Yarın düğünüm var ama ben cok mutsuzum

bende arkadaşlara katılıyorum
yağsın yağmur ne güzel hem romantik olur çekimler surlara gidin
ama evde elektirk falan yok diyosunuz herşey üst üstte gelmiş buna canınız sıklımış ama
bugünün tadını çıkarın bencede bi daha aynı günü yaşamıcaksınız

yarın düğün var bugün kına geceniz yokmu??

Resimleri düğünden sonra yada önce çektrmek bana hep yapay gelir.Önemli olan o gündür ve o gündeki surat ifadeleriniz ve mimiklerinizdir..

Ayrıca dış mekan çekimi içinde siz yağmurlu bi havada ewlenirseniz ama resimleri güneşli bi havada çeKtirseniz ne anlamı kalırki.

Hem sonrada belki eşinizi bunun için ikna edemeyebilirsiniz.Ewlendikten sonra erkekler bu konulara daha az önem verirler çünkü.

browni kaçırdın kızı bak
yarın düğünü varsa bugün kınası olması gerek değil mi? benimde hiç nette takılacak vaktim olmamıştı.

sanırım eveet

evet muhtemelen bugün kına gecesi vardır (Yani en azından geneli bir gün önce olur benimde öyleydi)

bende ondan garipsedim o ne telaşlı yoğun iki gündü canım çıkmıştı:97:

sabahın köründen akşama kadar koşturmaca,bırak nete girmeye telde konuşacak vaktim bile yoktu

Son düzenleme:
bizim mahallede de dugun avr sımdı msjını ılk okudugumda mahalledekı dugune de uzulmustum hava kötü dıye ,suan hava cok guzel cıvıl cıvıl

Allah mutlu etsin inş..
Bende evli bir bayan olarak sizin duygularınızı anlayabiliyorum
Herşeyin en önemlisi anı ölümsüzleştirmek adına resim olayının üstüne daha bi titriyorsunuz.
Fakat mutsuz olmak için önemli bir neden değil bu..
Eşiniz ve sizin sevginiz herşeyin üstesinden gelmeli düğün günü.
Giydiğiniz gelinlik etrafa yaydığınız pozitif enerji
Kaliteli bir studyo çekimindede yakalayabilirsiniz güzellikleri bu sebeplerle
Ne yağmur ne çamur engel olamaz mutluluğunuza.
Bende evlendim ve studyo çekimydi..
En kaliteli yerlerden bir yer seçmiştik o günü
İnanır mısın gülüşümüzle ışığımızla arka fonun farkına bile varmıyoruz resimlere bakarken.

Problem edilecek birşey değilki bence havanın güzel olduğu başka bir gün çekin resimi hem düğün günün stresi koşuşturmacası yorgunluğu yansımaz fotoğraflara.Bir çok kişide düğün gününden sonraki zamanlarda yapıyor çekimleri tekrar gelinliklerini giyip rahat rahat çekiniyorlar fotoğraflarını

valla bugün çarşıdayken güneş çıkınca aklıma bu topik geldi o kadar yer etmiş kafamda sanırım
Ama Manisa bugün saat 3'den sonra baya sıcak ve güneşliydi. inşallah sizinde herşey gönlünüze göre olur.
amaaan bunca şeyi düşünmekten o en mutlu günler hep bi gölgede kalma korkusuyla gelip geçiyor.

teşekkür ederim cevaplarınız ve moral verdiğiniz için
bugun artık havnın durumuna göre ya dışarıda yada içerde çekineceğiz:)
yogun bigün bugun başladı, düğünüm bugun,
kına yapmadık biz kızlar o yuzden dün yazabildim,
bugunde kalktım erkenden, birazdan cıkıcaz öpüyorum hepinizi dualarınız benimle olsun

heyecan var , bi tuhaf hissediyorum kızlar:)
tekrar tekrar teşekkür ederim,

heyecan var , bi tuhaf hissediyorum kızlar:)
tekrar tekrar teşekkür ederim,

Ne güzeell yaaa MaaşAllahh , yağmuru dert etme.. Sevdiğinle bir ömür berabersin artık.. Bunun mutluluğu yeter.. Allah mesut etsin inşAllah.. Mutluluklarr diliyorum canım

ay bende heyecan yaptım iyi mi

acaba neoldu merak ettim...

şimdi eğleniyordur ve inşallah herşey istediğin gibi olmustur ve suanda cok mutlusundur

tebrıkler arkadasım cok mutlu ol inşallah

Çooookk mutlu olun inşAllahhhh.. Ne güzel yaaa.. Oyyyy oyyyy... MaaşAllah, darısı bizlerin başına inşAllah

Çiçeği burnunda gelin??
Bir günlük gelinsiniz konu sahibi:)
Bütün herşey istediğin güzellikte ve heyecanda geçmiştir umarız.
Çok mutlu ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…