Ah canim benim seni cok iyi anliyorumama bir senen kalmis disini skmalisin!
Bende o kadar yoruldum ki suan nasil okula gidicem diye düsünüyorum
sagol canım benim inan içimde Sıkıntılar tükenmiyor sadece bu yeni ortam Yüzünden ve bu yılı çok iyi değerlendirmek istiyorum derslerime yoğunlaşarak ama ortama nasıl alışacam bilmiyorum benden 4 5 YAŞ küçük olacaklar büyük ihtimalAh canim benim seni cok iyi anliyorumama bir senen kalmis disini skmalisin!
Bende o kadar yoruldum ki suan nasil okula gidicem diye düsünüyorum
kızlar ben bu yıl üniversite son Sınıfa geçtim.bazi nedenlerden dolayı yarın gidecem daha yani evimden ayrılıyorum.Ama sanki daha ilk Yıldaymışım gibi sürekli ağlama modundayım ve gitmek istemiyorum.ve yarın gidince yeni bir ortamda kalacak yurt ve odalar 4 Kişilik ve giden Arkadaşlarım daha alışamadıklarını ve oda arkadaşlarından memnun değiller.Ve odalara 3 tane 1. Sınıf ve 1 tane 4. Sınıf koymuşlar.canım o kadar çok sıkılıyorki artık hiç uyuyamıyorum .ne yapayım kızlar benim durumumda olan oldumu hiç? Son Senem güya ama ben ilk senemde Bila daha rahattım:-(
Inşallah canım öyle düşünmeye çalışıyorum dualarınızda beni unutmayın..olumsuz düşünmemeye çalışın, belki umduğunuzdan daha iyi olur her şey.
ben de ailemden kopup okula gidecekken çok üzgün olurdum ama gittikten sonra da ordan ayrılması zor gelirdi.
alışmakla ilgili sanırım, malum uzun bir tatilin ardından gidecek olmak zor olur muhakkak ama son 1 yılınız kalmış, okulunuz bittiğinde bu günleri çok özliyceksiniz bunu düşünün tadını çıkarın.
kızlar ben bu yıl üniversite son Sınıfa geçtim.bazi nedenlerden dolayı yarın gidecem daha yani evimden ayrılıyorum.Ama sanki daha ilk Yıldaymışım gibi sürekli ağlama modundayım ve gitmek istemiyorum.ve yarın gidince yeni bir ortamda kalacak yurt ve odalar 4 Kişilik ve giden Arkadaşlarım daha alışamadıklarını ve oda arkadaşlarından memnun değiller.Ve odalara 3 tane 1. Sınıf ve 1 tane 4. Sınıf koymuşlar.canım o kadar çok sıkılıyorki artık hiç uyuyamıyorum .ne yapayım kızlar benim durumumda olan oldumu hiç? Son Senem güya ama ben ilk senemde Bila daha rahattım:-(
İnşallah Dediğin gibi olur herşey canım benim...herkesin beğenip beğenmeme mutlu mutsuz oldukları durumlar değişkendir..
belki sen çok mutlu olacaksın. aynı oda da olduğun 1. sınıf birisi belki hayatımın en değerli arkadaşı olacak kim bilir.. şimdiden dert etmek yersiz.. hatırlıyorum da bizim odamıza da yeni birini vermişlerdi. 7 yıl oldu bitireli hayatımda gördüğüm en mükemmel insan diyebilirim ona nerdeyse.. akışına bırak..
sagol canım benim inan içimde Sıkıntılar tükenmiyor sadece bu yeni ortam Yüzünden ve bu yılı çok iyi değerlendirmek istiyorum derslerime yoğunlaşarak ama ortama nasıl alışacam bilmiyorum benden 4 5 YAŞ küçük olacaklar büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?