzel oldugunda dış çekime gitsem,düğünden sonra, bu da nasıl olurki acaba şu an çekim yaptırmasak

bence bugün çekimini yaptırmazsan sonrasında pişman olabilirsin...düğün gününü heyecanı,mutluluğu herşey yarın yüzüne yansıyacak....bu anı ölümsezliştirmelisinn..
şimdiden mutluluklar dilerimm

mutluluklar dilerim tebrik ediyorum öncelikle.

ama bana bu tür aksiliklere takılıp en özel gününüzü huzursuzlukla mutsuzlukla geçirme çabanız

anlamsız geldi...

Özel günlerde herzaman küçük ya da büyük aksilikler çıkar hepimizin başından geçti...

O bakımdan kendinizi daha fazla mutsuzluğa sürüklemeyin,mutluluk çıkarmayı ve mutlu olmayı bilin...

ayrıca hala online görüyorum sizi,yoğun olduğunuz bir gün değil mi bugün?

Ya da nebileyim ben sabahın köründe evden cıkıp akşama kadar zor yetişmiştim ondan garipsedim.

bende sana tavsiye bu küçük şeylere kafanı takma evlenınce öyle sorunlar oluyorki bunlar çok komik geliyor...................hayat çok kısa düğününün tadını çıkar bu anın tekrarı yok.............

browni kaçırdın kızı bak
yarın düğünü varsa bugün kınası olması gerek değil mi? benimde hiç nette takılacak vaktim olmamıştı.

oncelıkle hayırlı olsun rahmı koc muzesıne gıdıp orda cektırebılırsınız
benım resımlerıme bakabılırsın ornek olarak

Bak benden sana bir teselli:
1999 da düğünüm vardi Avcilarda deniz manzarali nefis bir ev tuttuk ve benim ceyizlerim davullu zurnali bizim evden gidecekti.Bazi esyalarimizi alip eve yerlestirmistik.Bir gun sonra korkunc marmara deppremi oldu evden canimizi zor kurtardik.Ev yikildi.düğünümu aylar sonrasina erteledik.düğünümu yaptigimizda sade bir yemek ve hafif bir muzik.üzüntüden ne studyo fotografi, ne dügün pppastasi,ne kamera cekimi aklimiza geldi.Herseyi evvelinden planladik ama planlar üstü bir planin varligini tahmin edemedik.Evlendigimde artci depremler devam etti.Evimdeki esyalara baktikca depremde yikilan evlerdeki enkazdaki paramparca hayatlari dusunuyor sevdiklerimin bir gece daha benimle vefat etmeden kaldiklari icin Allaha sükrediyordum.Karmasik,beton binalardan yasamaktansa; sade bir cadirda yasamak bana daha cok emniyet duygusu veriyordu.Sevgilerimle...

bu kadar endişelenme...yağmur yağması daha romantik fotoğrafların çekilmesine bile sebep olabilir...sen düğün sonrasında güzel bi havada gelinlik giyip saçını başını yaptırsan ve fotoğraf çektirsen de o günün atmosferi gibi olmaz ki hiçbişey yapay yapmacık olur...bence yarın hava ne olursa olsun çektir fotoğraflarını...ve anın tadını çıkar canım...pozitif düşün pozitif olsun herşey...şimdiden mutluluklar...

onemli olan mutlu olman kardesim.. resimlerini nerde cektirdigin deil. bosver nasil ve nerde cekinmek hayirliysa oyle olsun..o anlari iyi degerlendirmeye bak en pozitif halinle, bu onemli... cok cok mutlu olmani dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…