Düğün Yarın evlenecek olsanız gelin arabasına ne yazdırırdınız ? :)

pazar günü düğünüm var ve bunu hiç düşünmedim iyi ki başlığı gördüm :)

Benım Kocam dugunumde bana suprız yapmıstı
MELEGII ALDIMCENNETE GIDIYORUM yazdırmıstı herkez cok begendııı :) bende cok begendımm

ben yazdıramadım içimde kaldı üzülme annesi kızın kalbimin bitanesi yazdırcaktık kısmet olmadı

baska bi site de görmüştüm arabanın resmini koymuslar aynen şöyle yazıyor ;

Allah ayırmadıkça kullara o şansı vermiyoruz

ben şahsen bayıldım tam duruma uygun cuk diye oturcak ben böyle yazmayı düsünüyorum =))

benim nişanlım tutturdu AŞKINA EŞKİYA yazalım nooolur diye tabi ki naaayır nolamaz
AŞKINA EŞKİYA mı

Benım Kocam dugunumde bana suprız yapmıstı
MELEGII ALDIMCENNETE GIDIYORUM yazdırmıstı herkez cok begendııı :) bende cok begendımm

Eşiniz çok güzel bir süpriz yapmış gerçekten çok anlamlı bir yazı

esoyagmur
dünya O'ydu O'da benim oldu :))

ben de biraz araştırdım en beğendiğim yazı bu oldu daha yaratıcı bişiler bulamazsam bunu yazdırıcaz.

Ben abartı ve gereksiz şeyleri sevmem ve bu yazılar bana fazla geliyor daha sade seyler düşünen yokmu?

Son düzenleme:
Ben daha marjinal olarak kendi kafama uygun olanı buldum. Just married yazdırmayı düşünüyorum 'Yeni evli'

benimkine herkez bayılmıştı..hele gelin almaya gelirken bide salona giderken yoldaki herkez yazıyı okuyormuş çok beğenmişler...hele gelin arabası bizim mahalledeyken balkonda camda herkezin dilindeydi bizim yazı ...yazıyorum....
"VE AŞK EVLİLİĞİN ELLERİNDEN TUTTU.....
................M@H

meleğimi aldım cennete gidiyorum çok güzelmiş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…