yarin icin bu menü nasil sizce??

birgxuxl38

biricigim benim
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
1.423
7
116
38
Almanya
yarin 2 aile gelecekler menüde

mercimek corbasi

firinda patatesli köfte

pirinc pilavi

yogurtlu olarakda manti

acili ezme

salata

karpuz icecekler

sizce sarmada sarsammi yeterlimi baska ne yapabilirim???

Hem pilav,hem sarma...İkisinde de pirinç var...Sarmayı tercih edeceksen pilavdan vazgeç bence...

Hem sarma ,hem mantı...İkisinden birini tercih et...

ozaman en güzeli sarma yapmamak zaten mantiyi felan az yapip ortaya koymak istiyorum az yapip ama cesit cok olsun istiyorum

Bir alternatif te benden gelsin...:) Belki yarına değil ama başka zaman için gider sanırım...

Kendimce ekmek pizzası yapıyorum...

Ekmeklerin üzerine incecik salça sürüyorum..Üzerlerine yumurta sarısı...Daha sonra halka halka kestiğim biberleri,sucuk,sosis,mantar vs koyuyorum..En üste de kaşar peyniri...Fırında peynirler eriyinceye dek tutuyorum..Üstleri de hafif kızarınca alıyorum fırından...Pizzadan farkı olmuyor lezzet açısından :)

Son düzenleme:
Bir alternatif te benden gelsin...:) Belki yarına değil ama başka zaman için gider sanırım...

Kendimce ekmek pizzası yapıyorum...

Ekmeklerin üzerine incecik salça sürüyorum..Üzerlerine yumurta sarısı...Daha sonra halka halka kestiğim biberleri,sucuk,sosis,mantar vs koyuyorum..En üste de kaşar peyniri...Fırında peynirler eriyinceye dek tutuyorum..Üstleri de hafif kızarınca alıyorum fırından...Pizzadan farkı olmuyor lezzet açısından :)

bende biraz daha degisigini yapiyorum bizim burda pismemis kücük ekmeler oluyor onun üzerine hafif salca sürüyorum üzerine thunfisch sonra peynir cok güzel oluyor senin dedigini benim kaynanam cok yapar tadi cok güzel simdi olsada yesek:)

mantıyı menüden çıkar bence çünkü pilav patates arkasından birde hamur işi ağır olabilir.
onun yerine mücver yapabilirsin onuda yoğutlu servis yaparsın...

evet ama genelde manti masada kalıyor ertesi günede yenilmediği için çöpe:50:
ondan demiştim....

oda doğru biz bugün yemekteydik inanki çorba bi çeşit sulu yemek arkasından pilav bile zorla yeniliyo ev sahibi çeşit yapmak istiyo ama misafir yiyemio mantıyı çıkarabilirsin gerçekten bu arada tatlı yokmu :) hehe sanki ben gelicem

bence sarma sarmayın, mantı yerine dilediğiniz bir börek yapın (yenmesse sonra yersiniz), yoğurduda cacık olarak kullanın dicem ama içecekleriniz varmış. onun için madem acılı ezme falan yapacaksınız yoğurttanda haydari yapın derim ben.

Back
X