Yarın gebelik testi yapıcam çok heyecanlıyımmmmm

En gerçek sonucu 8 gün gecikince verir demişti jinekoloğum. Hayırlısı olsun inşallah. Umarım hamilesinizdir.
Kese görülmesi olarak demiş olabilir mi ?
Hamileliğimi öğrendiğimde değer 800 küsürdü ve tam adet günümde yapıldı test.
Değerin 2 güne bir 2 katına çıktığı söylendiğine göre 1 hafta kala bile kanda çıkma ihtimali var. Normal bir döllenme ise.
Ama kese görünmesi yada kalp atışı için değerin 3000 lere çıkmış olması gerek diye hatırlıyorum.

Konu sahibine gelince adetinize çok varsa hamile olduğunuz düşüncesi nasıl var anlayamadım :)

Ay kıyamammmmm kesinlikle çok sinir bozucu bi durum doktorlar bazen böyle kırıcı oluyor maalesef

Adetime 4 gün var bu ay bebiş için girişimlerde bulunduğumuz için olma ihtimalinden yola çıkarak öyle bi düşünce içerisindeyim :)

Teşekkür ederim kan tahlilinden vazgeçtim bu denli yıpratıcı olabileceğini hiç düşünmemiştim

Adetime 4 gün var bu ay bebiş için girişimlerde bulunduğumuz için olma ihtimalinden yola çıkarak öyle bi düşünce içerisindeyim :)
4 gün varsa kan testi yaptırım geç döllenme gibi bir durum yoksa eğer çıkacaktır. İdrar testleri 50 üstü değeri gösteriyor sanırım sadece kan daha garanti :) gönlünüze göre olur umarım.

Kese vajinal muayenede 4,5 5 karından 6. haftada belli olur. Adet gecikmesinde kesin ve net sonuç için söyledi.

Evet hatta hastaydım antibiyotik yazmıştı dr ben güvenmedim bekledim öyle çıktı.

Bu yüzden ikincide bayağı bekledim gittim en iyisi yoksa takıyorsun. Senin sonuç çıktı mi

Bu yüzden ikincide bayağı bekledim gittim en iyisi yoksa takıyorsun. Senin sonuç çıktı mi
Yok doktor tahlil yaptırmadı daha adetin gecikmemiş gerek yok bakmaya dedi ultrasonda baktı tabi bişey göremedi

Doktoruma sordum 3 gün sonra test yaptırabilirsin dedi. Zaten adet günüm gelmiş olacak perşembe günü yaparım artık

Haydi hayırlısı allahım dualarınızı kabul etsin inşallah sonucu bende merak ediyorum şimdi inşallah hamilesindir.

Canım ben eşimle kendiminkini denedim.İlk eşime koydum bayabi köpürdü, kendiminkini yaptım ve benimkide köpürdü çok yavaşca sönmeye başladı üzerinde köpük kaldı yinede , eşiminkinde köpük kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…