keşke guneş açsa gunesi bıraktım,yagmur yagmasa, ölen 1-2 saat yağmasa.
gecen hafta gibi olsaydı keşke
gelinlik kirlensin dediğiniz gibi,
ama herşey aksi gitti, tek bu iyi gitseydi keşkemoral olurdu biraz gülerdim bu sıkıntılı gunlerden sonra
yarın yamurlu olursa, gelinlik teslimine 1 nisan demiştik, düğünden sonra balayından dönünce, saçımı yaptırıp giyinip, çekimi güzel bi günde yaptırsam olurmu kızlargelinlikçiye 1 hafta daha geç götürürm, birşey söylerim bahane
bizim daireye verecekler elektrik ama site bomboş tüm gün napacagım orda,o işe gidecek akşamın7 sine kadar ben napıcam
şu havabarigüzelolsa bi moral olurdu bu kDAR SIKINTI İÇİNDE
gelinliği satın alıp hava guzel oldugunda dış çekime gitsem,düğünden sonra, bu da nasıl olurki acabaşu an çekim yaptırmasak
mutluluklar dilerim tebrik ediyorum öncelikle.
ama bana bu tür aksiliklere takılıp en özel gününüzü huzursuzlukla mutsuzlukla geçirme çabanız
anlamsız geldi...
Özel günlerde herzaman küçük ya da büyük aksilikler çıkar hepimizin başından geçti...
O bakımdan kendinizi daha fazla mutsuzluğa sürüklemeyin,mutluluk çıkarmayı ve mutlu olmayı bilin...
ayrıca hala online görüyorum sizi,yoğun olduğunuz bir gün değil mi bugün?
Ya da nebileyim ben sabahın köründe evden cıkıp akşama kadar zor yetişmiştim ondan garipsedim.
Aylardır plan yapıyorum yarın düğünüm var, ama yarın hava yagmurlu, tek hayaim dış mekan fotograf cekimiydiyazı bekleyemedim çünkü şehir dışındayım,ayrıydık, havalar guzelleşti ama bu haftasonu sansıma soguk ve yagmurlu (( ayrılıga daha dayanamıyordum bekleyemedim şimdide en guzelgunum yagmurlu,çamur içindemi kalacagım o guzelim gelinlikle napacagım ben studyo çekimi istemiyordum hiç istemiyordum, nerede çekilebilirim kapalı olarak bilmiyorum ((( nolur bi fikir verin ((
yarın yamurlu olursa, gelinlik teslimine 1 nisan demiştik, düğünden sonra balayından dönünce, saçımı yaptırıp giyinip, çekimi güzel bi günde yaptırsam olurmu kızlargelinlikçiye 1 hafta daha geç götürürm, birşey söylerim bahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?