Çok teşekkür ederim. cidden mi ama çok sabırsızlanıyorum belki üzülücem ama daha fazla dayanamadımEn gerçek sonucu 8 gün gecikince verir demişti jinekoloğum. Hayırlısı olsun inşallah. Umarım hamilesinizdir.
Çok teşekkür ederim. cidden mi ama çok sabırsızlanıyorum belki üzülücem ama daha fazla dayanamadım
Öyle yapıcam artık yarın bi umut tahlil yapcam çıkmazsa adeti bekliycem. O da 9/10 martta olacak çok ileri bi tarih değilEvet özellikle sormuştum. 2 doktorumda aynı şeyi söyledi. Yarın negatif sonuç alırsanız adet gecikince tekrarlayın.
Hadi yaaa aynen şimdi düşününce çok stresli bişey ya napcam benBenim 5-6 gün önce kanda 4.75 çıkmıştı dr hamile değilsin hiç umutlanma demişti... Ertesi gün 11 sonra 35 e yükseldi. Adet günümde ise 118 olmuştu. Keşke adet günümü bekleseymişim demiştim test için çünkü o bir hafta yükseldi mi yükselecek mi diye çok stres olmuştum. Umarım istediğiniz gibi olur her şey
Yo tedavi olmadık ikinci defa Bebek deniyoruz ilkinde düşük yaşamıştım şimdi bi daha olacak mı heyecanındayım onun için bi an önce öğrenmek ve eşime sürpriz yapmak istiyorum.Bir tedavi vs mi oldunuz yani beklenen adetten 5-6 gün önce test yapmak neden içinize düştü
Bu stres Bebek sürecinde sizi üzer
Hayırlısı olsun deyip beklemek daha iyi olabilir
Umarım istediğiniz sonucu alırsınız ama sonuç istediğiniz gibi değilse de üzülmeyin çok da düşünmeden rutin ilişkiye devam edin
Ay çok teşekkür ederim inşallah öyledir :)Ben bekledim valla 10 gun zaten hissetmistimde adet olacagim vakit adet agrisi gibi agrim vardi.icime dogdu siz hamilesiniz
Bence kan için bekleyin çok merak ediyorsanız evde idrar testi yapın kan verince insanın beklentisi büyüyor saatler geçmiyor falan sonra negatif olursa baya kötü oluyor. İdrar testinde ikinci çizgi görürseniz kan verirsinizHadi yaaa aynen şimdi düşününce çok stresli bişey ya napcam ben
O zaman yarın muayeneden önce bi test alıp yapayım negatifse hiç canımı acıtmıyım boşuna di miBence kan için bekleyin çok merak ediyorsanız evde idrar testi yapın kan verince insanın beklentisi büyüyor saatler geçmiyor falan sonra negatif olursa baya kötü oluyor. İdrar testinde ikinci çizgi görürseniz kan verirsiniz
Canim insalah hamilesindir ama bencede yipranmamak icin en azindan adet gününü bekle simdi kan vercen düsük deger cikarsa ki umarim cikmaz bu seferde 2 kati arttimi artacak mi diye iki günde bir kan verip durucan bu insani cok yoruyo bebegin tutunacagi varsa bile etkilenebilirsin yaşadığım icin sölüyorum...O zaman yarın muayeneden önce bi test alıp yapayım negatifse hiç canımı acıtmıyım boşuna di mi
O zaman yarın muayeneden önce bi test alıp yapayım negatifse hiç canımı acıtmıyım boşuna di mi
Evde bi çamaşır suyu testi yap çıkıyor gercektenAdetime daha var ama doktordan ancak randevu aldım yarın gidip kanda gebelik testi yapıcam çok heyecanlıyım ve tedirginim dua edin lütfenn
Bence oyle yapO zaman yarın muayeneden önce bi test alıp yapayım negatifse hiç canımı acıtmıyım boşuna di mi
Hic duymamistim daha nelerEvde bi çamaşır suyu testi yap çıkıyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?