- 26 Mart 2022
- 221
- 92
- 48
- 38
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
-
Çok haklisiniz heycandan saçma sapan davranmam umarimÖzgüveniniz mutlaka yüksek olmalı fiziğe tabiiide bakılıyor ama konuşmanız hal ve tavrınız duruşunuz onu etkilemeli sizde onda bunlara bakın diğer konu bakımla hal oluyor
Gördü ama çok az ve sağlıklı olmayan bir görüşmeydi donup durdu goruntu vsFiltre kullanmak dolandırıcılığa giriyoro sizi görmedi mi görüntülü görüşmede . Bence rahat olun önemli oşan dış görünüş değil insanın aurası. KİMLER KİMLERLE BİRLİKE görüyoruz
Bilerek internet çekmeyen yere gitmedin inşallahGördü ama çok az ve sağlıklı olmayan bir görüşmeydi donup durdu goruntu vs
Dert değil ama paylaşmak istedim.İnstg.da bir habere yaptığımdan yorumdan dolayı tanıştık beyefendiyle.Aynı şehirde ve yakınmışiz.Güzel bir etkileşim oldu.Görüntülü aramada gördüm kendisini çok az.Resimlerimizi gördük vs..Bulunduğumuz şehrin belediyesinde görevliymiş.Öğlen molasında yarın kahve içmeye davet etti beni.Açıkcası canlı şekilde beğenmemesinden dolayı bir korku girdi içime.Çünkü ben kendisini beğendim ve tanimak istiyorum.Ama ben resimlerde farkli çikiyorum, çünkü 100 kere cekinip bir tanesini seçiyorumo açıyı vs bulana kadar çok az da olsa filtre kullaniyorum.Erkekler bunu pek yapmıyor.Görüntülü gorusmede de iş yerinde olduğu icin çok az gördü beni.Nasıl davranıcam ne denilir ne giyecem.Mimiklerimi ilk kez görecek vs vs.Onceki ilişkilerim görüp etkilenip başlamisti.Bu tanışma ise önce etkilenip sonra görme biraz tuhaf geliyor.Önerilerinize ihtiyacım var kızlar.İtici olmak istemem.Şimdiden cok tesekkur ederim yazan herkese elleriniz dert görmesin.Olumlu yada olumsuz.
Bilerek internet çekmeyen yere gitmedin inşallahdert etme o son kişi değil olmasada. Evrene negatif basma şu an
Bekarken böyle tanıştıklarım oldu ama genelde onlar farklı çıkıyordu yada hal tavırları hoşuma gitmiyordu dediğim gibi ilk izlenim önemli kendinize güvenin bol şanslarBirde buna benzer tanisanlar varsa hikayelerinizi merak ediyorum
Bence olduğunca doğal ve neşeli olun kasıntı olmayın güzel görünücem diyeDert değil ama paylaşmak istedim.İnstg.da bir habere yaptığımdan yorumdan dolayı tanıştık beyefendiyle.Aynı şehirde ve yakınmışiz.Güzel bir etkileşim oldu.Görüntülü aramada gördüm kendisini çok az.Resimlerimizi gördük vs..Bulunduğumuz şehrin belediyesinde görevliymiş.Öğlen molasında yarın kahve içmeye davet etti beni.Açıkcası canlı şekilde beğenmemesinden dolayı bir korku girdi içime.Çünkü ben kendisini beğendim ve tanimak istiyorum.Ama ben resimlerde farkli çikiyorum, çünkü 100 kere cekinip bir tanesini seçiyorumo açıyı vs bulana kadar çok az da olsa filtre kullaniyorum.Erkekler bunu pek yapmıyor.Görüntülü gorusmede de iş yerinde olduğu icin çok az gördü beni.Nasıl davranıcam ne denilir ne giyecem.Mimiklerimi ilk kez görecek vs vs.Onceki ilişkilerim görüp etkilenip başlamisti.Bu tanışma ise önce etkilenip sonra görme biraz tuhaf geliyor.Önerilerinize ihtiyacım var kızlar.İtici olmak istemem.Şimdiden cok tesekkur ederim yazan herkese elleriniz dert görmesin.Olumlu yada olumsuz.
Evet o nedenle temkinli yaklaşıyorum.Tanımak istiyorum.Bakalım insaallah guzel gecer.Bence olduğunca doğal ve neşeli olun kasıntı olmayın güzel görünücem diyedoğal görürse daha ısınır birde dikkat edin internetten tanışmışsınız tavırlarına hareketlerine amacı başka olmasın aman diyim umarım güzel geçer
Ayy çok tatlisiniz nasil iyi geldi bu bna anlatamam:)Tavsiyem abartmadan giyinin,çok makyaj yapmayın. Eminim fotograflardakinden cok daha guzelsiniz:)
kendinize haksızlık etmeyin.başkasından önce siz kendinizi beğenmeli ve sevmelisiniz.dış görünüşten ziyade fikirler, karşı tarafla nasıl anlaştığınız,verdiğiniz hava etkiliyor karşı tarafı. heyecan tabii ki normal ilk buluşmaniz :) rahat ve kendiniz olmaya bakın, güzel hissettiğiniiz bir şekilde giyinin
Çok tesekkur ederim:)Bekarken böyle tanıştıklarım oldu ama genelde onlar farklı çıkıyordu yada hal tavırları hoşuma gitmiyordu dediğim gibi ilk izlenim önemli kendinize güvenin bol şanslar
1 günde tanıştığınız biriyle mi görüşeceksiniz? :) Her zaman ki gibi giyin kasma kendini makyajı da normal yap. Normal ol işteDert değil ama paylaşmak istedim.İnstg.da bir habere yaptığımdan yorumdan dolayı tanıştık beyefendiyle.Aynı şehirde ve yakınmışiz.Güzel bir etkileşim oldu.Görüntülü aramada gördüm kendisini çok az.Resimlerimizi gördük vs..Bulunduğumuz şehrin belediyesinde görevliymiş.Öğlen molasında yarın kahve içmeye davet etti beni.Açıkcası canlı şekilde beğenmemesinden dolayı bir korku girdi içime.Çünkü ben kendisini beğendim ve tanimak istiyorum.Ama ben resimlerde farkli çikiyorum, çünkü 100 kere cekinip bir tanesini seçiyorumo açıyı vs bulana kadar çok az da olsa filtre kullaniyorum.Erkekler bunu pek yapmıyor.Görüntülü gorusmede de iş yerinde olduğu icin çok az gördü beni.Nasıl davranıcam ne denilir ne giyecem.Mimiklerimi ilk kez görecek vs vs.Onceki ilişkilerim görüp etkilenip başlamisti.Bu tanışma ise önce etkilenip sonra görme biraz tuhaf geliyor.Önerilerinize ihtiyacım var kızlar.İtici olmak istemem.Şimdiden cok tesekkur ederim yazan herkese elleriniz dert görmesin.Olumlu yada olumsuz.
Bir süre gorustuk , bir günde degil yani:)1 günde tanıştığınız biriyle mi görüşeceksiniz? :) Her zaman ki gibi giyin kasma kendini makyajı da normal yap. Normal ol işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?