- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
Kese görülmesi olarak demiş olabilir mi ?En gerçek sonucu 8 gün gecikince verir demişti jinekoloğum. Hayırlısı olsun inşallah. Umarım hamilesinizdir.
Hic duymamistim daha neler[/WHO
Ace çamaşır suyundan biraz bardağa koy
Onun kadar da çiş yap başka bardağa koy
Sonra cisi çamaşır suyunun üstüne dok eğer bardak köpük olur tasarsa hamilesin demektir
Ay kıyamammmmm kesinlikle çok sinir bozucu bi durum doktorlar bazen böyle kırıcı oluyor maalesefYani ben de çok kan testi yaptırıp negatif sonuç aldım üzücü oluyordu. Üzülecekseniz yaptırmasına. Çünkü erken yaptırıyorsunuz olsa bile negatif çıkma ihtimali var. Ben en son idrar testinde silik çizgi görünce kan testi yaptırmıştım onda bile dr umutlanma fln dedi sinir bozucu bir durum oldu. Oysa hamileymişim.
Adetime 4 gün var bu ay bebiş için girişimlerde bulunduğumuz için olma ihtimalinden yola çıkarak öyle bi düşünce içerisindeyim :)Kese görülmesi olarak demiş olabilir mi ?
Hamileliğimi öğrendiğimde değer 800 küsürdü ve tam adet günümde yapıldı test.
Değerin 2 güne bir 2 katına çıktığı söylendiğine göre 1 hafta kala bile kanda çıkma ihtimali var. Normal bir döllenme ise.
Ama kese görünmesi yada kalp atışı için değerin 3000 lere çıkmış olması gerek diye hatırlıyorum.
Konu sahibine gelince adetinize çok varsa hamile olduğunuz düşüncesi nasıl var anlayamadım :)
İnşallah :)Bebiş yoldadır umarım
Teşekkür ederim kan tahlilinden vazgeçtim bu denli yıpratıcı olabileceğini hiç düşünmemiştimCanim insalah hamilesindir ama bencede yipranmamak icin en azindan adet gününü bekle simdi kan vercen düsük deger cikarsa ki umarim cikmaz bu seferde 2 kati arttimi artacak mi diye iki günde bir kan verip durucan bu insani cok yoruyo bebegin tutunacagi varsa bile etkilenebilirsin yaşadığım icin sölüyorum...
Ama insalah hersey yolundadir
Çamaşır suyu mu o Nasıl bişeyEvde bi çamaşır suyu testi yap çıkıyor gercekten
Aynen öyle yapıcamBence oyle yap
4 gün varsa kan testi yaptırım geç döllenme gibi bir durum yoksa eğer çıkacaktır. İdrar testleri 50 üstü değeri gösteriyor sanırım sadece kan daha garanti :) gönlünüze göre olur umarım.Adetime 4 gün var bu ay bebiş için girişimlerde bulunduğumuz için olma ihtimalinden yola çıkarak öyle bi düşünce içerisindeyim :)
Kese görülmesi olarak demiş olabilir mi ?
Hamileliğimi öğrendiğimde değer 800 küsürdü ve tam adet günümde yapıldı test.
Değerin 2 güne bir 2 katına çıktığı söylendiğine göre 1 hafta kala bile kanda çıkma ihtimali var. Normal bir döllenme ise.
Ama kese görünmesi yada kalp atışı için değerin 3000 lere çıkmış olması gerek diye hatırlıyorum.
Konu sahibine gelince adetinize çok varsa hamile olduğunuz düşüncesi nasıl var anlayamadım :)
12Kaçıncı günde çıkmıştı peki
Yok doktor tahlil yaptırmadı daha adetin gecikmemiş gerek yok bakmaya dedi ultrasonda baktı tabi bişey göremediBu yüzden ikincide bayağı bekledim gittim en iyisi yoksa takıyorsun. Senin sonuç çıktı mi
İnşallah inşallah :) çok teşekkür ederimHaydi hayırlısı allahım dualarınızı kabul etsin inşallah sonucu bende merak ediyorum şimdi inşallah hamilesindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?